Maseczki w płachcie

Action The Mask Dr, Firming & Plumping Kolagen Plant Based Face Sheet Mask Maseczka do twarzy

• 27 stycznia 2023 o 19:00
    Bardzo fajna maseczka
    Maseczkę tą kupiłam w Action; swoją drogą mają tam bardzo duży wybór masek w płachcie i ogólnie kosmetyków w bardzo fajnych przedziałach cenowych. Mam skórę mieszaną, więc kupuje maseczki o różnym działaniu. Maseczkę nałożyłam na ok. 15 minut, na oczyszczoną skórę twarzy. Nic mnie nie piekło, nie dostałam uczulenia, ani żadnego podrażnienia. Kosmetyk ładnie nawilżył moją twarz. Miałam wrażenie, iż też odświeżył. Skóra była po niej gładsza, promienna. Maseczka posiada delikatny zapach. Myślę, że kupię ponownie. Koniecznie inne z tej serii.
    Zalety:
    • działanie
    • efekty
    • aplikacja
  • 31 października 2021 o 7:47
    Dobra
    Maskę wzięłam podczas zakupów w Action bez większego zastanowienia, bo gdybym zobaczyła gliceryne na 2.miejscu to odłożyłabym spowrotem. Nałożyłam ją wieczorem, po wcześniejszym rolowaniu skóry dermarollerem. Trzymałam dłużej, na twarzy, dodatkowo resztki żelu z opakowania wycisnęłam na twarz i dekolt. Rano -efekt wow. Skóra napięta, pory zdecydowanie zmniejszone i nawet bruzdy na czole jakby płytsze. Poważnie, byłam zaskoczona. Generalnie wiem, że sporo dał tej maseczce dermaroller, ale pewnie jeszcze ją kupię. Duży plus też za dopasowanie płachty do mojej twarzy, konsystencję -nic nie spływało, Ale maska była mocno wilgotna cały czas. Zapach jak dla mnie neutrealny.Polecam.
    Zalety:
    • Działanie, brak podrażnień, dopasowanie płachty, konsystencja żelu i jego spora ilość.
    piot001
    24 października 2021 o 20:56
    Dobrze nasączona esencją.
    Używa od:próbka
    Maska zapakowana jest w ładne, białe opakowanie bez zbędnego nadruku. Płachta jest cienka, ale delikatnie nie dopasowana do skóry. Jest zbyt duża, ale tak ogólnie jest fajna. Dobrze nasączona i ładnie pachnie. Nałożyłam ją na 15 minut i po tym czasie zdjęłam. Skóra po niej jest nawilżona, napięta i lekko się lepi. Esencje, czyli resztę wklepałam. Nie wywołała uczulenia, ani podrażnienia.
  • 30 maja 2021 o 0:15
    Przyjemna
    Meseczke zakupilam za mniej niz 5 zlotych w Action, opakowania w czarno-kremowe opakowanie, wyglądające na pierwszy rzut oka elegancko. W srodku maseczka w płachcie zanurzona w przyjemnie pachnącym, lekko gestym i klejącym, przezroczystym serum. Nie splywalo z maski, nadmiar został w opakowaniu i pozniej posmarowałam nim prawie cale cialo po kapieli :) maska dosc gruba, ale w miare dobrze dopasowująca się do twarzy. Niestety, ale maseczka glownie po bokach twarzy za mała, z każdej strony brakowało mi po kilka centymetrow, aby dobrze przykryła cała twarz. Poza tym posiadała naciecia, aby mozna bylo jeszcze lepiej dopasować ją do twarzy. Wycięcia na oczy rowniez male, ale mi to nie przeszkadzało, nawet podobało mi sie ze skora ma styczność z maseczka także blisko pod oczami. Po około 10-15 minutach zdjelam maseczke, poniewaz czulam ze juz zaczyna powoli wysychac, a taki tez byl czas rekomendowany przez producenta.po zdjęciu maski twarz byla wilgotna, od razu nalozylam moje dwufazowe serum aby juz domknac te wilgoc w skorze, a po kilku minutach nalozylam krem na noc. Odczucie po samej masce na twarzy pozytywne. Maseczka nawilzyla skore, dodala jej solidnej dawki wody, fajnie dopelnila wieczorna pielęgnację, w ktorej uprzednio zastosowałam zluszczanie. Maseczka dobrze spisala sie jako dodatkowe nawilżenie dla mojej suchej skóry. Innych jej plusów nie zauważyłam.
  • 28 marca 2021 o 18:30
    Fajna, ale bez szału
    Używa od:próbka
    Maskę kupiłam jakiś czas temu w Action, za około 5 zł. Opakowanie to saszetka w biało- bezowym kolorze. W środku płachta z grubej tkaniny, mimo to dobrze dopasowuje się do twarzy. Zapach ma delikatny, przyjemny. Jest dobrze nasączona, ale nie spływa. Maseczkę na twarzy miałam 15 min tyle zaleca producent. Po zdjęciu maseczki resztę esencji wklepalam. Efekt miękka, gładka i lekko klejąca skora z pozostałości esencji. Ogólnie maseczka nie jest zła, ale bez szału. W tej cenie miałam już lepsze maseczki wiec nie wiem czy kupie ponownie.
    • Miękka i gładka skora

Zobacz także inne Maseczki w płachcie