Żele do brwi

Makeup Revolution Zestaw do Brwi Brow Sculpt Kit Medium Brown

missi13
    26 września 2024 o 13:53
    Dla mnie boomba
    Dostałam tą paletkę do brwi w prezencie, od koleżanki. Ogólnie wcześniej zawsze wybierałam mydełka, albo pisaki Cienie do brwi.raczej nie dla mnie... Tak myślałam. Kurcze! Jaki to był błąd że nigdy wcześniej nie zdecydowałam się na taką paletkę do stylizacji brwi. Paletka jest malutka, elegancka w kolorze złota! Wygląda na dość luksusową i ekskluzywną. W środku znajdują się trzy przegródki dwa z cieniami do brwi jasnym i ciemnym i jedna z jakby mydelkiem w kolorze ciemniejszego brązu. Do tego pensetka i pędzelek oraz mini szczoteczka do brwi. Pędzelek jest bardzo precyzyjny, pozwala na idealne wyrysowanie brwi i uzupełnienie ich cieniem. Szczoteczka także Jest precyzyjna, pozwala na perfekcyjnie wyczesanie brwi. Ja nakładam sobie na początku bardzo mało produktu i pedzelkiem jakby maluje je do góry, i stopniowo dokładam cienia. Na koniec brwi wyglądają naturalnie ale fajnie podkreślone, kolor też można sobie stopniować. Naprawdę polecam! Produkt jest mega wydajny ponieważ paletkę mam już 4 miesiące a końca nie widać.
    Inne
    annijja
    16 stycznia 2024 o 9:34
    Paletka do brwi
    Już samo opakowanie tego zestawu przyciągnęło moją uwagę - jest stylowe, praktyczne i poręczne. Zaletą tego zestawu jest jego prostota i kompletność. Znajdują się w nim trzy produkty, które są niezbędne do stworzenia perfekcyjnych brwi. Pierwszym z nich jest wosk, który umożliwia kontrolę nad kształtem brwi i zapewnia im doskonałe utrzymanie przez cały dzień. Następnie mamy cień do brwi, który pozwala na wypełnienie ewentualnych ubytków czy podkreślenie naturalnego kształtu. Na koniec, w zestawie jest również pędzelek dwustronny - z jednej strony zakończony grzebykiem do rozczesania brwi, z drugiej strony jest zakończony szczoteczką do precyzyjnego aplikowania wosku i cienia. Stosowanie tego zestawu jest bardzo proste. Efekt jest bardzo naturalny i trwały. Jedną z największych zalet tego produktu jest jego trwałość. Brwi utrzymują się w idealnym wyglądzie przez cały dzień, nie rozmazując się i nie tracąc intensywności koloru. Również, zestaw ten jest bardzo praktyczny i poręczny, dzięki czemu mogę go zawsze mieć przy sobie i poprawić makijaż brwi w trakcie dnia. Jest to jednen z moich ulubionych produktów do makijażu brwi. Jest łatwy w użyciu, trwały i posiada wszystkie niezbędne produkty w jednym.
    Zalety:
    • piękne opakowanie
    • lusterko w opakowaniu i grzebyki
    • trwałość i łatwość aplikacji
    Wady:
    • słaba penseta
    • bardzo ciemny kolor
  • 1 sierpnia 2021 o 21:17
    Bardzo dobry zestaw do brwi
    Podkreślenie brwi jest nierozłącznym elementem mojego codziennego makijażu. Zestaw do brwi z firmy Revolution Beauty dostałam jakiś czas temu w prezencie. W ładnym, złotawym opakowaniu znajduje się cały zestaw który posłuży nam do pomalowania brwi. Znajduje się tutaj cień do brwi, pomada, złoty rozświetlacz, mini pęseta oraz dwa pędzelki. Dodatkowo paletka zawiera lusterko więc idealnie sprawdzi się w podróży. Przechodząc już do samych cieni to są one w dość ciepłym brązowym odcieniu. Rozświetlacz aplikuje nie tylko pod łuk brwiowy ale również w kąciki oczu a w celu optycznego ich powiększenia. Takie połączenie z moimi blond włosami kolor wygląda bardzo ładnie. Zarówno cień, jak i pomada w ciągu dnia dobrze się utrzymują w ciągu dnia. Cienie przy aplikacji się nie sypią, w dzień nie rozmazują się. Jedynie o czym warto wspomnieć to pomada- trzeba nakładać ją ostrożnie ponieważ łatwo o sklejenie brwi. Serdecznie polecam bardzo fajny zestaw :)
    Zalety:
    • Ekskluzywne opakowanie
    • Lusterko
    • Cień wraz z pomadą
    • Złoty rozświetlacz
    • Mini pęseta oraz 2 pędzelki do nakładania cieni
    _Ariel_
    21 marca 2020 o 16:27
    Świetna!
    Od lat jestem wierna produktom do brwi w pisaku i w kredce. Nie lubię efektu sztucznie namalowanych brwi dlatego produkty typu pomady dotychczas omijałam szerokim łukiem. Jakiś czas temu postanowiłam jednak wypróbować nowość i tak w moje ręce trafiła paletka Brow Sclupt Kit. W pierwszej kolejności zachwyca opakowanie. Mała ale solidnie wykonana paletka ze złotym wierzchem jest bardzo elegancka i kompaktowa. W środku natomiast zajdziemy lusterko, pomadę, cień oraz rozświetlacz pod łuk brwiowy. Do opakowanie dołączona jest mini pęsetka, dwustronny pędzelek i szczoteczka do wyczesywania brwi. Cala mini całość będzie rewelacyjna w podróży. Pomada posiada kremową konsystencję, bardzo przyjemnie się ją nakłada pędzelkiem dołączonym do opakowania. Daje ładny efekt na brwiach, przede wszystkim nie są to sztucznie wyrysowanie kreski. Utrzymuje się cały dzień, nie ciemnieje, nie rozmazuje się. Nie tworzy również skorupy na włoskach. Cień jest również rewelacyjny, ale należy uważać ponieważ jest solidnie napigmentowany. Rozświetlacz jest idealny nie tylko pod łuk brwiowy. Daje piękny efekt również na innych obszarach twarzy. Całość zdecydowanie na plus! Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, i odkąd ją mam wszystkie pisaki i kredki poszły w odstawkę ;)
    • zawartość ;)
    • efekt