Lakiery hybrydowe

NeoNail Crystal Spirit Collection, UV Gel Polish Lakier hybrydowy

Olinx
    24 grudnia 2020 o 1:25
    dobry lakier w rozsądnej cenie
    Lakier NeoNail Crystal Spirit Collection to jeden z moich ulubionych lakierów hybrydowych. Lakier ma piękny, pastelowy kolor. Jest dobrze napigmentowany. Już pierwsza warstwa bardzo dobrze kryje. Jednak dla idealnego efektu polecam dwie warstwy. Bez problemu może się nim posługiwać amatora domowej hybrydy ;) Konsystencja nie jest ani za rzadka, ani za gęsta - idealna. Nie zauważyłam żadnej reakcji alergicznej. Polecam
    Zalety:
    • dobra jakość
    • ciekawy kolor
    Wady:
    ewkoszy
    7 października 2020 o 17:54
    Be Powerful
    Nie mogłam się oprzeć zakupom jak zobaczyłam te kolory. Na razie mam odcień Be Powerful, przepiękny odcień niebieskiego, idealny na okres jesienno-zimowy, drugi który mam to Be Iconic i to mój ulubiony odcień zieleni. Obydwa lakiery są bardzo trwałe, dobrze się nimi pracuje. Zero problemów z konsystencją czy utwardzaniem, przez 4 tygodnie manicure wygląda jak świeżo zrobiony. Super jakość lakierów.
  • 6 września 2020 o 18:02
    Wyglądają przepięknie
    Mam Be authentic, to taki bardzo jasny róż. Wygląda przepięknie, po dwóch warstwach jest 100% krycia bez prześwitów. Pasuje do wielu zdobień i wydaje mi się niezwykle uniwersalny. Utwardza się bez problemu, trwałość także świetna, nie miałam nigdy problemu z odpryskami.
  • 12 sierpnia 2020 o 9:42
    Piękne, zimowe kolory, które przyjemnie nosi się nawet w lato :3
    Piękne, zimowe kolory, które przyjemnie nosi się nawet w lato :3 Mam 6 kolorów z kolekcji i planuję dokupienie jeszcze 3 pozostałych, bo wszystkie są śliczne! Największe zalety? + trwałość, noszę na paznokciach 2,5 tygodnia i dalej wyglądają jak świeżo zmalowane, + gęstość odpowiednia, łatwo się nakłada, wygodny pędzelek, + cenowo bardzo ok, zwłaszcza że są wydajne i wystarczy nałożyć max 2 warstwy.
  • 27 lipca 2020 o 14:07
    Najpiękniejszy fiolet :D
    Ponieważ kocham fiolety nie mogłam nie kupić sobie Be you. Jak on cudownie wygląda na żywo, to mój idealny odcień fioletu, mogłabym nosić ten kolor non stop. Super kryjący, dwie warstwy są w zupełności wystarczające. Formuła tych lakierów jest świetna, a mam porównanie z kilkoma innymi markami. Łatwo się nimi maluje i nawet mniej wprawna ręka sobie z tym poradzi. Pędzelki w lakierach neonail są krótkie i zbite, a konsystencja nie jest lejąca, dzięki temu malowanie pod skórki jest dużo prostsze a efekt o wiele ładniejszy.

Zobacz także inne Lakiery hybrydowe