Wkładki higieniczne

Bella Panty Ultra Normal Mixform, Ultracienkie wkładki higieniczne

peszy
    11 lipca 2023 o 12:26
    Kiedyś były świetne, ostatnio coś się zmieniło
    Kiedyś to były moje ulubione wkładki, bardzo cienkie, wygodne, z możliwością noszenia przy standardowych figach jak i przy stringach. Niestety ostatnie dwa opakowania to była jakaś porażka. Każda jedna wkładka była rozklejona, rozwarstwiona już przy wyjmowaniu z pudełka. Nawet jeśli była ok, to po około godzinie noszenia była totalnie rozklejona po bokach. Dramat !!! Początkowo myślałam że trafiłam na kiepskie pudełko i dałam kolejną szansę, ale niestety było to samo. Więcej nie kupię.
  • 8 lutego 2023 o 12:26
    Rewelacyjne
    Idealne wkładki w ładnym opakowaniu co prawda bardziej przypominają mi opakowanie dla młodszych kobiet, ale są idealne. Są cienkie ale chłonne. Nie podrażniają i nie powodują alergii. Wkład są miękkie jeśli chodzi o materiał wykonania. Wkładki zapewniają uczucie komfortu a co najważniejsze nie przesuwają się - dobrze trzymający klej. Produkt wart uwagi.
    Drogeria Super-Pharm
  • 18 maja 2022 o 11:15
    Godne polecenia.
    Lubię wkładki przeznaczone do różnego typu bielizny i takie też są te. Sięgnęłam po nie, bo 50szt kosztowało ok 7zł na promocji w Rossmanie, a wcześniej miałam styczność tylko z tymi klasycznymi wkładkami od Bella. Długość jest idealna, a grubość bardzo cienka, co jest ważne dla mnie, bo nie lubię wkładek o grubości podpasek ultra. :D Chłonność oceniam na dobrym poziomie. Nigdy nie zdarzyły mi się z nimi nieprzyjemne sytuacje. Jeśli chodzi o styczność ze skórą, to są mega komfortowe. Nie czuję, że mam je przy skórze. Nic mnie nie podrażnia, nie przeszkadza. Przyczepność jest bardzo dobra. Wkładki nie rolują się, nie przesuwają. Cena, ilość sztuk, ochrona bardzo ze sobą współgrają, więc myślę, że warto po nie sięgnąć. Co ciekawe widziałam kilka wariantów pojemności oraz rozmiarów i kształtów tych wkładek.
    Netili
    11 maja 2022 o 16:39
    Są ok
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Dostałam ten produkt do testów od everydayme, wkładki są ani nie za grube ani za cienkie przez co są dobrze chłonne za co duży plus, bo te bardzo cienkie powodują czasem plamy na bieliźnie i trzeba nakładać takie dwie żeby nic nie przemokło, ponad to nie rolują się, nie rozwarstwiają, nie odklejają ani nie przemieszczają, są bezzapachowe tanie i wydajne, następnym razem napewno kupię kolejne opakowanie, ale już z własnej kieszeni, jak najbardziej polecam.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    Gogo145
    9 lutego 2022 o 13:00
    Idealne w każdej wersji
    Po pozytywnych doświadczeniach z Bella postanowiłam kontynuować znajomość i kupiłam kolejne opakowanie wkładek , tym razem w wydaniu Normal. Wkładki niemal bliźniacze jak w wersji Large, tylko nieco mniejsze . Niebieskie ,tekturowe opakowanie to rozpoznawczy znak marki. W środku 20 cieniutkich , delikatnych , bezzapachowych , lekko tłoczonych wkładek . Wielkość zupełnie mi nie przeszkadza , są równie dobre jak Large, idealnie trzymają się bielizny, a w ciągu dnia nie ulegają migracji. Cały dzień czuję się świeżo i pewnie i nie boję się ,że coś się może zdarzyć. Bella ponownie nie zawodzi.
    Zalety:
    • delikatne, przyjemne w dotyku, bardzo
    • kobiece
    • nie podrażniają skóry
    • stabilne w ciągu dnia
    • chłoną zapachy
    • niska cena

Zobacz także inne Wkładki higieniczne