Kremy i maski do rąk

Eveline Cosmetics 24K Gold & Caviar, Luksusowy regenerujący złoty krem do rąk i paznokci

Eveline Cosmetics 24K Gold Caviar
Eveline 24K Gold&Caviar Regenerujący Krem do Rąk 100ml
Eveline 24K Gold Caviar Luksusowy regenerujący krem do rąk 100 ml
notino.pl
Eveline 24K GOLD CAVIAR ZŁOTY KREM REGENERUJĄCY DO RĄK 100ML

• 7 marca 2025 o 17:05
    Moje dłonie go lubią
    Moim największym problemem jest suchość dłoni zaraz po umyciu. Skórki wokół paznokci również wyglądają strasznie. W pierwszej kolejności rzuciło mi się w oko opakowanie. Złoto czarny. Coś e moim stylu. Następnie napis 24k złoto i kawior. I już wtedy zrobiło mi się bardzo luksusowo. Cena również mnie zadowoliła. Krem delikatnie pachnie taką jakby wanilią. Jest to zapach bardzo delikatny. Nie jest jakiś śmierdzący. Kolor kremu jest trochę taki lekko beżowy. Bardzo dobrze nawilża skórę dłoni. Skórki wokół paznokci również są nawilżone. Czuć taka ochronę przed przesuszaniem. Wystarcza na bardzo, bardzo długo. W moim przypadku do ponownego umycia rąk i ponownie smaruje. Już jedna aplikacja kremu sprawia, że ta skóra jest nawilżona. Druga warstwa już jest wtedy zbędna. Mega polecam ten krem w tak niskiej cenie.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Chroni
    • Pielęgnuje
  • 5 grudnia 2024 o 18:12
    Przyzwoity, ale cudów nie będzie
    Kolejny krem w stylu - przebiegam przez łazienkę, myję ręce, to posmaruje je kremem. Albowiem jest to smarowidło przyjazne - ładnie pachnie, lekko rozprowadza i szybko wchłania. Błyskawicznie nadaje miękkość i nawilża po myciu rąk. Ale w dłuższej perspektywie nie regeneruje jakoś szałowo i raczej nie poradzi sobie z mocno przesuszoną skórą. To raczej krem do skóry bezproblemowej, do takiego codziennego posmarowania dłoni. Sprawdzi się jako krem w pracy -można posmarować łapy i nie przykleić się do klawiatury czy papierów. Eveline czasami rozbawia mnie opisami na opakowaniach kosmetyków.. ten "złoty" i "luksusowy" ma chyba dodawać majestatu, a mnie bawi. Ale mimo wszystko, jak będzie na promce w Rossmanie, można chwycić.
  • 8 kwietnia 2024 o 12:37
    Bardzo dobry pielęgnujący krem
    Mam problem z dosyć mocno przesuszoną skórą szczególnie właśnie na rękach ale ten produkt dał sobie z nią radę i jej pomógł. Krem rewelacyjnie nawilża skórę i okolice paznokci przez co dłonie prezentują się przepięknie , skóra jest bardzo miękka , gładka i delikatna w dotyku , szorstkość dłoni znika . ten produkt pomógł mi również w zagojeniu się pęknięć skóry od suchości i zapobiega ich powstawaniu . Regularnie stosowany naprawdę poprawia kondycję skóry , chroni i regeneruje . Zapach produktu jest bardzo delikatny , lekko słodki ale niestety nie utrzymuje się na skórze zbyt długo. Krem na dosyć gęstą konsystencję ale bardzo dobrze się go rozprowadza po powierzchni dłoni , ma delikatnie żółtawy kolor z maleńkimi drobinkami , produkt bardzo szybko się wchłania nie pozostawiając lepkiej warstwy i tłustych śladów . Produkt zamknięty jest w opakowanie w postaci tubki z której z łatwością można wydobyć krem nawet przy końcówce produktu . Opakowanie prezentuje się bardzo elegancko ale przy tym subtelnie , bardzo polecam ten produkt.
  • 8 kwietnia 2024 o 11:46
    Super krem
    Krem jest świetny! Zgodnie z tym co jest napisane na opakowaniu, już po pierwszym użyciu czuć różnicę. Dłonie są gładkie i miękkie w dotyku. Po paru dniach stosowania skóra jest nawilżona i zregenerowana, dlatego doskonale nadaje się do skóry suchej, a nawet atopowej. Zapach ma słodki.
  • 19 lutego 2024 o 10:26
    SUPER nawilżający
    Krem doskonale pielęgnuje dłonie i paznokcie. Konsystencja kremu gęsta koloru delikatnie żółtego, bez problemu rozprowadza się na dłoniach. Zapach słodki, ale delikatnie wyczuwalny po nałożeniu na dłonie. Widać też drobne drobinki brokatu, które mają świadczyć o złocie. Krem szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy, co jest dla mnie bardzo ważne w codziennym użytkowaniu. Krem o długotrwałym nawilżaniu. Złoto i kawior to składniki o wysokich właściwościach regenerujących i odmładzających. Opakowanie kremu faktycznie luksusowe - krem w złoto czarnej plastikowej tubce a złote wykończenie dodaje elegancji. Aplikator ułatwia precyzyjne i higieniczne nakładanie produktu. Krem godny polecenia dla wszystkim, którzy pragną zapewnić swoim dłoniom i paznokciom wyjątkową pielęgnację i odrobinę luksusu.
    Zalety:
    • długotrwałe nawilżenie
    • szybko się wchłania
    • nie tłuści przedmiotów i ubrania
    • dobra cena
    • eleganckie opakowanie
    • delikatny i przyjemny zapach