Wkładki higieniczne

Discreet Zone Plus, Deo Waterlily Plus Wkładki higieniczne

• 1 września 2024 o 9:39
    Polecajka
    Chciałam spróbować czegoś nowego, wkładki discreet są super cienkie i chłonne.Na plus jest to że nie przesuwają się i dopasowują się do ciala. Bardzo dobrze trzymają się bielizny i są praktycznie niewyczuwalne.Dzięki zatrzymywaniu wilgoci czuje się czysto i świeżo w każdej sytuacji. Zapach jest przyjemny, delikatny i świeży. Zdecydowanie polecam ten produkt.
    • Dopasowanie do ciała
    AnaSky
    2 lipca 2023 o 10:15
    Dobra, ale dla mnie za gruba
    Wkładki Discreet są moimi ulubionymi. Zwykle używam tych normal albo multiform, nie byłabym jednak sobą, gdybym nie wypróbowała wszystkich, by ostatecznie zdecydować, które najbardziej mi odpowiadają. Wariant plus kształtem nie różni się od pozostałych modeli, ma jednak dużo grubszą warstę wewnętrzną wkładki. To zdecydowanie model idealny na dni tuż przed okresem i pod jego koniec. Nie trzeba wówczas martwić się przykrymi niespodziankami. Klej jest mocny, dobrze trzyma się bielizny, wkładka nie odkleja się ani nie przesuwa. Wkładka jest delikatnie perfumowana, ale jest to rzeczywiście delikatny, ledwie wyczuwalny zapach, za co duży plus. Spełnia swoje zadanie, pozwala czuć się świeżo i pewnie, jednak dla mnie jest trochę za gruba i czuję jej obecność. Podejrzewam, że tak się przyzwyczaiłam do cieniutkich muliformów i normal, że tu jednak ta różnica jest dla mnie mocno wyczuwalna. Dla mnie produkt dobry, jednak na wyjątkowe, awaryjne sytuacje, na co dzień zostaję przy wersji multiform i normal.
  • 29 lipca 2022 o 19:45
    Dobre
    Wkładki stosuje codziennie a te sprawdzają się znakomicie. Są cienkie ale nie za cienkie - takie w sam raz. Ich zapach nie drażni a co ważne nie powoduje nieprzyjemnego zapachu. Jakość wykonania, trwałość ich jest odpowiednia. Mają mocny klej przez co dobrze trzymają się każdej bielizny. Nie rolują się i dopasowują. Często można dostać na promocji i są łatwo dostępne.
    Zalety:
    • komfort noszenia
    • nie zsuwają się, nie rolują się
    • cienkie
  • 20 listopada 2020 o 19:57
    Lubie
    Wkładki są bardzo wygodne, niewyczuwalne, klej trzyma bardzo dobrze. Nie zauważyłam żadnej alergii. Nie przeciekają. Lubię do nich wracać, ale w sumie teraz przeniosłam się już na wkładki z Lidla.
    Zalety:
    • nie przeciekają
    • dobrze się kleją
    Wady:
    • małe opakowanie
  • 6 maja 2020 o 16:38
    Są Super :)
    Bardzo je lubię. Są chłonne, ładnie pachną i mają mocny klej. ich rozmiar jest duzy, ale nie jakoś specjalnie by przeszkadzały. Sądzę, że większość pań je polubi.
    Zalety:
    • dobrze się kleją
    • są chłonne
    • nie przemieszczają się podczas ruchu
    Drogeria Natura

Zobacz także inne Wkładki higieniczne