Eyelinery

Pierre Rene Gel Eyeliner Żelowy eyeliner, 01 Carbon Black 2.5 ml
Pierre Rene Żelowy Eyeliner 01 Carbon Black
Pierre Rene GEL EYELINER BLACK
Pierre René Professional Gel Black

Nasi użytkownicy zostawili 66 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 maja 2023 o 21:18
    Może być
    Słoiczek z zakretką, w której znajduje się pędzelek. Jeśli nie mamy swojego da się nim namalować kreskę, ale bardziej komfortowe będzie użycie skośnego lub cienkiego pędzelka ze swojej kolekcji. Eyeliner ma żelową konsystencję nie jest zbyt gęsty ani zbyt lejący - po prostu w sam raz. Mój kolor to brąz, który ma średnią pigmentację. Dobrze maluje się nim kreski, ale gdy chcemy coś poprawić to robi nieestetyczne plamy, które ciężko wypełnić. Po pewnym czasie zastyga i daje matowy efekt jednak zanim to nastąpi zdarza się, że odbija się na powiece i jeśli mamy nałożone cienie to trochę ciężko się go pozbyć. Podczas noszenia nie kruszy się i jest trwały. Wydajność jest bardzo dobra. Ogólnie ma trochę minusów, ale dla osób początkujących może się sprawdzić. Ja więcej do niego nie wrócę, gdyż znam lepsze eyeliner'y od tego. Może być.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    Buzanna
    21 listopada 2022 o 14:47
    Super eyeliner, beznadziejny aplikator.
    Już na początku można wyrzucić pędzelek dołączony do eyelinera, albo zapomnieć o jego istnieniu, żeby nie psuć sobie odbioru produktu. Sam wkład w opakowaniu jest super. Głęboka czerń, wysoka trwałość, łatwo jest nim narysować kreskę na lekko pomarszczonej powiece. Konsystencja jest w sam raz, lekko gęsta, nie spływa a jeśli mamy odpowiedni pędzelek (preferuje cieniutki skośny) gładko sunie po skórze i zostaje w miejscu aplikacji. Tip przy używaniu: trzeba uważać żeby nie odbił się na powiece, bo kiedy już zaschnie trudno go zmyć. Moim zdaniem plusy równoważą jego minusy i produkt jest warty polecenia!
    Zalety:
    • głęboka czerń,
    • duża trwałość,
    • niska cena,
    • dostępny w drogerii,
    • nie spływa, nie wchodzi w załamania.
    Wady:
    • beznadziejny aplikator,
    • trzeba aplikować ostrożnie i chwilę poczekać aż wyschnie.
    AniAvx
    8 stycznia 2022 o 6:57
    Cudeńko ;)
    Sporo czasu szukałam eyelinera, który będzie utrzymywał się na powiekach przez długi czas i nie odbijał się na górnej powiece. Na szczęście w drogerii znalazłam to cudo, dzięki miłej sprzedawczyni, która jako jedyna potrafiła odnaleźć i pokazać mi Eyeliner żelowy. Ma piękny intensywny czarny kolor, jaki uwielbiam, świetny do nakładania pędzelek i dobrą konsystencję. Do tej pory borykałam się z problemem odbijających się kresek na górnych powiekach. Problem zniknął, kiedy zaczęłam używać tego cuda. Oczy są wyraźnie podkreślone, kreski są trwałe i w końcu jestem zadowolona :). Jeśli ktoś lubi jeszcze poeksperymentować z cieniami, oprócz kreski na oczkach to polecam też primer do powiek pod makijaż z tej samej firmy.
    Zalety:
    • Konsystencja, Trwałość, Intensywny kolor, Wygodny pędzelek, Wygodne opakowanie, Cena, Dostępność
    xxtoe
    15 maja 2021 o 7:27
    Niee polecam
    Nieporęczny, opakowanie tez jest wątpliwe ,po czasie użytkowania się psuje, sam produkt w sobie jest dla mnie nie dobry. Ciężko się rozprowadza Konsystencja tez nie dla mnie
    Zalety:
    • Niestety dla mnie nie ma
    Wady:
    • Gęstość produktu
  • 5 stycznia 2021 o 20:11
    Mieszane uczucia
    Mam mieszane uczucia co do tego produktu. Eyeliner jest w mało poręcznym słoiczku, jest dość głęboko usytuowany, innym pędzelkiem niż tym dołączonym do opakowania ciężko jest wydobywać produkt. Ale za to dołączony pędzelek do opakowania jest dość poręczny i dobrze się nim aplikuje produkt . Eyeliner sam w sobie jest średnio trwały i lekko się rozmazuje, pigmentacja jest średnia. Dla początkujących i uczących się malować kreski jest jak najbardziej okej, bo nie można sobie nim zrobić krzywdy i łatwo poprawić błędy.