Eyelinery

M.A.C. Liquidlast Liner Eyeliner w płynie

jewerly
    3 grudnia 2021 o 18:46
    najtrwalszy!
    mam tłuste i opadające górne powieki, a to jest produkt, który radzi sobie z moim problemem. Przetestowałam sporo górnopółkowych eyelinerów i jak na razie tylko ten polecam. Według mnie ma tylko 2 minusy: - jest trudno dostępny (najbardziej w salonach firmowych Mac), - pędzelek (który uważam za bardzo trudny w użytkowaniu. Przy jego pomocy mogę pomalować bardziej rzęsy niż zrobić precyzyjną kreskę. Ale obiektywnie oceniam to w kategoriach "braku umiejętności", bo przy pomocy swojego, skośnego pędzelka maluję kreskę cienką i grubą, jaką tylko chcę) Produkt jest niesamowicie trwały, nie pęka, nie odbija się na górnej powiece, trwa w niezmienionym stanie cały dzień. Rzeczywiście trudno się go zmywa, ale z płynem dwufazowym nie ma żadnego problemu. Trzyma kciuki, żeby Mac przypadkiem go nie wycofał...
  • 30 października 2021 o 11:15
    Co za dużo to niezdrowo
    Eyeliner otrzymałam w prezencie od znajomej. Jak dla jest to trwały eyeliner - aż za bardzo! Bardzo ciężko go zmyć czy płynem micelarnym czy mleczkiem. Ponadto jest bardzo gęsty. Jeśli nasza kreska z początku nie będzie zbyt precyzyjna, trzeba szybko działać, bo eyeliner ciężko jest domyć. Jeśli ktoś ma bardzo pewną rękę do robienia kresek i jest w posiadaniu bardzo dobrego płynu do demakijażu to polecam, ale mi średnio pasuje ten produkt.
    Zalety:
    • Design
    • Fajny i wygodny aplikator
    • Trwałość - aż za bardzo
    Wady:
    • Ciężko jest go domyć
    • Zbyt trwały
    • Za gęsty
  • 12 lipca 2015 o 15:50
    N A J L E P S Z Y !!!
    Używam tego eyeliner od kilku lat. Nie spotkałam lepszego. Mega trwały, utrzymuje się cały dzień w niezmienionej formie. Aby go zmyć konieczny jest dwufazowy płyn do demakijażu oczy! +++++ trwałość +++++ kolor +++++ wydajność Szczerze polecam! Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 1o
  • 30 maja 2014 o 8:37
    Po prostu KWC
    Kosmetyk kupiłam oczywiście dzięki recenzjom na wizazu. Jestem nim zachwycona już 4 rok. Kupowałam do tej pory tylko czarne, ale w tym roku mam ochotę na lato zaszaleć z jakimś innym kolorem. Mam bardzo trudne powieki do malowania eyelinerem, tzw."mongolska powieka". Każdy eyeliner odznaczał mi się szybko nad powieką i rozmazywał, dlatego nigdy nie mogłam używać takiego kosmetyku. Dzięki eyelinerow Mac mogę cieszyćsię piękymi kreskami cały dzień :) Wygodny pędzelek pozwala na precyzyjne robienie kresek. Bardzo super trwały, ale bez problemu zmywa się go płynem do demakijażu (używam dwufazowy z Ziaji). Piękna głęboka czerń. Wystarcza na bardzo długo, nie schnie :) Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie 3
    Vishnya
    3 sierpnia 2013 o 0:38
    Bardzo dobry
    + świetne intensywne kolory + wygodny pędzelek + BARDO trwały, przetrwa wszystko :) Osobiście lubię gęste eyelinery, choć faktycznie czasami ciężko jest nim zrobić ładne, cieniutkie zakończenie kreski. Ogólnie do tej pory najlepszy jaki miałam. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 5 w różnych kolorach