Szampony do włosów

Neboa Glossy Hair, Naturalny szampon do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 114 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 lutego 2025 o 20:05
    Nowy ulubieniec!
    Ten szampon zasługuje na miano mojego nowego ulubieńca! Już od pierwszego mycia zauważyłam różnicę - włosy są mięciutkie i lśniące. Szampon świetnie się pieni, więc wystarczy naprawdę mała ilość by umyć całą skórę głowy. Bardzo wydajny i często na promocji :) polecam!
    Zalety:
    • Wydajność,
    • Zapach,
    • Opakowanie,
    • Działanie,
    • Sklad
    Wady:
  • 5 lutego 2025 o 9:25
    Warty polecenia
    Zachęcona wieloma pozytywnymi opiniami postanowiłam sięgnąć po ten szampon i jestem bardzo zadowolona ! Szampon pięknie wygładził moje włosy, odzywił, wydobył z nich ten "glow". Jest dodatkowo bardzo wydajny i można go wyhaczyć w promocji w Rossmannie. Na plus również zapach produktu, bardzo mi pasuje i zachęca do umycia włosów :)
  • 3 lutego 2025 o 14:58
    Naturalny szampon z efektem tafli – miękkie i lśniące włosy na co dzień!
    Bardzo fajny szampon. Już po pierwszym myciu włosy są wyraźnie bardziej miękkie, elastyczne i pełne blasku. Skóra głowy jest dobrze oczyszczona, a jednocześnie nie odczuwam żadnego przesuszenia czy podrażnienia. Uwielbiam, że formuła oparta jest na olejach jojoba i słonecznikowym, które świetnie regenerują moje włosy. Dodatkowy plus za wysoką zawartość składników naturalnych i wegański skład. Na pewno sięgnę po kolejną butelkę!
    Zalety:
    • Doskonale oczyszcza, nie wysuszając skóry głowy
    • Nadaje włosom miękkość i naturalny blask
    • 96% składników pochodzenia naturalnego, wegański skład
    agam93
    30 stycznia 2025 o 18:17
    Spodziewałam się lepszych efektów
    Kupiłam ten szampon zachęcona opiniami na stronie internetowej wizaż.pl Niestety nie potwierdzę dobrych opinii o tym produkcie. Po pierwsze zapach, który przypomina mi zapach płynów do czyszczenia mebli. Jest taki konwaliowy, mdły. Ja zwracam uwagę na zapachy kosmetyków, więc dla mnie to kluczowa kwestia przy ich ocenie. Po drugie u mnie się nie sprawdził ten szampon. Owszem, jest efekt nabłyszczenia włosów ale pod koniec stosowania, przy końcówce produktu, zauważyłam że moje włosy i skóra głowy jest bardziej sucha. Wydajność staje się uciążliwa, bo chciałam by ten szampon jak najszybciej się skończył. Jedynie mogę pochwalić opakowanie za ładny kolor. Są inne lepsze szampony nabłyszczające lub dające inne fajne efekty i tańsze od tego. Nie kupię więcej i nie polecam!
    Zalety:
    • Kolor opakowania
    Wady:
    • Zapach jak płynu do mebli.
    • Nie jest taki delikatny - skóra głowy bardziej sucha ( przy końcówce produktu - pod koniec stosowania).
    • Cena produktu.
    ioikjm
    23 grudnia 2024 o 11:23
    Godny polecenia
    Nie jestem specjalnie wymagająca w kwestii szamponów (tak jak moje włosy), natomiast bardzo spodobał mi się ten produkt. Moje włosy są niskoporowate, gładkie, lecz się strączkują. Produkt znajduje się w ładnej butelce, ma piękny zapach, dobrze się pieni i doczyszcza włosy, które po umyciu są gładkie, miękkie i odbite od nasady. Czego chcieć więcej? Poza tym szampon jest wydajny, można go też dostać często na promocji. Na pewno kupię go ponownie.
    • Wygładza
    • Dobrze oczyszcza skalp