Wody perfumowane damskie

Paris Hilton Fairy Dust EDP

Paris Hilton Fairy Dust Woman Woda perfumowana 100ml spray

• 18 stycznia 2020 o 13:37
    Wróżka ok ale zapach nie
    Nie chcę oceniać go zbyt nisko, ponieważ może komuś przypadł do gustu ten zapach. Mnie nie! Okropny, mocny i intensywny aż gryzie w nos.. Mimo ładnej kwiatowej kompozycji w opisie. Dokładnie tak jak opisała poprzedniczka zapach "Babci w kościele". Zapach dostałam w prezencie, chyba osoba, która go wręczyła myślała o tej pięknej wypiaskowanej wróżce ze skrzydełkami na butelce, a nie o zapachu. Ponieważ jestem osobą, która kocha bajki. Więc buteleczka duża i ładna, zapach nie mój. Bardzo długo go czuć zwłaszcza na ubraniach pomimo, że intensywność ulatuje.
  • 28 grudnia 2018 o 19:31
    Śliczne białe kwiaty
    Po użyciu perfum przez pierwsze kilka minut czuć słodkawy cmentarny zapach, który po 10 minutach ustępuje przepięknej woni białych kwiatów. Perfumy są z podobnej kategorii co AoD Givenchy, z tym, że Paris jest bardziej słodka, bardziej dostępna dla przeciętnego nosa. Sam flakon jest ładny, postać na nim nawiązuje do Dzwoneczka. Trwałość perfum to około 10 godzin, więc przyzwoita. Polecam niezdecydowanym wypróbować, tym bardziej, że cena w drogeriach internetowych jest śmiesznie niska.
    Zalety:
    • Dostępność
    Wady:
    • Brak wad
    W perfumerii
  • 13 lipca 2012 o 23:01
    Ma i plusy, i minusy
    Uwielbiam w okresie letnim zapachy od Paris Hilton. Są takie owocowe, radosne, po prostu wakacyjne. Natomiast Fairy Dust... Dostałam w prezencie butlę 100 ml. I gdy powąchałam go, byłam niesamowicie zaskoczona. Różni się od pozostałych zapachów Hiltonki diametralnie. Nie ma w nim tej radości, świeżości, zapachu zabawy, letnich flirtów i wszystkiego, co z wakacjami się kojarzy. Fairy Dust jest bardziej "poważny", wyraźnie czuć w nim piżmo. Jednak to nie jest dla mnie problem - bardzo lubię ciężkie zapachy, więc przypadł mi do gustu ;) Większym problemem dla mnie jest druga rzecz, która odróznia Fairy Dust od pozostałych zapachów Paris. Mianowicie chodzi tu o trwałość. O ile pozostałe zapachy są wyczuwalne na skórze długo, Fairy Dust znika błyskawicznie. I za to obniżam mu ocenę do 3 i pół gwiazdki. Ogólnie, polecam przetestować, zapach jest naprawdę ładny, ale bardziej dla miłośniczek bardziej stanowczych, cięższych zapachów :) Używam tego produktu od: czerwca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1wszego
    marcia0
    16 stycznia 2011 o 15:05
    fujjjj
    zapach jest po prostu okropny....bardzo ciężki i intensywny. bardzo dziwi mnie ze zostal docelowo przeznaczony dla mlodych dziewczat gdyż kompozycja pachnie poprostu babcią. pamietam takie zapachy krolowaly w latach gdy bylam malą dziewczynką. mocno kwiatowy ale na czele czuć jeden kwiat chyba paczule. zapach kojarzy mi sie z perfumami starszych kobiet w kosciele.intensywny i mega duszący. az dziw bierze ze twarza jest paris hilton...zakup w ciemno i mam za swoje bo co tu zrobic z cala butla...zaluje kazdej zlotowki na niego wydanej ;( Używam tego produktu od: 3 dni Ilość zużytych opakowań: moze 5 ml
  • 24 marca 2010 o 17:30
    ciężki zapach
    Fairy Dust dostałam jako prezent. Opakowanie jest piękne, aczkolwiek już sam zapach nieco mniej. Jesli to ma być zapach dla młodych kobiet to jestem bardzo zdziwona. Zapach jest nieco zbyt ciężki jak dla mnie, połączenie wanilii i piżma daje się we znaki. Zapach jest trwały i ładnie ozwija się na skórze Używam tego produktu od: 4 tygodnie Ilość zużytych opakowań: zaczęłam 100ml

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie