WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

AA Pure Derma, Normalizujący żel oczyszczający

• 29 lipca 2024 o 13:26
    czy ktoś wie czy wznowią produkcję tego cudu?
    Mój ulubiony żel od 2 lat, zużyłam 5-7 opakowań (lubiłam myć nim twarz 2 razy jako 2-etapowe oczyszczanie skóry - eksperymentalnie mi się to bardzo sprawdziło i dzięki temu pozbyłam się trądziku!) Niestety kilka miesięcy temu nie mogłam go znaleźć stacjonarnie ani online w drogeriach. Czy ktoś wie czy ten żel wróci znowu do sprzedaży ?
    Zalety:
    • świetnie zmywał resztki makijażu i oczyszczał twarz
    • neutralny zapach a raczej jego brak działał na plus
    • prosty skład
    • dla każdego rodzaju cery, sprawdzał się po zabiegach medycyny estetycznej
    Wady:
    • brak dostępności w drogeriach
  • 12 maja 2024 o 19:33
    Polecam
    Żel jest bezzapachowy, co daje mu wielkiego plusa. Spełnia moje wymagania, skóra po nim jest dobrze oczyszczona, nawilżona, przyjemna w dotyku. Kolejnym plusem żelu jest to, że nie szczypie w oczy. Domywa resztki makijażu. Polecam z czystym sumieniem ;)
    Zalety:
    • nie szczypie w oczu
    • bezzapachowy
    • dobrze oczyszcza skórę
    • domywa resztki makijaży
    • nawilża
    Wady:
    • lekko się pieni
  • 17 kwietnia 2024 o 13:01
    Dobry produkt w niskiej cenie
    Jak go zobaczyłam w Rossmann to byłam w szoku że produkt który jest dodatkowo hipoalergiczny jest w tak niskiej cenie więc stwierdziłam że muszę go przetestować ! Bardzo mile się nim zaskoczyłam , świetnie i dogłębnie oczyszcza skórę , pozostawia ją gładką , delikatną i miękką w dotyku , nie podrażnia jej , nie powoduje żadnych zaczerwienieni , nie powoduje efektu pieczenia czy szczypania . Produkt ma typową dla takich produktów żelową konsystencję która nie jest zbyt wodnista , bardzo łatwo się nakłada i nie spływa podczas aplikacji , po zastosowaniu produktu na twarzy nie pozostaje żadna kleista czy też lepka warstwa , nie ma także uczucia ściągania skóry a twarz pozostaje nawilżona , oczyszczona i pełna blasku . Przez to że potrzeba niewielką ilość produktu do jednej aplikacji to opakowanie jest bardzo wydajne i wystarcza na długo , produkt zamknięty jest w opakowanie w postaci tubki z której bardzo łatwo wydobyć produkt do końca , zapach jest bardzo łagodny i delikatny praktycznie wgl nie wyczuwalny przez co nikomu nie powinien przeszkadzać , jest bardzo łatwo dostępny i można go kupić za grosze.
    Zalety:
    • Dogłębne oczyszczenie
    • Nawilżenie
    • Wygładzenie
    • Nie podrażnia
    • Dostępność
  • 17 kwietnia 2024 o 12:31
    Moja perełka
    Używam go już około 3 miesięcy, ponieważ sprawdza się u mnie rewelacyjnie, Na początek zaznaczę, że moja cera jest bardzo wrażliwa i podatna na wszelkie podrażnienia, Dlatego ze szczególną uwagą podchodzę dobierając sobie nowe kosmetyki do twarzy. Ten produkt jest hipoalergiczny, nie uczula, nie podrażnia, ani nie napina nieprzyjemnie skóry. Świetnie się rozprowadza podczas nakładania, poza tym dobrze się pieni i świetnie radzi sobie z oczyszczaniem skóry twarzy. Ma bardzo delikatny, wręcz ledwie wyczuwalny zapach. I jak na żel w tubce jest niezwykle wydajny. Jestem bardzo z niego zadowolona.
  • 21 marca 2024 o 15:06
    Jeden z lepszych produktów, z jakimi miałam do czynienia
    Produkt dorwałam w Rossmannie za niesamowicie niską cenę niecałych 20 zł i jestem zszokowana tym, jak taki tani produkt może zdziałać cuda. Bardzo dobrze oczyszcza twarz, ma krótki, dobry skład i nie podrażnia skóry. Po paru tygodniach używania zauważyłam, że zmniejszyła mi się ilość wyprysków na twarzy. Przy mojej wrażliwej, suchej skórze ze skłonnością do trądziku sprawdza się idealnie. Zdecydowanie polecam wypróbować każdemu, komu zależy na dobrym, ale jednocześnie tanim produkcie.
    Zalety:
    • niesamowicie niska cena
    • krótki skład
    • dobrze oczyszcza skórę
    • nie podrażnia
    • nie wysusza
    • zmniejsza ilość wydzielanego sebum