Pędzle do twarzy

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 24 września 2018 o 12:27
    Wygoda
    Pędzelek nie jest zbyt duży, ale do poprawienia na szybko, zmatowienia sprawdza się świetnie. Jest zaskakująco trwały - myłam go już z 30 razy i nie traci ani kształtu ani włosia. Może trochę wygląda tandetnie, ale za tą cenę i tak zyskujemy bardzo solidne narzędzie.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    Iwona_C
    24 września 2018 o 11:26
    Trwałośc, elegancja i funkcjonalność.
    Mój pędzel służy mi już kilka dobrych lat, i nadal jest prawie w stanie idealnym, bez obtarć, wgnieceń i zarysowań. Struktura włosia również się nie zmieniła nadal jest gęsty, miękki i pracuje się z nim bez zarzutu. Pędzel ma bardzo eleganckie opakowanie wykonane z aluminium w kolorze złotym, dzięki czemu jest leciutki i poręczny.Występuje w kilku rozmiarach , ja posiadam największy z dostępnych, przeznaczony do pudru, o długości 15 cm. Zakupiłam go z myślą o noszeniu w torebce , ale równie często korzystam z niego w domu. Dzięki temu że pędzel chowa się w opakowaniu jest bardzo funkcjonalny i przydatny w podróży. Obudowa chroni włókna pędzla przed odkształcaniem , ale również utrzymuje w czystości zarówno pędzel jak i naszą torebkę. Włosie pędzla jest syntetyczne , ale dobrej jakości, bardzo gęsty i przez lata używania nie wyłysiał i ani trochę nie stracił na objętości. Bez zarzutu rozprowadza zarówno puder sypki jak i bronzer , róż, czy rozświetlające perełki.Powoduje że kosmetyki łatwo stapiają się z cera bez widocznej granicy,smug czy plam. Pędzel łatwo się myje ,nie kołtuni się ,nie odkształca i nie gubi włosków. Bardzo dobra jakość wykonania,dzięki czemu służy latami i cieszy zarówno swoim wyglądem jak i funkcjonalnością.
    Zalety:
    • eleganckie opakowanie
    • idealny do torebki
    • rewelacyjnie rozprowadza suche produkty do makijażu
    • nie gubi włosów
    • dobrej jakości włosie
    • bardzo gęsty pędzel
    • łatwo się myje
    • opakowanie nie ściera się i nie niszczy
    • bardzo dobra jakość wykonania
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 5 lipca 2012 o 18:36
    Fajny!
    Miałam takie 2 pędzle. Myślę, że dobrze się spisywały. + cena + ładne opakowanie + dobrze nakładał puder lub róż - czasami wypadało mu włosie - szybko się psuł :)) Jednak, jakbym go gdzieś jeszcze spotkała, to na pewno bym kupiła :)) Używam tego produktu od: używałam 2 lata Ilość zużytych opakowań: 2 całe
  • 22 listopada 2010 o 18:39
    By mizgać się w zwierciedle
    Szkoda, że go już nie mam. Pożyczyłam zachwyconej siostrze i tyle go widziałam. Niech ma i się nim cieszy! Jej się bardziej przyda. Tak rzadko się pudruję, że niemal nie żałuję straty. Ale to był najlepszy pędzel z posiadanych. Okejka, mam niezłą cerę i puder właściwie nie jest mi potrzebny wiosną, latem i jesienią (ewentualnie na wielkie wyjścia), ale troszeńkę akurat tego pędzla mi szkoda. Idealnie rozprowadzał KAŻDY puder. Tak sypki, jak w kamieniu i jak błyszczące kuleczki. Delikatnie oprószał twarz. Zero płaskich placków, zero efektu mąki. Założę się, że nawet soczek z rozkrojonego ziemniaka idealnie wtarłby w skórę. Nota bene polecam - na świecący nos posmarowanie kartofelkiem świeżo rozkrojonym. Niech służy siostrze. Jak dla mnie ideał. Do tego jest to przenośny pędzel - można męczyć w torebkach, a nawet w kieszeniach! Używam tego produktu od: używałam od roku Ilość zużytych opakowań: nie wiem, kiedy by się zużył
  • 31 grudnia 2009 o 13:05
    polecam !
    jeztem zdziwiona tak negatywna ocena tego pędzla,ja mam go od dawna chyba z 6 - 7 lat i dopiero teraz włos się dopiero rozszedł a uzywałąm go sodziennie do nakłądania tylko i wyłącznie pudru w kulkach, uważam ze produkt jest trwały, i wart swej ceny. bardzo dajny pomysł na chowanie pędzelka moze przez to tak długo mój pedzelek był jak nowy :) Używam tego produktu od: 6- 7 lat Ilość zużytych opakowań: 1

Zobacz także inne Pędzle do twarzy