Dezodoranty i antyperspiranty

Nivea Black & White Invisible Ultimate Impact Anti-perspirant Roll-on 48h Antyperspirant w kulce

iwonab1
    30 marca 2025 o 17:59
    Przyjemny zapach.
    Kulkę Nivea Black& White otrzymałam w prezencie. Wygodne, szklane, poręczne opakowanie ma pojemność 50 ml. Kulka ma bardzo ładny i przyjemny zapach,nie zostawia żadnych plam, ani na białym ani na czarnym ubraniu. Dość szybko się wchłania i nie klei się. Daje ochronę i świeżość na kilka godzin. Nie wysusza skóry ani wywołał u mnie żadnych podrażnień. Produkt jest bardzo wydajny, wystarczył mi na długi czas. Fajna kulka, która zapewni nam świeżość i uczucie komfortu przez dłuższy czas.
    Zalety:
    • Odświeża
    • Ładny zapach
    • Nie zostawia plam
    • Nie wysusza skóry
    • Nie wywołuje podrażnień
    • Wydajny
    • Chroni przed brzydkim zapachem
  • 16 lutego 2025 o 18:37
    Świetny :)
    Skuteczny w działaniu - świetnie chroni przed potem nie brudząc przy tym ubrań, a przy tym też bardzo ładnie pachnie. Antypespirant bardzo wygodny w użyciu i wydajny. Nigdy mnie nie podrażnił. Wybieram go od lat.
    Zalety:
    • skutecznie chroni
    • wygodny w użyciu
    • delikatny dla skóry
    • nie podrażnia
    • przyjemny zapach
    • nie plami ubrań
  • 14 czerwca 2023 o 5:29
    Do zaakceptowania
    Ogólnie byłam sceptycznie do niego nastawiona. W serii Invisible jest ileś wariantów tego produktu i tym samym można się pogubić. Muszę antyperspiranty dobierać uważnie, bo pod moją pachą zamieniają się w śmierdziuszki tak jak dezodoranty. Albo po prostu przestają działać w mgnieniu oka. Ten (ku mojemu zaskoczeniu) potrafi utrzymać świeżość przez wiele godzin. Na pewno nie przez 48h podane na opakowaniu, przez 24h też nie. Ale kto by to chciał w ogóle sprawdzać. Jestem z niego zadowolona, nie wierzę, że to przyznaję. Nie ewoluuje w trakcie noszenia aż tak bardzo, dopiero po dłuższym czasie coś tam zaczyna być czuć. Nie mam żadnych plam na żadnym ubraniu po tym kosmetyku. Tutaj należą się brawa. W miarę szybko zasycha po nałożeniu, wygodnie. Opakowanie jest ok, ale resztkę bardzo trudno zużyć. Jest bardzo wydajny.
  • 28 marca 2022 o 19:51
    za słaby, choć to najlepsza wersja Black&White
    Wszystkie poprzednie wersje zapachowe linii Black&White już za mną, mniej więcej wiedziałam czego mogę się spodziewać po tej kulce, ale jednak tliła się nadzieja, ze skoro nowa wersja to i ochrona będzie z Impactem. Trzeba mu przyznać, jak i całej linii, że nie ma śladu po śladach. Uff co za szczęście, że w porannym popłochu nie trzeba przecierać bluzki wilgotnym ręcznikiem. Zapach w porządku, szybkość wysychania umiarkowana, jest delikatny dla skóry i nie klei się. Chroni przed nieestetycznymi plamami pod pachami, jednak mam zastrzeżenia do utrzymania świeżości. Rzekłabym - przeciętna. Jednak i tak jest to najlepsza kulka z serii.
  • 14 marca 2022 o 12:27
    Składowo bez szału ale trochę działa
    Gdzieś tam kiedyś przyszedł mi ten antyperspirant w pudełku BeGlossy i tak sobie czekał otwarty. Przyjemnie pachnie, nie zostawia żółtych plam na bluzkach i się nie klei. Przy normalnych warunkach daje rade i działa, jednak przy większym wysiłku nie radzi sobie. Podoba się mi to, że pomimo pocenia nie czuć tego nieprzyjemnego zapachu. Pewnie jeszcze do niego wrócę, tylko skład troszkę mi nie odpowiada.