Szampony do włosów

O'revle Bioceana, N1 Shampoo Szampon do włosów zniszczonych

• 13 lutego 2024 o 11:15
    Bardzo dobry szampon
    Szampon jest bardzo atrakcyjny cenowo i nie ujmuje to jego jakości. Dobrze oczyszcza skórę głowy, pieni się i ładnie pachnie. Po wysuszeniu włosy są fajnie odbite od skóry głowy i o dziwo wizualnie zwiększa się ich objętość, co przy cienkich włosach jest ciężkie do osiągnięcia. Zdecydowanie będę do niego regularnie wracać!
  • 19 listopada 2020 o 20:09
    Nie dla wysokoporowatych włosów
    Szampon dostałam w prezencie. Wiem,że cenowo jest on bardzo atrakcyjny (duża ilość za niską cenę). Dobrze oczyszcza włosy i ładnie pachnie. To z plusów. Ogromnym minusem jest dla mnie to jak moje włosy wyglądają tuż po umyciu tym szamponem, gdy są jeszcze mokre. Robi się z nich jedna wielka splątana sianowata kulka, której nijak by się nie dało rozczesać. Włosy zachowują się jakby były jedną bryła, a każda próba rozczesania powoduje,że aż "skrzypią". Nie wiem co ten szampon ma w sobie, ale moje włosy są załatwione w tym momencie :D Oceniam ten szampon jako średni, gdyż w połączeniu z dużą ilością odżywki lub maski da się po nim rozczesać. Z dobrych rzeczy, po wysuszeniu włosy są fajnie odbite od skóry głowy, mają dużą objętość. Być może takie, a nie inne efekty są spowodowane połączeniem tegoż szamponu z moimi trudnymi włosami (wysokoporowate, blond, zniszczone farbowaniem, cienkie, przetłuszczające się).
    Zalety:
    • stosunek ceny do ilości,
    • ładny zapach,
    • wydajność.
    Wady:
    • ogromne problemy z rozczesaniem,
    • sianowate włosy tuż po użyciu.
  • 16 lutego 2020 o 17:37
    Super.!!!!
    Kupiłam ten szampon z polecenia znajomej. Szampon kupiłam w hurtowni fryzjerskiej. Okazał się strzałem w 10. Piękny świeży zapach. Konsystencja gęsta nie spływa między palcami. Mocno się pieni. Po umyciu nim czuje ze skóra głowy jest mocno oczyszczona. Włosy są uniesione od nasady i same się układają po za tym są bardzo miękkie. Zapach utrzymuje się bardzo długo na włosach. Zauważyła ze po użyciu tego szamponu włosy dłużej pozostają świeże a moje włosy maja duża tendencje do przetłuszczania. Atrakcyjna butelka bardzo przyciągająca wzrok. Polski producent. I bardzo niska cena coś koło 15zl za 1l. Polecam.!