Wkładki higieniczne

Discreet Deo Summer Fresh Breathable Multiform, Zapachowe wkładki higieniczne

• 22 listopada 2022 o 13:41
    DYSKRETNE
    Wkładki Discreet, Deo Summer Fresh Breathable Multiform zakupiłam w Rossmann w promocji za niewielkie pieniądze. W opakowaniu było 60 szt. Korzystam z nich codziennie , ponieważ czuję się z nimi komfortowo. Są cieniutkie , delikatne , prawie niewyczuwalne. wyczuwalny lekki zapach kwiatowy , przyjazny, nie drażniący . Wkładki nie nadają się na obfite miesiączki ponieważ są zbyt cienkie. Doskonale dopasowują się do każdej bielizny nawet do stringów. Dobrze się przyklejają, nie rolują i nie odklejają podczas noszenia. Nie uczulają i nie podrażniają . Wysoki komfort noszenia. POLECAM.
    • nie uczulają
    • chłonność
    Wady:
  • 21 listopada 2022 o 8:54
    W swoich łazienkowych zbiorach zawsze lubię mieć schowane kilka opakować najróżniejszych podpasek o różnej długości i grubości, ale również i tampony oraz wkładki higieniczne. Uważam, że zawsze warto jest być zaopatrzonym w tego typu artykuły, nie tylko dla siebie, ale także i dla potencjalnych gości. Tym razem po raz pierwszy miałam okazję na zastosowanie produktu od marki Discreet. Mimo, iż jest ona całkiem łatwo dostępna również stacjonarnie, we wszelkich marketach czy drogeriach, to i tak zamówiłam ją online podczas większych zakupów na stronie jednej z drogerii. Spośród kilku dostępnych wariantów mój wybór padł jednak na te zapachowe. Wkładki dostępne są w kilku wersjach zapachowych oraz w kilku rozmiarach opakowań. Ja wybrałam dla siebie te mniejsze, gdzie znajdziemy dwadzieścia sztuk produktu. W tym wypadku cena regularna wynosi niecałe pięć złotych. Dominującymi odcieniami na opakowaniu jest intensywny róż przechodzący gradientem w pomarańcz. Oprócz tego umieszczono tutaj logo producenta, nazwę kosmetyku, jego podstawowe właściwości czy zalecany sposób użycia. Pudełeczko naszych wkładem na wydzielone miejsce na otwarcie, trochę wygląda dzięki temu jak koperta, natomiast takie rozwiązanie jest zdecydowanie bardziej wygodne niż zwyczajnie rozrywane plastikowe woreczki z podpaskami. Wkładki są naprawdę bardzo cienkie i nieduże, nie posiadają skrzydełek. Dla siebie wybrałam zapach kwiatowy, chodź szczerze mówiąc nie widziałam na stronie drogerii, żeby dostępny były jakieś inne. Owszem, produkt posiada delikatny zapach, faktycznie jest on kwiatowy, całkiem przyjemny i rześki. Produkt dobrze trzyma się bielizny, nie odkleja się on niej. Mimo tego, że jest naprawdę bardzo cienki, jest nawet chłonny. Oczywiście raczej nie sprawdzi się podczas pierwszych dni miesiączki, ale już pod sam koniec - jak najbardziej. Zapachowe wkładki od marki Discreet to bardzo udana propozycja. Są komfortowe w noszeniu, dostępne w kilku wersjach zapachowych oraz nawet chłonne. Dodatkowo nie kosztują wiele. Zdecydowanie polecam, jak dla mnie było to miłe zapoznanie z propozycjami od tego producenta.
    • Komfort stosowania
    • Poziom chłonności
    • Dobrze trzymają się bielizny
    Wady:
  • 7 lipca 2022 o 17:21
    Moje ulubione
    Przestałam już testować inne wkładki niż te z Discreet. Po prostu zmieniam sobie wariant zapachowy. Moim zdaniem na naszym rynku nie ma lepszych wkładek niż właśnie te z Discreet. Wkładki są ultra cieniutkie. Dzięki temu są kompletnie niewyczuwalne. Mają mocny klej i dobrze trzymają się majtek. Nie ma opcji, żeby wkładka gdzieś się przesunęła. Podoba mi się, że po bokach wkładka jest mega cieniusieńka, dzięki czemu można ją dopasować do mocno wyciętych majtek. Mimo tego, że są tak cienkie to są bardzo chłonne. Mają też ładny i delikatny zapach. Na ogromny plus jest też ich cena. Zazwyczaj płacę za nie 13 zł, a w opakowaniu jest 100 sztuk wkładek. Wystarczają na bardzo długo. Same plusy, żadnych minusów.
    Zalety:
    • bardzo chłonne
    • ultra cienkie
    • niewyczuwalne
    • dopasowują się do każdego rodzaju majtek
    • mocny klej
    • ładny, delikatny zapach
    • tanie
    • duże opakowanie
  • 25 maja 2022 o 8:07
    Świetne
    Wkładki są bardzo cienkie, doskonale przylegają do bielizny i się nie przesuwają. Dopasowują się do każdego rodzaju bielizny. Dają duży komfort podczas używania, są właściwie niewyczuwalne, więc dyskrecja gwarantowana! Mimo ich cienkości wkładki są bardzo chłonne, a ich przyjemny tropikalny zapach daje poczucie świeżości i komfortu. Znakomicie spełniają swoja rolę!
    Zalety:
    • są cienkie i niewyczuwalne, a przez to dyskretne
    • są chłonne
    • świetnie trzymają się bielizny
    • mają delikatny przyjemny zapach
  • 18 stycznia 2022 o 13:13
    Ochrona!
    Wkładki mają mi dawać poczucie świeżości i tak jest w tym przypadku. Są niezawodne. Chłoną wszystko co trzeba, a do tego ich kształt dopasowuje się do fasonu majtek. To bardzo dobre rozwiązanie, nie trzeba kupować kilku produktów. Do tego klej jest mocny i wkładka się nie przemieszcza. Produkt jest bardzo cienki, praktycznie nie wyczuwalny. Niestety zapach jednak do mnie nie do końca przemawia. Owszem jest on bardzo delikatny, ale kiedy mogę staram się wybierać produkty bezzapachowe. Zalety: - chłonność, - można zmienić kształt, - mocny klej, - cienkie, - niewyczuwalne, - cena. Wady: - delikatny zapach, ale nie przemawia do mnie.

Zobacz także inne Wkładki higieniczne