WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Eyelinery

Max & More Eye Liner Gel Eyeliner w żelu

• 11 grudnia 2023 o 21:30
    Aż ciężko go zmyć- mega trwały
    Jestem pozytywnie zaskoczona tym eyelinerem. Ma bardzo fajną kremową konsystencję. Łatwo rozprowadza się na powiece. Trochę plus, trochę minus- ciężko go zmyć. Ale generalnie jak za tą cenę to jest super. Już go poleciłam mojej siostrze ;) W skrócie: Zalety: - bardzo trwały - cena - fajna, kremowa konsystencja - intensywna czerń - łatwo się nim maluje Wady: - trudno się go zmywa
  • 6 sierpnia 2023 o 12:23
    Loteria jeśli chodzi o trwałość. Raz jest dobrze innym razem tragedia
    Przebrnęłam już przez różne eyelinery: w pisaku, kałamarzu, żelu. Moim ulubionym o lat jest ten w słoiczku od Maybelline ( Lasting drama ) Do dzisiejszego dnia nie potrafię zrobić dwóch równych ogonków od kreski. Jest to ten element makijażu którego nie mogę ogarnąć a mam już 40 lat. Po produkt Max & More sięgnęłam z ciekawości. Kosztował niecałe 6zl więc dużo nie ryzykowałam kupując go.Pomyśałam ze może okazać się dobrym zamiennikiem mojego ulubieńca. Plusem jest to że w zestawie mamy mały pędzelek. Nie jest może idealny ale od biedy da się nim narysować kreskę. Poza tym produkt przytwierdzony jest do kartonika dzięki czemu wiem że nikt go nie otwierał i w nim nie grzebał. Kolor to bardzo głęboka czerń, która nie blednie w ciągu dnia. Konsystencja eyelinera jest dość miękka, masełkowata. Dobrze się nabiera na pędzelek i łatwo rysuje. Mam go kilka miesięcy i w słoiczku mi nie wyschnął. Cały czas jest miękki. Na oku też nie do końca zastyga przez co łatwo o rozmazanie i zrobienie sobie pandy pod okiem .Potrafi w ciepłe dni odbić się pod łukiem brwiowym. Dziwne jest to że jak zrobię swatcha na ręce to jest trwały , nie idealny ale podczas dotyku nie rozmazuje się. Na oku jest to loteria-czasem wygląda ładnie cały dzień a czasem już po kilku minutach odbija się gdzie popadnie. Może wynika to z tego że na oku nakładam dwie warstwy aby nie było prześwitów i przez to nie zasycha do końca? Nie wiem. Produkt niby jest w porządku ale na ważną uroczystość bałabym się nim pomalować. Poza tym wystarczy jedna łza i wszystko spływa. Na razie używam go ale jeśli kupię coś lepszego to wyrzucę go bez żalu
    Zalety:
    • Plusy
    • niska cena
    • głębia koloru
    • plastyczna konsystencja
    • dołączony pędzelek
    Wady:
    • Minus
    • potrafi sie odbić pod łukiem brwiowym
    • czasem nie jest w stanie wytrzymac kilku godzin na oku a czasem cały dzień jest dobrze-nie wiem od czego to zależy
  • 16 czerwca 2023 o 15:56
    Nietrwały
    Za tą cenne nie oczekiwałam wiele. Na początku konsystencja super, produkt sunął przy robieniu kresek. Niestety nie zastyga i pod koniec dnia makijaż oka wyglądał już mocno średnio. Jeżeli macie tendencje do odbijania się eyelinerów na górnej powiece to odradzam - lepiej zainwestować w trochę droższy produkt (co nie jest trudne przy 5 zł za Max & More).
    Zalety:
    • łatwość aplikacji i konsystencja (na początku)
    • kolor
    Wady:
    • trwałość
    • odbijanie się na górnej powiece
    • szybko zmienia konsystencje (wysycha)
  • 19 marca 2023 o 23:07
    Ja mam chyba inny produkt w tym opakowaniu
    Kupiłam go jak tylko na YouTube obejrzałam pozytywną recenzję zachęcającą do zakupu.. przyznaję że zakup to była kwestia kilku godzin...nie oszukujmy się w tej cenie nie ma żadnego ryzyka.... Niestety po dokładnym obejrzeniu i rozerwaniu opakowania (duży Plus za te opakowania -zawsze wiemy że jesteśmy pierwszymi użytkownikami produktu) szczęka opadła Żelowy eyeliner testowałam przez kilka dni po kilkanaście razy robiąc próby. Niestety mój egzemplarz wgl nie zastygał... Nawet po godzinie był miękki i jakie kolwiek przypadkowe dotknięcie czy potarcie powodowało mały koszmar. Nie jestem w stanie utrzymać tej namalowanej kreski przez cały dzień, tfffu nawet przez pół dnia. Dodtakowo nawet jak siedziałam i pilnowałam paluchów żeby nic nie dotknąć to eyeliner tracił na swojej mocy, kolor słabł a kreska robiła się z godzinny na godzinę słabsza i oczywiście nie zastygała... A jeśli dodamy jakieś poty itp to znowu mamy koszmar na oku. Czuję się może nie oszukana, ale nadszarpnięta została moja sympatia i zaufanie. Tu ewidentnie coś nie gra. Nie mam pojęcia czy to ja jestem za wymagającym klientem czy recenzja są jednak trochę zbyt wygórowane. Nie mam pojęcia ale niesmak jaki pozostawił ten produkt w tej chwili skreślił moje dalsze zakupy i polowania w acyion. ...i wiem, że ta cała złość jest nie warta tych kilku złotych... Ale trzeba zdawać sobie sprawę, że nie wsyztako z poleceń jest idealne i się zawsze nam sprawdza.
  • 2 marca 2023 o 16:25
    Ultra trwały
    Jeden z najlepiej trzymających się na oku produktów z tej półki cenowej. Zużyłam już pól opakowania podczas codziennego korzystania i jestem w niebo wzięta :)
    • jakość
    • ilość