Żele antybakteryjne do rąk

bebeauty Chusteczki odświeżające antybakteryjne

• 10 lipca 2023 o 13:40
    Uzupełnienie wyposażenia torebki
    Chusteczki nawilżane od dawna goszczą w mojej torebce - są bardzo przydatnym artykułem, który służy mi na co dzień. Czasami sięgam również po wersję antybakteryjną. Z uwagi na atrakcyjną cenę chętnie sięgnęłam po produkt marki Be Beauty. Chusteczki mieszczą się w poręcznym, niewielkim opakowaniu, zamykanym przylepcem. Produkt, nawet przy końcówce opakowania nie robi się suchy i niezdatny do użytku - za co duży plus. Chusteczki są nieduże, z dużą ilością płynu, dobrze spełniają swoje zadanie. Nie mam zastrzeżeń.
    Zalety:
    • Niewielkie opakowanie
  • 21 kwietnia 2023 o 14:23
    Przydatne!
    BeBeauty - care - Chusteczki odświeżające - antybakteryjne Coś na czasie, zużywam sporo, w dużych ilościach. Chusteczki antybakteryjne do dłoni, idealne do torebki, kosmetyczki, bo malutkie opakowanie - 15 sztuk. Skusiłam się na nie ze względu na niską cenę. Opakowanie jest małe i praktyczne- otwierane naklejką - wielokrotnego użytku. Chusteczki są dość małe, ale wystarczające do umycia dłoni. Są dość dobrze nasączone płynem antybakteryjnym, o dość neutralnym zapachu. Przyjemnie chłodzą dłonie i oczyszczają je. Czego chcieć więcej?
  • 10 października 2022 o 11:14
    Świetne
    Kolejne chusteczki, które są ze mną od x czasu. Cenowo super, ale jak się trafi na mega promocję to chyba wychodzi 0,50 gr jedno opakowanie. Nie raz mi się już tak trafiło więc brałam ile się da. Malutkie i poręczne opakowanie w sam raz do każdej torebki. Bardzo dobrze wyciągają się z opakowania, i nie ciągną jedna za drugą. Są bardzo dobrze nasączone, ale nie przesadnie. Zapach ok, taki typowo kosmetyczny, delikatnie kremowy. Cenię je za wielozadaniowość i wielofunkcyjność. Nigdy mnie nie zawiodły. Pomagają mi w różnych sytuacjach, w których potrzebne jest szybkie odświeżenie a także oczyszczenie. Są ze mną na plaży, w autobusie, w pracy, na wyjazdach. Mogę nie tylko przetrzeć ręce czy ciało ale i także np. buty. Także jest ok. Podoba mi się to że jedną chusteczką mogę długo przecierać, bo nie wysycha tak szybko. Niestety wadą jest tutaj dostępność, ostatnio nie mogę ich złapać. ZALETY: niska cena, a w promocjach wychodzi jak za darmo poręczne, malutkie opakowanie przyjemny zapach bardzo dobrze nasączone podczas używania nie wysycha szybko wielozadaniowość i wielofunkcyjność WADY: ostatnio ciężko z dostępnością
  • 17 lipca 2022 o 20:08
    Lubię
    Chusteczki są dla mnie lepszym wyborem niż żel antybakteryjny i chętniej je kupuje. Chusteczki w małym opakowaniu zmieszczą się w torebce dzięki czemu możemy mieć je zawsze przy sobie bo w końcu nigdy niewiadomo kiedy się przydadzą. Chusteczki zamykane na naklejkę z przyjemnym zapachem odświeżają i oczyszczają dłonie, skórę czy co potrzebujemy w danej chwili wyczyścić (czasami upaćkam buty ;)) Są odpowiednio nasączone i co najważniejsze nie przesuszają skóry, nie podrażniają a dają uczucie odświeżenia.
    Zalety:
    • nie przesuszają dłoni
    • uniwersalne (do oczyszczania dłoni, skóry, obuwia, torebki itd)
    • przyjemny zapach
    • odświeżają
    • cena i małe opakowanie
  • 3 lutego 2021 o 23:35
    Dobry wybór
    Chusteczki zostały przeze mnie kupione w biedronce dość nie dawno. Chusteczki dość często używam, A nawet bardzo często podczas pandemii. Chusteczki są bardzo małe i zgrabne. Bardzo ładny mają zapach. Nie podrażniają one i później bardzo da delikatne w dotyku , pachną ładnie i odświeżają. Dla mnie po prostu są rewelacyjne. Zalety: - cena -dostępność -działanie -zapach