Żele do brwi

Kat Von D 24-Hour Super Brow Długotrwały kremowy żel do brwi

• 3 sierpnia 2022 o 23:06
    Idealna pomada i nie tylko!
    Jeden z najlepszych kosmetyków jaki posiadam w swojej kolekcji! Posiadam odcień Light Brown. Kolor można stopniowo budować, wszystko zależy od tego jaki efekt chcemy uzyskać. Bez problemu możemy delikatnie podkreślić brwi, ale i też mocno je wyrysować. Konsystencja jest masełkowa, delikatna, wystarczy lekko dotknąć pędzlem. Trwałość i odporność na czynniki zewnętrzne to coś niesamowitego. Podczas podróży, kiedy zdarzyło mi się zapomnieć zmyć makijaż, brwi na drugi dzień pozostawały nienaruszone! Oprócz makijażu brwi pomadą robię także kreski, które również trzymają się świetnie, niestraszny im deszcz czy upały. To już moje drugie opakowanie (pierwsze starczyło na ponad półtora roku, przy bardzo częstym używaniu) i na pewno nie ostatnie! Polecam każdemu
    Zalety:
    • trwałość
    • estetyka opakowania
    • możliwość budowania koloru
    • wielozadaniowość
    Natikx
    23 listopada 2021 o 19:44
    Bardzo dobra pomada
    Uważam, że to świetny produkt do brwi. Konsystencja jak to pomady więc tu nie ma co pisać. Kolor walnut ładny ciemny brąz bez szarych tonów. Fajnie się ja nakłada, efekt można spokojnie stopniowac. Dokładnie produktu nie zmazuje ze skóry tego co już jest tylko spokojnie można dołożyć. Szybko zastyga na brwiach, jest bardzo trwala i taka plastyczna. Słoiczek tez mi sie podoba. Lepsza niż anastasia i lepszy kolor bo tamte jakieś takie bez wyrazu, szare i smutne.
  • 20 kwietnia 2021 o 2:38
    Najlepsza pomada!
    Praca z tą pomadą to czysta przyjemność. Wygodnie się nią pracuje dzięki kremowej, maselkowej konsystencji. W przeciwieństwie do tańszych, drogeryjnych pomad nie zasycha po miesiącu. Mam swój egzemplarz od 8 miesięcy a nadal ma świetną konsystencję! Do tego jest bardzo wydajny. Trwałość również na najwyższym poziomie, do tego piękny design opakowania.
    • Konsystencja
    • Gama kolorystyczna
    • Design opakowania
    Wady:
    Darda2
    23 września 2020 o 0:12
    Strasznie wysycha!
    Zacznijmy od plusów: + pomada jest bardzo wydajna, już niewielka ilość wystarczy, w moim odczuciu im mniej tym lepiej, efekt dzięki temu będzie bardziej naturalny + z pomocą dobrego pędzelka mozemy dorysować poszczególne włoski, dzięki czemu wyglądają bardzo realistycznie + ładne kolory + dostępność + pomada jest bardzo trwała, utrzymuje się cały dzień i nie znika od razu w kontakcie z wodą Jeżeli chodzi o minusy to mam takie spostrzeżenia : - pomada strszanie zastyga w sloiczku przez co ciężko ją zaaplikować, z czasem staje się to niemal niemożliwe. Oczywiście, z pomocą może nam przyjść duraline ale patrząc na tak wysoką cenę pomady jest to dość dziwne że musimy zakupić odrębny produkt innej firmy żeby móc być w stanie go dalej stosować - wysoka cena, zwłaszcza mając na względzie powyższy punkt Dodam, że aktualnie stosuje pomade ABH i jestem bardziej zadowolona.
  • 4 lutego 2020 o 21:15
    Uwielbiam!!
    Uwielbiam kosmetyki Kvd, między innymi przez dbałość o piękne opakowania. Gdy tylko weszła na rynek musiałam ją mieć. Posiadam 2 odcienie, które mieszam względem tego czy chce jaśniejsze czy ciemniejsze brwi. Produkt jest niezwykle wodoodporny, ładnie się nakłada, ponadto mam wrażenie że utrwala brwi dzięki czemu żel odłożyłam na bok. Cena może nie należy do najniższych, ale zdecydowanie produkt jest jej wart.
    • Piękne kolory
    • Można stworzyć efekt naturalnych oraz mocno wyrysowanych brwi
    • Konsystencja

Zobacz także inne Żele do brwi