Essence Pure Skin, Mousse Make-Up (Podkład w musie)

• 2 października 2013 o 19:52
    PORAŻKA
    Słaby podkład , nie widzę żadnych plusów . Tani , bardzo mało wydajny , ciężki , maska gwarantowana. Powinni wycofać go ze sprzedaży , tylko psuje cerę , zapycha pory . Używam tego produktu od: KIEDYŚ TAM NA SPRÓBOWANIE Ilość zużytych opakowań: połowa słoiczka
    milosna
    19 sierpnia 2013 o 13:34
    nieekonomiczne
    matowi na dość długo często podkreśla suche skórki nie zurzyłam do końca bo się utlenił i zrobil pomarańczowy pewnie przez codzienne otwieranie słoiczka. byłam z niego zadowolona ale nie kupie wiecej bo sie marnuje. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 nie do końca
  • 23 stycznia 2013 o 3:05
    jest dobrze
    Używałam go jakiś czas. Nie umiem powiedzieć za dużo na jego temat, bo moja cera nie jest zbyt wymagająca. Kryje, nie wysusza, ale też nie "otłuszcza" skóry twarzy. Nie ciemnieje na twarzy i nie robi efektu maski. Jak dla mnie dobry, choć bez rewelacji. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 2 słoiczki
    Cler
    18 listopada 2012 o 10:47
    bardzo fajny
    Świetny, leciutki podkład. Kończę właśnie drugi słoiczek w kolorze 02, który idealnie pasuje do mojej karnacji. Doskonale sprawdza się kiedy zależy mi na wykonaniu szybkiego makijażu. Jeśli chodzi o krycie to drobne zaczerwienienia czy ślady pokrywa ale z zaognionymi zmianami sobie nie radzi. Zapewnia naturalny, świeży wygląd na kilka godzin. Szkoda że mało wydajny ale że jest niedrogi można mu to wybaczyć. Używam tego produktu od: kilku miesięcy - na zmianę z innymi Ilość zużytych opakowań: kończę drugie
  • 25 września 2012 o 22:52
    Ideał - szkoda, że wycofany
    Żałuję, że tak późno go odkryłam, bo teraz go wycofali. Plusy: + świetnie matuje + cena (w porównniu z Dream Matte Mousse to grosze) + cynk w składzie (niedoskonałości goiły się szybciej) + brak talcu w składzie (zapychacz) + doskonałe krycie Minusy: - opakowanie z którego ciężko wydobyć podkład kiedy jest go już mało Jakież było moje rozczarowanie gdy poszłam kupić drugie opakowanie a okazało się, że już go nie ma. Jego brat z essence Soft Touch Mousse raczej nie będzie jego godnym zamiennikiem dla mnie (ma talc w składzie). Nie rozumiem czemu zawsze wycofują dobre produkty. Ten mus nawet lepiej na mnie działał niż Dream Matte Mousse z MNY. No i ta cena! No nie mogę przeboleć! : ( Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie