Wkładki higieniczne

Siempre Wkładki higieniczne sensitive bezzapachowe 100 % bawełny

• 11 października 2023 o 22:58
    Dobre wkładki
    Od wkładek oczekuję by były chłonne, dobrze trzymały się bielizny, nie podrażniały – to mi recenzowane wkładki Siempre zapewniają. Wkładki są dość cienkie, przez co mało wyczuwalne podczas ich noszenia. Dodam też, że jak dla mnie, nie są do końca bezzapachowe (albo zwodzi mnie mój węch) – pachną subtelnie, tak charakterystycznie dla wielu tego typu produktów.
  • 14 października 2022 o 7:17
    Świetne
    Tanie a dobre. Używam wkładek tylko przez parę dni w miesiącu. Są dość cienkie, ale nie tak cienkie jak moje ulubione Discreet. Podczas noszenia w ogóle ich nie czuję . Nie odklejają się, i nie przesuwają, dobrze się trzymają bielizny. Chłonność na duży plus. Są komfortowe i miłe w dotyku. Tyle plusów za tak małą cenę to dla mnie hit
  • 12 września 2022 o 9:48
    Cienkie, dyskretne i tanie.
    Wkładki higieniczne Siempre dostępne w Lidlu za mniej niż 4 zł za 30 sztuk. Opakowanie kartonowe pudełko z zamknięciem w kolorze jasnego różu. Każda wkładka ma wytłoczony delikatny kwiatowy wzór. Bezzapachowe, bawełniana powłoczka jest delikatna dla skóry, ekstremalnie cienkie, oddychające, dopasowują się do bielizny. Bardzo wygodne w użytkowaniu, nie podrażnia, nie odkleja się od bielizny i nie przesuwa.
    Zalety:
    • dyskretne, cienkie
    • bezzapachowe
    • powłoczka wykonana ze 100% bawełny
    • poręczne opakowanie zbiorcze zawiera 30 sztuk wkładek
    • dostępność w Lidlu
    Wady:
    Medea05
    11 września 2022 o 18:53
    Mi się sprawdzają
    Wkładki - niby nic a jednak coś. Gwarancja komfortu na pierwszy/ostatni dzień okresu, na dni z upławami lub z owulacją, kiedy ilość śluzu jest dość duża. Dlatego jeśli jakieś nam nie potrafią zapewnić minimalnego komfortu - już do nich nie wracamy. A ja do wkładek Siempre wracam regularnie Dlaczego? 1. Są idealnej grubości - nie za cienkie, nie za grube. Czyli drobne plamienie spokojnie wytrzymaja, mocniejsze upławy też. 2. Nie rozwarstwiaja sie - nigdy nie miałam z nimi nieprzyjemnej niespodzianki. Ale ja też dbam o higienę i wkładki wymieniam często - jak sie poplamia to od razu, jak nie - to i tak co 4-6 godzin zmieniam dla własnego komfortu. 3. Są bezzapachowe - nie ma tak, że wszyscy obok Was czują, że macie w bieliźnie schowane wkładki/podpaski 4. Trzymają się dobrze bielizny - u mnie nie ma problemu z ich odklejaniem się czy rolowaniem 5. Mają dobry skład - czysta bawełna 6. Są przyjemne w dotyku, nie drapią, nie podrazniaja - nic tylko uzywac ;) Oprócz tego są tanie, więc tym bardziej warto po nie sięgnąć MINUSY? -dostepnosc tylko w Lidlu
  • 27 lipca 2021 o 21:03
    Komfortowe w użytkowaniu i tanie!
    Siempre, Wkładki higieniczne Sensitive nabyłam w Lidlu. Zachęciła mnie do tego ich niska cena oraz fakt, że są wykonane w 100% z bawełny. Opakowanie i wygląd produktu Produkt otrzymujemy w kartoniku w pastelowych kolorach, w których dominuje róż. Kartonik ma specjalną perforację w miejscu otwierania. Po wyjęciu wkładki można go więc z powodzeniem zamknąć. Recenzowane wkładki są w 100% wykonane z bawełny, dzięki czemu są przyjazne dla skóry: miękkie, przyjemne w dotyku i cienkie. Na zewnętrznej stronie mają wyżłobiony delikatny kwiatowy wzór. Ich wielkość jest w sam raz. Wkładki są bezzapachowe. Plusem produktu jest to, że na całej wewnętrznej powierzchni wewnętrznej mają klej, dzięki czemu świetnie trzymają się bielizny. Wrażenia z użytkowanie Wkładki, jak pisałam, są delikatne i przyjemne w użytkowaniu. Dzięki sporej ilości kleju nie przesuwają się i doskonale trzymają się bielizny, bo się nie rolują. Choć są cienkie idealnie spełniają swoje zadanie, chroniąc bieliznę przed zabrudzeniem. Ich użytkowanie jest higieniczne. Z uwagi na to, że są cienkie przy okazji są również dyskretne. Nie odznaczają się latem spod ubrań czy obcisłych spodni albo białych, przewiewnych spódnic. Nie są perfumowane ani nasączone żadnym zapachem, co dla mnie jest plusem, bo nie powodują podrażnień ani żadnych infekcji. Ich wielkość jest w sam raz dzięki czemu pasują do wielu typów bielizny. Za około 3 zł otrzymujemy 30 wkładek, co uznaję za bardzo dobry wynik. Podsumowanie Wkładki higieniczne Sensitive to dobry i tani produkt, szczególnie gdy bierze się pod uwagę jego skład – 100% bawełny. Idealnie spełniają swoje zadanie, są przyjemne w użytkowaniu i niekłopotliwe. Kupione przez przypadek, zagoszczą w mojej łazience na dłużej. Polecam!
    Zalety:
    • Są delikatne, cienkie i dyskretne
    • Nie przesuwają się i nie rolują
    • Odpowiednia chłonność produktu
    • Ładne opakowanie, które można zamknąć po wyjęciu wkładki
    • Bardzo dobra cena za 30 sztuk
    • Bezzapachowe
    • Nie uczulają, nie podrażniają, nie powodują alergii
    • 100% bawełny
    • Na całej powierzchni wewnętrznej mają klej, dzięki czemu się nie odklejają od bielizny w trakcie noszenia
    • Estetycznie wykonane (z kwiatowym wzorkiem)
    • Nie odznaczają się spod bielizny
    Wady:
    • Brak wad:)

Zobacz także inne Wkładki higieniczne