Luksja Relax, Żel pod prysznic z rumiankiem i lawendą

• 27 grudnia 2012 o 13:53
    czemu nie
    żel jak żel, nie szkodzi, ale pomagać? - też nic nadzwyczajnego - ładny zapach, ale nie pozostaje na skórze, a szkoda -ładna konsystencja, jak na dobry żel przystało- żelowa XD -nie zauważyłam żeby miał jakieś działanie relaksujące tak jak mówię dobry, ale nie nadzwyczajny także nic do niego nie mam Używam tego produktu od: kliku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 2 listopada 2012 o 13:09
    Czas na relaks...
    Kupiłam w zestawie z Wake Up i Refresh za - jeśli dobrze pamiętam- ok. 10 zł + ładne, skromne opakowanie (kolor żelu również tutaj zaliczę) + dobrze się pieni, nie ucieka z ciała (brak "śluzowatego" efektu) + wspaniale pachnie (i odpowiednio do nazwy) Przyznam, że rewelacyjnie sprawdza się również przy depilacji. Niestety, większość pianek/żeli przeznaczonych do tej czynności mnie uczula, źle przygotowuje moją skórę do depilacji. Szukam ratunku w zwykłych żelach i ten sprawdza się rewelacyjnie. Świadczy to przy okazji o tym, że jest delikatny dla skóry, nie ma działania wysuszającego. Używam tego produktu od: ponad m-c Ilość zużytych opakowań: 3/4 opakowania
  • 7 sierpnia 2012 o 21:26
    Całkiem dobre żele
    Mam 3 żele z tej serii: Relax, Wake up i Refresh. Zapach fioletowego żelu najbardziej przypadł mi do gustu. Nie jest to może typowa lawenda, ale i tak pachnie ciepło, otulająco i nadaje się w sam raz na wieczorny prysznic. Zalety: - przyjemny zapach - konsystencja - niezbyt kremowa, bardziej galaretowata, ale za to śliska i dobrze rozprowadza się na skórze, dobrze się też pieni - wydajność - wygodne opakowanie - nie wyślizguje się z ręki i dobrze się otwiera/zamyka - cena - można kupić 3 żele za ok. 10 zł Minusy: - zapach żeli z tej serii nie zostaje długo na skórze, po prysznicu jest ledwo wyczuwalny. Ale z drugiej strony to nie ma większego znaczenia, bo i tak przeważnie po prysznicu używam balsamu Używam tego produktu od: 3 miesiące, na zmianę z innymi żelami Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 14 kwietnia 2012 o 13:30
    Faktycznie relaksuje
    Bardzo aromatyczny żel pod prysznic , właściwe nie ma się do czego przyczepić , jest bardzo fajny .. faktycznie relaksujący + ładny zapach ( leżąc w kąpieli ,można się otulić tym zapachem i zasnąć , faktycznie relaksuje ) + dobrze się pieni + dobrze się zmywa + nie zostawia żadnych smug na ciele + nie wysusza + nie podrażnia ani nie uczula + jest delikatny + skóra jest odpowiednio oczyszczona , zrelaksowana , pachnąca +zapach na skórze utrzymuję długo + dobra konsystencja , oraz ładny kolor płynu + estetyczne pudełeczko oraz dobry aplikator Reasumując Bardzo fajny żel do kąpieli , jedynie do czego mogę się przyczepić to chemia w składzie i tyle . Daję mu 5 gwiazdek bo jest bardzo fajny tani produkt Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 op
    Yukiri
    6 stycznia 2012 o 16:45
    Przyjemny
    + dobrze się pieni + ładnie pachnie + wydajny + tani To wszystko, czego oczekuję od żelu pod prysznic. Mimo wszystko, wolę bardziej kremowe konsystencje niż półprzeźroczyste coś, ale wybaczam ;) Nie zauważyłam działania nawilżającego, ale tego nie wymagałam. Używam tego produktu od: nieco ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno