Odżywki do włosów

Love Beauty and Planet Oceans Edition, Marine Moisture, Hydrating Conditioner Odżywka do włosów suchych i matowych `Algi morskie i eukaliptus`

Nasi użytkownicy zostawili 144 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

_inga
    11 września 2022 o 6:58
    Odżywka do włosów suchych i matowych `Algi morskie i eukaliptus` , Oceans Edition, Love Beauty and Planet
    Odżywkę kupiłam na jednej z aukcji internetowych. Opakowanie to plastikowa butelka o pojemności 400 ml, zapłaciłam około 22 zł Odżywka ma ładny zapach, kremową konsystencję, jest wydajna, dobrze się spłukuje. Mam cienkie włosy z tendencją do przetłuszczania u nasady i przesuszania na końcach, odżywkę nakładam na umyte włosy z pominięciem nasady i po około pięciu minutach spłukuję, stosuję wraz z szamponem z tej samej serii, włosy są nawilżone, odżywione. Dodatkowy plus za skład 98% składników pochodzenia naturalnego oraz opakowanie duża ekonomiczna butelka wykonana w 100% z recyklingu i nadaje się do ponownego przetworzenia. Mały minus przy tej konsystencji odżywki nie wiem czy lepszym rozwiązaniem było by opakowanie w postaci słoik co umożliwiło by sprawne zużycie kosmetyku do końca. Podsumowując odżywka wraz z szamponem z tej serii tworzy zgrany duet, włosy są nawilżone i wygładzone. Polecam !
    • wygładza
    • nawilża
    • odżywia
    • ułatwia rozczesywanie
    • skład 98% składników pochodzenia naturalnego
    • opakowanie nadaje się do ponownego przetworzenia
    Wady:
    • moim zdaniem brak
  • 1 lutego 2022 o 0:45
    Dobrej jakości odżywka
    Kupiłam na wyprzedaży w rossmannie i jestem zachwycona tym produktem. Najbardziej cenię tą odżywkę za naturalny skład oraz zapach, który jest orzeźwiający, świeży i typowo morski. Włosy po jej stosowaniu są gładkie, lśniące i dobrze rozczesujące się. Czasem można ja kupić w cenie promocyjnej. Łatwa aplikacja, dość rzadka konsystencja i prześwitujące opakowanie dzięki czemu widać ubytek produktu. Wszystko na plus, polecam :)
  • 15 października 2021 o 0:58
    Lekka i skuteczna
    Miłe zaskoczenie, że lekka, ale jednocześnie skuteczna. Niewielka ilość produktu doskonale aplikuje się na włosy, czuć w czasie nakładania jak nawilża włosy. Łatwa do spłukaniu, namacalnie wygładza i zmiękcza włosy. Świetnie się rozczesują. Po wysuszeniu czuć przyjemnie świeży, morski zapach. Włosy puszyste i lśniące. Produkt bardzo wydajny i przyjemny dla oka.
    Zalety:
    • Gładkie I nawilżone włosy.
  • 27 kwietnia 2021 o 23:03
    Najpierw się polubiliśmy a później "zerwaliśmy" :)
    Mam bardzo suchą skórę głowy, wobec czego używam szamponów, które pomogą mi się pozbyć "suchego łupieżu", a te niestety niemiłosiernie plączą włosy. Dodatkowo również włosy mam bardzo suche, a ponadto cienkie i podatne na obciążanie przez silikony, więc nie jest łatwo dobrać mi odpowiednią odżywkę. Tą kupiłam ze względu na jej właściwości nawilżające. Przez pierwsze 2 tygodnie był szał - rewelacyjnie nawilżał włosy a jednocześnie ich nie obciążał. Włosy były takie sypkie, naprawdę super. Odżywka pięknie pachnie - taką świeżością. Ma dość gęstą konsystencję (do tego stopnia, że ciężko ją wydobyć z opakowania), ale jednocześnie super rozprowadza się na włosach i z nich nie spływa. Efekt WOW trwał do czasu ... Po tych 2 tygodniach z mycia na mycie moje włosy były coraz bardziej obciążone, a w końcu zaczęły na drugi dzień po umyciu wyglądać jak tłuste. Nie wiem czy moje włosy przyzwyczaiły się do tego typu pielęgnacji, czy powód był inny, ale byłam zmuszona odłożyć połowę opakowania do szafki. Mam zamiar za jakiś czas spróbować znowu. Raczej już się na nią nie skuszę.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • świetnie rozprowadza się na włosach
    Wady:
    • Po pewnym czasie zaczęła bardzo mocno obciążać włosy - do tego stopnia, że na drugi dzień wyglądały jak mocno przetłuszczone.
    • Ciężko ją wydobyć z opakowania.
  • 8 listopada 2020 o 8:48
    Ciekawy zapach
    Opakowanie proste, ale takie typowo dla kosmetyków spa. Odżywka nie obciąża włosów. Bardzo dobrze się rozczesują. Dobry efekt nawilżenia i odżywienia. Odżywka ma ciekawy, niestandardowy zapach, może nie każdemu przypadnie do gustu, ale czuć że składniki są naturalne, a włosy zadbane. Tak więc oczywiście duży plus dla składniki aż 98% naturalnych. Bardzo wydajny produkt. Bez silikonów.
    Zalety:
    • składniki pochodzenia naturalnego
    • bez silikonów
    • niestandardowy zapach
    • efekt
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl