Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Monat Be Gentle Creamy Cleanser (Żel do mycia twarzy)

MM-1968
    24 kwietnia 2021 o 11:15
    Nie dla mnie
    Ja się z nim nie polubiłam, twarz trzeba nim dwa razy raz po raz, więc to już dla mnie za dużo zabawy, zawsze jestem cała upaciana wodą, poza tym na mojej twarzy zosatwia jakby taki tłusty film czego bardzo nie lubię. No i ostatnia rzecz, mimo dwukrotnego mycia i zmycia przedtem makijażu Makeup Vanishing nie oczyszcza do końca twarzy. Nie widzę żadnych pozytywnych efektów na mojej skórze. Może dla osób z problematyczna cerą jest ok, ale z moja cerą się nie plubił.
    Zalety:
    • Bardzo wydajny
    Wady:
    • Bardzo wysoka cena, nie spełnia oczekiwań, nie domywa,
    U konsultantki
  • 4 września 2020 o 16:42
    Super płyn do mycia
    Używałam dużo produktow do mycia twarzy, ale to jest z pewnością mój produkt numer jeden. Po pierwsze jest mega wydajny. Mimo tego ze ma 120 ml i kosztuje 200 zł to uważam ze jest warty swojej ceny, bo starczy mi na kilka miesięcy. Mam cerę sucha, wrażliwa. Ten kosmetyk mnie nie podrażnia, nie powoduje żadnych alergicznych reakcji. Do tego mam liszaja na policzku i tez go nie podrażnia. Przymierzam się do zakupu kremu na dzień i na noc z tej samej serii. Jedyny minus jest taki ze ja osobiście wole opakowania z pompką, a ten ma z zakrętką. Ale przelałam sobie do pustego opakowania z pompką no i jest super.