Kosmetyki po opalaniu

Bielenda Bikini, Ice Cold, Cooling Mist After Sun Chłodząca mgiełka po opalaniu

• 16 sierpnia 2023 o 21:21
    Super chłodzi skórę po opalaniu
    Ta mgiełkę kupiłam na wakacje bo lubię produkty w sprayu po opalaniu żeby nie trzeba było trzeć skóry. Mgiełka przede wszystkim jest mega wydajna. Ma piękny przyjemny zapach taki czysty. Mgiełka po spryskaniu ciała daje natychmiastowe uczucie schłodzenia skóry i delikatnie nawilża. Szybko się wchłania i nie ma tłustych plam Pryskalam całą rodzinę i dzieci też i wszystko super. Skóra przyjemnie nawilżona i schłodzona.
  • 13 marca 2023 o 11:40
    Ratowała życie!
    Jak dobrze, że ją kupiłam zanim wyjechałam na wakacje! Ukoiła skórę po opalaniu, można powiedzieć że po ostrym opalaniu ;P Super schłodziła, dała natychmiastową ulgę i można było dzięki niej normalnie funkcjonować. Polecam zabrać ją zawsze ze sobą! :)
    Zalety:
    • Natychmiastowo ukoiła skórę
    • Schładza i daje ulgę
    • Przyjemnie pachnie
    • Wygodny atomizer
    Wady:
  • 12 marca 2023 o 18:09
    Super
    ✔️Mgiełka znajduje się w opakowaniu plastikowym, które jest przezroczyste. Szata graficzna jest prosta i to naklejka. Posiada atomizer, która wcale nie zacina się. ✔️Ma bardzo ładny zapach ale napisać ciężko jaki. ✔️Mgiełka bez żadnego problemu się rozprowadza na ciele. Bardzo szybko się wchłania, a nawet momentalnie. ✔️Co zauważyłam po użyciu to bardzo fajnie łagodzi jak i ochładza po opalaniu.
  • 9 maja 2022 o 10:43
    Warto ją mieć na wakacjach
    Bielenda chłodząca mgiełka po opalaniu to skuteczny produkt w atrakcyjnej cenie który warto mieć pod ręką jeśli planujemy opalanie. Mgiełka rzeczywiście chłodzi i koi podrażnioną i lekko spieczona skórę, ma też właściwości nawilżające. Aplikacje trzeba powtarzać kilkukrotnie bo efekt chłodzenia nie jest długotrwały. Ma wygodną formę aplikacji i przyjemny świeży zapach. Chłodzącą mgiełkę można też stosować kiedy dotkniemy ręka do piekarnika lub pryśnie na nas gorący tłuszcz z patelni.
    Zalety:
    • Przyjemnie pachnie
    • Chłodzi
    • Koi
    • Nawilża
    • Wygodnie się aplikuje
  • 13 lutego 2022 o 17:32
    Jest ok
    Mgiełkę kupiłam po nieplanowanym, ale za to intensywnym opaleniu. Przyniósł upragnioną ulgę, faktycznie chłodził, ale w przypadku nadużycia kąpieli słonecznych jego działanie jest krótkotrwałe, więc w zasadzie nie wypuszczałam go z rąk, przez co zużycie produktu było maksymalne. Dlatego też nie mogę do końca ocenić wydajności. Cena bardzo przystępna. Obiecany efekt chłodzenia działa bez zarzutu.
    Zalety:
    • dostępność,
    • cena,
    • efekt,
    • jakość
    Wady: