WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Wkładki higieniczne

Siempre Camomile, Wkładki higieniczne o zapachu rumianku

• 10 grudnia 2020 o 16:52
    Ja ich nie lubie
    Zakupiłam te wkładki po przeczytaniu dobrych opini. Opakowanie ładne. Ale wkładki są okropne!! Nie czuć wogóle zapachu. Są nie wygodne. Nie czuję się w nich czystko ani komfortowo. Na ciele zostaje wata z nich. Nie wiem czy skończę to opakowanie. Są inne lepsze wkładki w takiej samej cenie. Bardzo się zawiodłam.
    Wady:
    • Nie pachną
    • Nie pochłaniają wilgoci
    • Pozostawiaką wate na ciele
  • 13 września 2020 o 20:15
    Lekkie jak piórko
    Wkładki higieniczne marki Siempre są dostępne w sieci Lidl,ja posiadam nowszą wersję opakowania w grafice różowo zielonej z granatową wstawką gdzie umieszczono białe logo producenta,w lśniącym kartoniku mamy zapakowane 30 szt cieniutkich wkładek,w kolorze białym z delikatnym wytłoczeniem kwiatka lub jak kto woli motylka ;),kształt dopasowuje się idealnie do różnego rodzaju bielizny,delikatny i subtelny zapach rumianku jest wyczuwalny,są one po prostu niewyczuwalne,nie krępują ruchów i bardzo komfortowe w użyciu,niestety dla mnie są za krótkie ale to i tak było miłe spotkanie ;).
    Zalety:
    • bardzo delikatne,miękkie,nie powodują podrażnień delikatnych okolic
    • oddychające
    • nie zwijają się podczas noszenia
    • mocny klej dzięki czemu dopasowują się do bielizny
    • powłoczka wykonana w 100% z bawełny
    • cienkie mają zaledwie 1 mm praktycznie są niewyczuwalne podczas użytkowania
    • subtelny zapach rumianku dzięki czemu niwelują brzydkie zapachy
    • chłonne
    Wady:
    • niestety dla mnie są za krótkie ale to sprawa indywidualna każdej z nas,bywało że sklejałam ze sobą 2 sztuki w ⅓ długości i wtedy było ok ;) taka długość mi odpowiadała
  • 14 kwietnia 2020 o 14:00
    Rumiankowa ochrona :)
    Zazwyczaj kupuję inne wkładki dla siebie, ale od jakiegoś czasu używam właśnie te. Muszę przyznać że są całkiem dobre. Dostępne w niskiej cenie w Lidlu. Wkładki posiadają ergonomiczny kształt który dobrze dopasowuje się do bielizny. Są cieniutkie, dzięki czemu są dla mnie mało wyczuwalne podczas noszenia. Poziom chłonności to dwie kropelki z czterech, a więc całkiem w porządku. Robią to co powinny robić. Nigdy mnie nie zawiodły. Są delikatne i miękkie, a więc nie podrażniają tych wrażliwych miejsc. Wykonane w 100% z bawełny. Posiadają delikatny zapach, ale jest on bardzo słabo wyczuwalny. Wkładki posiadają dosyć dobry klej, więc nie trzeba się martwić że wkładki będą migrować :P Łatwe do usunięcia z bielizny. Kartonowe opakowanie mieszczące 30 sztuk wkładek, jest małe i poręczne. Zmieści się w większej torebce by móc mieć je zawsze przy sobie. Niska cena i świetna jakość. Polecam :)
    Zalety:
    • ergonomiczny kształt
    • delikatne
    • bawełniane w 100 %
    • delikatnie pachnące rumiankiem
    • zapewniają ochronę
    • dobry klej zapobiega migrowaniu wkładki po bieliźnie
    • łatwe do usunięcia
    • niska cena
    • świetna jakość
    • niewyczuwalne podczas noszenia
    Wady:
    • nie stwerdzam
  • 20 marca 2020 o 15:10
    Lekkie i komfortowe
    Bardzo komfortowe oraz wygodne wkładki. Nie przepuszczają nieprzyjemnych zapachów. Są lekkie, cienkie, delikatne i idealnie chłoną wilgoć i maskują zapach. Ich kształt pozwala idealnie dopasowac sie do bielizny. Posiadają trwały klej, który umożliwia pozostanie wkładki w jednej pozycji. Nie podrażniają i nie ocierają.
    • wygoda
    • materiał z którego są wykonane
    • chłonność
  • 13 lutego 2020 o 13:14
    Bardzo dobre w swojej kategorii
    W kategorii wkładek super cienkich i zapachowych są bardzo dobre. Spełniają wszystkie kryteria ponieważ są: - cienkie - niewyczuwalne w trakcie noszenia - nie podrażniają mimo, że są zapachowe - dobrze trzymają się bielizny - oddychające Ja preferuję "grubsze" wkładki (moim HITEM są Lidlowe niebieskie Siempre Long), ale te nosiło mi się bardzo dobrze i polecam osobom, które preferują "cieńsze" formy oraz na wiosnę i lato, kiedy nosimy lżejsze ubrania :-)

Zobacz także inne Wkładki higieniczne