Serum do włosów

L'Oreal Professionnel Seire Expert, Steampod, Concentrated Serum for Beautiful Ends Serum odbudowujące do włosów

4 na 51 opinię

domkep
    21 sierpnia 2020 o 6:47
    Trudno powiedzieć
    Jestem w trakcie używania drugiego opakowania L´Oreal Professionnel, Seire Expert, Steampod, Concentrated Serum for Beautiful Ends. Zużywając pierwsze opakowanie (inna szata graficzna, złota nakrętka) byłam zachwycona efektami serum. Produkt był prawdziwym wspomagaczem prostowania włosów. Wygładzał je, nabłyszczał, dyscyplinował końcówki i regenerował włosy. Rewelacja! Bez zastanowienia kupiłam kolejne opakowanie i niestety cud się skończył. Obecnie jest inna szata graficzna serum i, zgodnie z informacją od sprzedawcy, skład. Produkt nie daje już takich efektów (kupowałam go w nowej szacie graficznej i składzie dwukrotnie - trzeba uważać u kogo się kupuje, kupując przez internet). Nowa wersja owszem pomaga przy prostowaniu, nabłyszcza i lekko dyscyplinuje, zwłaszcza końcówki włosów, ale również jednocześnie je trochę wysusza. Serum jest bardzo wydajne. Jego konsystencja jest olejowa lekko silikonowa.