Toniki i hydrolaty

Your Natural Side Woda rumiankowa

• 29 listopada 2024 o 16:08
    Rumiankowy hydrolat
    Kosmetyk świetnie nadaje się jako hydrolat do maseczek oraz jako tonik. Pozostawia przyjemne uczucie na skórze i przygotowuje ją do dalszych kroków w pielęgnacji. Ma wygodny w użyciu dyfuzor rozpylający kosmetyk w postaci drobnej mgiełki. Woda ma delikatny rumiankowy zapach.
    Zalety:
    • duże wydajne opakowanie w szkle
    • wygodna aplikacja
    • zgodność z opisem
    • wielofunkcyjność
  • 18 marca 2024 o 16:04
    Świetna płukanka!
    Moje puszące włosy są czasem ciężkie do opanowania. Ale dzięki wodzie rumiankowej, włosy nie puszą się. Stosowana jako płukanka naprawdę działa! Co drugi dzień spryskuję włosy, aby je odświerzyć. Po rozjaśnianiu ważne jest odpowiednie nawilżanie włosów, dlatego woda kwiatowa jest do tego idealna. Produkt wykorzystuję również do twarzy i ciała do orzeźwienia skóry. Po intensywnym dniu to mój ulubiony moment, kiedy w końcu mogę ją użyć. Konsystencja jest wodnista, nie pozostawia żadnych plam. Produkt nie pieni się. Zapach jest bardzo intensywny, czasem nawet zbyt. Plus za naturalne składniki i szklane opakowanie. Cena to dodatkowy atut. Polecam!
    Zalety:
    • działanie
    • naturalne składniki
    • skuteczność
    • zgodność z opisem
  • 8 listopada 2020 o 7:59
    Przyjemna woda
    Bardzo fajna woda którą czasami używam zamiast toniku. Po zamówieniu jej przeczytałam że rumianek rozjaśnia i raczej nie powinno się go stosować mając ciemne włosy, natomiast na szczęście stosując go na skórę nie widzę żadnego efektu na włosach, także tych przy twarzy. Podoba mi się to że woda jest w buteleczce z atomizerem: dzięki temu mogę nawilżyć nią twarz bezpośrednio przed nałożeniem jakiegoś serum. Zapach jest bardzo specyficzny, intensywno-miodowy. Można go pokochać lub znienawidzić. Ogólnie kosmetyk jest bardzo dobry, ma prosty skład i dobrą cenę. Jestem jak najbardziej na tak.
    Zalety:
    • Naturalny skład
    • Butelka z atomizerem
    • Łagodzi skórę
    Wady:
    • Intensyswny zapach
  • 1 kwietnia 2020 o 21:22
    Produkt godny polecenia
    Woda rumiankowa zakupiona podczas zakupów na portalu aukcyjnym za około 25 złotych. OPAKOWANIE Opakowanie to szklana porządna buteleczka w ciemnym kolorze z atomizerem, która działa bez zarzutu, Produkt jest dobrze dozowany – psika równą mgiełką. KONSYSTENCJA/ZAPACH/WYDAJNOŚĆ Produkt płynny, zapach nawet przyjemny da się do niego przyzwyczaić a nawet go polubić ;) co do wydajności – używam moim zdaniem naprawdę często, mam wodę od miesiąca i zostało mi jeszcze pół buteleczki także uważam, że produkt jest wydajny. MOŻLIWOŚĆ STOSOWANIA - twarz, ciało – nanieść na oczyszczoną skórę; również po goleniu, depilacji; - włosy – stosuj po umyciu na całą długość włosów lub jako wcierkę do skóry głowy; - maseczka – dodaj wedle uznania do przygotowanej maseczki. SKŁADNIKI Woda z kwiatów rumianku szlachetnego MOJA OPINIA Bardzo polubiłam się z tym hydrolatem i będzie to jeden z nielicznych do tej pory hydrolatów który zużyję do końca. Na początku trochę zaniepokoił mnie zapach ale szybko się do niego przekonałam i teraz bardzo często używam tej wody, Uważam, że dobrze wpływa na moją skórę, aplikuję ją przed kremem pielęgnacyjnym, dodaję do peelingu enzymatycznego w proszku bądź też maseczek wymagających samodzielnego przygotowania. Ostatnio zaczęłam aplikować na włosy. Zawsze sprawdza się świetnie i na pewno kupię ponownie. Produkt warty swojej ceny, jest wydajny, ma porządne opakowanie do tego jest 100% naturalny i wegański. Polecam
    Zalety:
    • produkt doskonały do wspomagania pielęgnacji twarzy, ciała, włosów
    • skład
    • produkt 100% naturalny oraz wegański
    • porządne - prawidłowo działające opakowanie
    • zapach który już zdążyłam polubić ;)