WIZAŻ logo
Odżywki do włosów

Moroccanoil Moroccanoil Treatment Kuracja do każdego rodzaju włosów

4,3 (51)
18 hitów!

allegro
E-Glamour.pl
ELNINO PARFUM
Sephora

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 51 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 marca 2026 o 19:17
    Brak efektów
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Nie zauważyłam, żeby ten olejek cokolwiek robił. Nie poprawił wyglądu końcówek, nie wygładził ich, nie sprawił, że wyglądały zdrowiej. Używałam go prawie 5 miesięcy i mimo regularnego stosowania końcówki i tak wymagały podcięcia. Nie wygładzał odstających włosów - ani na mokro, ani na sucho. Włosy nie wyglądały na bardziej błyszczące czy zdyscyplinowane. Po prostu bez efektu wow, a nawet bez efektu „okej”. Na plus to, że nie przetłuszczał włosów i nie skracał ich świeżości. Zapach intensywny, kwiatowo-pudrowy. Jeśli ktoś kojarzy perfumy Moroccanoil (żółta wersja) albo ich szampon do włosów farbowanych - to bardzo podobny. Mam włosy wysokoporowate, rozjaśniane, może ma to jakieś znaczenie. Moim zdaniem olejek nie zaszkodzi, ale też niewiele zrobi. Na start zdecydowanie polecałabym mniejszą pojemność, żeby nie żałować wydanych pieniędzy.
    Zalety:
    • nie skraca świeżości
    • można kupić w mniejszej pojemności 25 ml
    • szklana butelka
    Wady:
    • brak wygładzenia
    • nie poprawia wyglądu końcówek, wraz się zawijają
    • wysoka cena
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    26 października 2025 o 12:24
    Polecam również dla niskoporowatych
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Posiadam cienkie i niskoporowate włosy, dostałam próbkę tego produktu ale myślę, ze w przyszłości zdecyduje się na pełne opakowanie. Produkt jest niesamowicie wydajny, kropla wystarczy aby pokryć włosy na długości oraz zabezpieczyć końcówki. W moim przypadku bardzo delikatnie dociążą włosy i jednocześnie je wygładza. Zapach produktu zachwyca przy każdym użyciu. Polecam przetestować ten produkt.
  • 3 sierpnia 2025 o 8:24
    💛 Moroccanoil Treatment – mój włosowy pewniak!
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Ten olejek to mój absolutny faworyt, zwłaszcza kiedy moje włosy zaczynają się puszyć. Wystarczy dosłownie kropla, żeby je wygładzić, dociążyć (ale nie przeciążyć!) i nadać im zdrowy połysk. Ma piękny, charakterystyczny zapach i gęstą konsystencję, ale mimo to nie obciąża moich włosów. Używam go zarówno na suche, jak i lekko wilgotne końcówki – działa zawsze. Jeśli walczysz z puszeniem, suchymi końcówkami albo po prostu chcesz, żeby Twoje włosy wyglądały jak po wyjściu od fryzjera – polecam z całego serca. Dla moich włosów to najlepszy olejek, jaki miałam. 🙌
  • 8 lipca 2025 o 15:06
    Marokańska esencja
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańkilka próbek
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    U mnie ten olejek naprawdę się sprawdził. Mam puszące się, suche włosy i już po pierwszym użyciu było czuć różnicę – miękkość, blask i zero sianowatego efektu. Włosy są bardziej dociążone (w pozytywnym sensie), ale nie przetłuszczają się ani nie robią oklapnięte. Zapach też na plus - intensywny, ale przyjemny i długo się utrzymuje. Jedyne, do czego mogę się przyczepić, to opakowanie. Szkło wygląda ładnie, ale jest mało poręczne, szczególnie jeśli ma się mokre lub śliskie dłonie. Marzy mi się wersja z pompką albo po prostu lżejszy, bardziej praktyczny flakon.
    Zalety:
    • Wygładza i dociąża włosy bez efektu przetłuszczenia, nadaje piękny blask, zmiękcza i ułatwia rozczesywanie, ma intensywny i trwały zapach, jest bardzo wydajny.
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 16 maja 2025 o 12:19
    Luksusowa pielęgnacja, której warto spróbować
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Moje włosy: Długie za łopatki, rozjaśniane, wysokoporowate, falowane. Działanie: Kuracja Moroccanoil Treatment to jeden z niewielu produktów, który naprawdę spełnia swoje obietnice. Włosy stają się miękkie, sprężyste i dobrze nawilżone. Olejek świetnie je wygładza i ujarzmia, dzięki czemu przestają się puszyć i łatwiej się układają. Kosmetyk nie obciąża ani nie przetłuszcza włosów, o ile stosuje się go z umiarem. Co ważne – nie zmienia koloru włosów, co przy rozjaśnianych pasmach jest dla mnie bardzo istotne. Chroni włosy przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi, a także skraca czas suszenia. Zapach: Intensywny, ciepły, orientalno-słodki – bardzo przyjemny i długo wyczuwalny na włosach. Wydajność: Wysoka. Wystarczy niewielka ilość, żeby pokryć całe długości. Jedna buteleczka starcza na naprawdę długo, co nieco rekompensuje cenę. Opakowanie: Solidne i eleganckie, szklana buteleczka prezentuje się bardzo estetycznie. Wersja z pompką (w większym rozmiarze) ułatwia dozowanie. Kluczowe składniki: • Cyclomethicone & Dimethicone – lekkie silikony, które wygładzają i chronią włosy. • Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil – regeneruje, nawilża, nabłyszcza. • Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract – wzmacnia i uelastycznia włosy. • Parfum + barwniki (CI 26100, CI 47000) – nadają produktowi przyjemny zapach i bursztynowy kolor, ale nie wpływają na odcień włosów. Cena: Jedyny minus. Produkt jest drogi, ale jego skuteczność i wydajność sprawiają, że mimo wszystko warto. Podsumowanie: To moja baza do stylizacji i codziennego zabezpieczania końcówek. Włosy po nim są zdrowe, miękkie, gładkie i pięknie pachnące. Zdecydowanie polecam, szczególnie posiadaczkom zniszczonych i wymagających włosów!
    Zalety:
    • Odżywia i regeneruje zniszczone włosy
    • Nadaje miękkość, sprężystość i blask
    • Ułatwia rozczesywanie i stylizację
    • Chroni przed czynnikami zewnętrznymi
    • Nie obciąża ani nie przetłuszcza włosów (przy umiarze)
    • Nie zmienia koloru włosów
    • Skraca czas suszenia
    • Ma piękny, trwały zapach
    • Bardzo wydajny
    Wady:
    • wysoka cena

szukaj