Kosmetyki po opalaniu

Garnier Ambre Solaire, After Sun Soothing Hydrating Lotion Kojący balsam po opalaniu

Garnier Ambre Solaire: nawilżająco- łagodzące mleczko po opalaniu z wyciagiem z kaktusa 200ml
Pachnidelko
Garnier Ambre Solaire After Sun Nawilżający Balsam po Opalaniu 200ml

• 5 sierpnia 2024 o 6:43
    Naprawdę fajny balsam
    Balsam zakupiłam po spędzeniu tygodnia za granicą w bardzo bardzo intensywnym słońcu i lekkim spaleniu swojej skóry aż pęcherzyki powietrza zaczęły się pojawiać. Balsam zamknięty jest w poręcznym opakowaniu , w takim ala plażowym stylu gdzie juz opakowanie kojarzy nam się z czymś łagodzącym po słońcu i kojącym, ma lekki zapach, jeszcze lżejszą mleczną konsystencje, bardzo szybko się wchłania w skórę. U mnie starczył na tydzień bardzo intensywnego stosowania, ale należy zaznaczyć że używałam bardzo często i bardzo obficie???? Skóra po dłuższym stosowaniu faktycznie była ukojona i lekko nawilżona, jednak musiałam się wspomagać dużo silniejszymi produktami. Dla mnie balsam okazał się niewystarczający, czuć że dawał jakieśtam nawilżenie ale oni było wlasnie jakieśtam. Może na lżejsze oparzenia lub krótkie wizyty na słońcu by się sprawdził:)
  • 15 czerwca 2024 o 20:44
    Bardzo polecam
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Garnier Ambre Solaire After Sun Soothing Hydrating Lotion to skuteczny balsam po opalaniu, który zapewnia intensywne nawilżenie i łagodzenie podrażnień skóry po ekspozycji na słońce. Tekstura jest lekka i szybko się wchłania, nie pozostawiając uczucia lepkości. Zapach jest delikatny i przyjemny. Idealny wybór dla osób poszukujących produktu łagodzącego skórę po opalaniu.
    • Nawilżenie
  • 1 sierpnia 2022 o 7:17
    Szybko koi, nawilża, ma lekką konsystencje.
    Jestem pozytywnie zaskoczona. Bardzo dobra jakość w przystępnej cenie. Do tego produkt można kupić w wielu drogeriach stacjonarnie i online. Bardzo dobrze się wchłania, nie zostawia lepkiej warstwy, ma przyjemny, energetyzujący zapach aloesu z odrobiną zielonego ogórka. Stosuje go głównie latem po opalaniu, ale nie tylko. Czasami stosuje go jako codzienny balsam. Chociaż po opalaniu sprawdza się najlepiej, bo bardzo dobrze i szybko koi skórę. Daje uczucie nawilżenia skóry. Polecam w upalne dni trzymać go w lodówce, co zwiększa pozytywnie doznania po nałożeniu! ;)
    _inga
    19 lipca 2022 o 7:18
    Kojący balsam po opalaniu, After Sun Soothing Hydrating Lotion, Ambre Solaire, Garnier
    Balsam po opalaniu kupiłam w drogerii Hebe Opakowanie to plastikowa butelka o pojemności 200 ml, zapłaciłam około 20 zł. Balsam ma ładny zapach, lekką konsystencję, dobrze i szybko się wchłania, nie pozostawia lepkiej warstwy na skórze. Mam jasną karnację i ogólnie nie najlepiej moja skóra znosi opalanie ten balsam to prawdziwe wybawienie, dobrze i skutecznie nawilża, łagodzi, przynosi ulgę, zmniejsza skłonność do podrażnień. Balsam używam na całe ciało, jak również na nogi i ręce które zazwyczaj na co dzień są wystawione na działanie słońca. Dodatkowy plus za opakowanie z dobrym zamknięciem. Podsumowując ten balsam to ratunek dla skóry po przebywaniu na słońcu. Serdecznie polecam !
    • dobrze nawilża
    • łagodzi podrażnienia
    • dobrze i szybko się wchłania
    Wady:
    • moim zdaniem brak
  • 22 czerwca 2022 o 7:18
    Uratował poparzenie
    Zeszłej niedzieli 19/06 wyszłam się opalać.Większość dnia spędziłam na zewnątrz.Było parno i żar lał się z nieba.Chyba wpadłam w trans podczas czytania książki,bo w ogóle nie zdawałam sobie sprawy ile godzin leżę w ogrodzie.Moja skóra w końcu nabrała koloru.Niestety były również tego minusy,czyli opalanie na raka z zaczerwienieniem i lekkim poparzeniem dekoltu.Byłam na to przygotowana,więc dzień wcześniej wstawiłam powyższy balsam do lodówki razem z żelem aloesowym.O ile żel aloesowy przyniósł mi chwilową ulgę,doraźną tak ten balsam miło mnie zaskoczył.Wspaniale nawilżył delikatną skórę oraz przyniósł wielogodzinną ulgę.Podoba mi się jego konsystencja oraz subtelny zapach.Wspaniale nawilża oraz regeneruje.Jest wydajny i łatwo dostępny.
    Zalety:
    • działanie
    • skład
    • długotrwałe nawilżenie oraz regeneracja
    • szata graficzna