Eyelinery

Essence 24ever Ink Liner Eyeliner W Pisaku Intense Black

Iga1212
    9 listopada 2022 o 19:34
    4/10
    Ten produkt ma swoje plusy i minusy. Zacznę od przyjemniejszej części: ma bardzo fajny, intensywny kolor. Dodatkowo długo utrzymuje się na powiekach i nie znika z powiek w ciągu dnia. Cena również należy do pozytywnej części tej opinii. A teraz przejdźmy do mniej przyjemnej strony: mam wrażenie, że nie da się nim narysować idealnej kreski, ponieważ po jednym ruchu nakładającym produkt na powiece zostają ubytki. Kiedy chcę je wyrównać wiadomo jak się to kończy. Produkt jest dość płynny i nie trudno o ubrudzenie całego oka. Moja ocena to takie 4/10.
    Zalety:
    • kolor
    Wady:
    • brak precyzji
  • 1 września 2022 o 19:26
    Mój ulubiony
    Przede wszystkim odkąd odkryłam Eyeliner w pisaku to już innych nie umiem używać. Produkt jest bardzo dobrze napigmentowany, taka głęboka czerń. Zawsze robię bardzo cienką kreskę i ten eyeliner idealnie się do tego nadaje. Mimo całego dnia nic nie jest rozmazane, a produkt w ogóle nie podrażnia oczu. Mój ulubieniec.
  • 29 lipca 2022 o 12:47
    zupełnie nie dla mnie
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    odbija się na powiece, nie jest ani trochę precyzyjny, strasznie trudny w użyciu, nie da się go nawet poprawić bo okropnie się rozmazuje. strata pieniędzy. jedyne zalety to trwałość i wyrazisty kolor (aż zbyt wyrazisty, bo żeby go zmyć musiałam zużyć cztery waciki)
  • 11 czerwca 2022 o 19:27
    Najlepszy!
    Jestem zachwycona tym kosmetykiem. Z reguły używałam eyelinerów z aplikatorem w formie pędzelka, ponieważ pisaki zawsze bardzo szybko mi zasychały, po kilku użyciach. Z tym jest inaczej - używam go już kilka miesięcy, a on nadal jest odpowiednio nasączony. Eyeliner szybko zastyga do matu, ciężko się nim pobrudzić, nie odbija się na powiece. Ma intensywny czarny kolor. Można nim narysować precyzyjną kreskę. Sprawdza mi się super i kosztuje zaledwie 15 złotych. Złoto :)
    bj87
    8 grudnia 2021 o 10:03
    Całkiem udany
    Eyeliner z Catrice kupiłam w trakcie zakupów w Hebe. Pamiętam, że nie był jakoś strasznie drogi, a okazało się, że był to dobry zakup :) Liner ma końcówkę w formie gąbeczki, która ładnie rysuje kreski. Linie są równe i gładkie. Przez cały czas użytkowania (oprócz ewidentnego końca produktu) nie sprawiał mi żadnego problemu. Najbardziej zadowolona byłam z efektu intensywnej matowej czerni. No bajka! Dodatkowo liner nie rozmazywał się w kącikach i ni blaknął w ciągu dnia. Na pewno jeszcze do niego wrócę.