WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kosmetyki po opalaniu

Soleo Professional Aqua Touch with Thalitan Głęboko nawilżający krem do cery opalonej

• 28 października 2010 o 20:09
    Kiepski :/
    jak dla mnie krem nie wypał ! Dla mojej tłustej cery nie nadaje się. Skóra strasznie się po niej świeci, zatyka mi pory przez co dostaje wysypu krostek. Nie zauważyłam by przedłużał opaleniznę. Brzydko pachnie. Cena w solarium 25 zł. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań:2
  • 21 kwietnia 2010 o 11:07
    super
    rewelacyjny !! piekny zapach, rozswietlenie, konsystencja i cudowny kolor opalenizny ;) a do tego zaplacilam za niego 17 zl ;ooo pracuje w solarium wiec zamawiam go u przedstawiciela. Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:2
    antek07
    22 marca 2010 o 23:03
    Rewelacyjny!!!!
    Dla mnie ten krem jest po prostu rewelacyjny!!! Mam bardzo sucha skóre do tego korzystam z solarium a ten krem spełnia wszystkie moje oczekiwania: -doskonale nawilża -nie pozostawia tłustej powłoki na twarzy :):):) -nie zatyka porów -jest bardzo wydajny starcza mi na jakieś 3-4 miesiące -utrzymuje na dłuzej opalenizne -nie uczula do tego jego cena nie jest wysoka bo zapłaciłam za niego 27zł/50ml Naprawde Godny polecenia!!!! Używam tego produktu od:2 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1
  • 11 października 2009 o 11:39
    Super
    rewelacyjny krem! ładnie pachnie, wchłania się szybko, nawilża, utrzymuje opaleniznę i wyrównuje koloryt skóry! O dziwo nawet TŻ zauważył że poprawiła mi się cera. Buzia jest gładsza o jednolitym kolorze.Krem posiada malutkie drobinki które rozświetlają twarz. POLECAM!!! Używam tego produktu od: dwóch tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 2 kwietnia 2009 o 14:12
    Bardzo fajny
    Fajny kremik, ładnie pachnie, dobrze sie wchłania, nawilża. Opalenizna się dłuzej utrzymuje i kolorek skóry jest ładniejszy :) Ja od niego wiecej nie wymagam. Jesli ktoś ma skóre odwodnioną ( tak jak ja), to ten kosmetyk nie wystarczy do pielegnacji. Ale ogólnie fajny gadzet, napewno kupie ponownie :) Używam tego produktu od: 1,5 mc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego