WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Wkładki higieniczne

Siempre Flexi Deo, Wkładki higieniczne

• 8 sierpnia 2022 o 17:10
    Bardzo miłe zaskoczenie
    Nie spodziewałam się cudów po tak niskiej cenie, ale jestem naprawdę bardzo mile zaskoczona. Klej dobrze trzyma, świetnie leżą na bieliźnie, praktycznie ich nie czuć. Są bardzo komfortowe. Zapach może trochę nie mój gust, ale ogromny plus za to że tak długo się utrzymuje.
    Zalety:
    • Komfort
    • Wygoda
    • Mocny klej
    • Utrzymujący się zapach
  • 28 października 2021 o 14:53
    Tego nie można nazwać wkładką
    Jestem zażenowana takim produktem jaki kupilam Lidlu. Tak złej jakości wkładel nie miałam jeszcze w swojej kolekcji... Wkładki rozrywają się podczas noszenia, odklejają no porostu jeden wielki dramat. Szkoda słów. Nie polecam
    Zalety:
    Wady:
    • Słaby klej
    • Jakość wkładki
    • Wszystko na nie
  • 21 czerwca 2021 o 19:20
    dobre, w korzystnej cenie
    Klasyczne, cieniutkie wkładki, w znakomitej cenie. Do kupienia w Lidlu. o delikatnym kwiatowym zapachu, który mi osobiście nie odpowiada, jednak jest to produkt dobrej jakości, godny polecenia.
    Zalety:
    • bezproblemowa dostępność,
    • korzystna cena,
    • wkładki są cieniutkie, niewyczuwalne podczas użytkowania,
    • nie odklejają się,
    • zapewniają dobrą ochronę
    Wady:
    • wkładki mają delikatny kwiatowy zapach - mi on osobiście nie odpowiada - jest to kwestia indywidualnych upodobań :-)
  • 16 maja 2021 o 20:22
    Delikatności :)
    Marka Siempre jest dostępna wyłącznie w sieci Lidl i właśnie tam możemy zaopatrzyć się nie tylko w bułki ale też w środki do higieny intymnej. Często bywa tak że ze swojej babskiej ciekawości kupuję jedną markę hurtem :D i tak wrzucałam do koszyka różnego rodzaju tampony i wkładki marki Siempre. O ile nie byłam zadowolona z wersji Large to z tą jest zupełnie inaczej. Wkładki zapakowano w uroczy różowy kartonik,na którym wyszczególniono wszelkie niezbędne informacje,w środku znajdziemy 30 szt białych wkładek o anatomicznym kształcie które mają pasować do każdego rodzaju bielizny. Wkładki nie są całkowicie gładkie a mają lekkie jakby wybrzuszenia mimo to są niesamowicie delikatne,miękkie,nie powodują żadnych otarć czy podrażnień,używałam je do tradycyjnej bielizna typu figi i tanga,spisały się rewelacyjnie w obydwu rodzajach majtasów :),także polecam.
    Zalety:
    • spełnione obietnice producenta
    • klej nie niszczy bielizny
    • wkładka nie migruje,nie przesuwa się
    • nie podrażniły,nie uczuliły( chociaż nie ma do tego skłonności )
    • anatomiczny kształt
    • komfortowe oraz niewyczuwalne w użytkowaniu
    • chłonne
    • wygodna forma przechowywania
    • elastyczne
    • nie mechacą się ani nie rozwarstwiają
    • pasują do każdego rodzaju bielizny
    Wady:
    • brak opakowania do zużytej wkładki
    • z chęcią widziałabym pakowane je w saszetki/kopertki jak podpaski
  • 5 kwietnia 2020 o 10:29
    Wygodne wkładki w niskiej cenie
    Wkładki kupiłam z ciekawości pytam, zachęcona tym, że są ultra cienkie i dodatkowo maja delikatny zapach. Chciałam spróbować czegoś nowego bo jednak najczęściej mój wybór pada na wersję zieloną. #OPAKOWANIE Wkładki zapakowane są w pudełeczko, które można otwierać i zamykać jak klapkę. Jest ich 30 szt. Same wkładki mają opływowy kształt ósemki, dzięki czemu pasują do różnego rodzaju bielizny, są dobrze pokryte klejem. Zapach jest delikatnie kwiatowy, co daje dodatkowo komfort noszenia. Jak dla mnie są najcieńsze z tych, które miałam dotychczas. #DZIAŁANIE Wkładki bardzo wygodnie się nosi, są to chyba jedne z najcieńszych jakie miałam, w ogóle ich nie czuć, zwłaszcza, że mają porządny klej na całej powierzchni i nie przesuwają się w trakcie noszenia. Są dość chłonne, ale trzeba mieć na uwadze to, że ta część chłonna jest wycięta pośrodku w jakby trójkąt (dopasowane do wyciętej bielizny). Wkładki są wykonane z delikatnego materiału, przebadanego dermatologicznie, jest on oddychający, miękki, komfortowy w noszeniu. Przyznam, że lubię nosić na zmianę z innymi, w zależności od potrzeb bo uzupełniają się one wzaj ie dzięki różnej chłonności. #NIEPORZĄDNE Mnie wkładki nie uczulają (materiał), nie podrażnia, nie powoduje jakiś reakcji alergicznych, pieczenia, podrażnienia, dyskomfortu, obtarć, odparzeń. Klej na mojej bieliźnie nie zostaje, nie mam z tym problemu, z reszta i tak pewnie zeszło by w praniu. #CENA Jest bardzo niska, a jakość bardzo dobra.
    Zalety:
    • Cienkie
    • Wygodne
    • Delikatne
    • Oddychające
    • Miękkie
    • Komfortowo się nosi
    • Dość chłonne
    • Klej na całej powierzchni