WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Maseczki w płachcie

Garnier Skin Naturals, Ampułka w masce na tkaninie ujędrniająca z kwasem hialuronowym i ekstraktem z arbuza

notino.pl
Garnier ampułka w masce na tkaninie 15g

• 1 marca 2025 o 23:14
    Hit!
    Ta maseczka to hit na szybkie odświeżenie! ???????? Tkanina dobrze przylega do twarzy, a esencji jest mnóstwo – aż kapie. Skóra po niej jest nawilżona, wygładzona i wygląda na bardziej promienną. Zapach arbuza mega przyjemny, nie chemiczny. Ujędrnienia jakoś mocno nie zauważyłam, ale na pewno daje efekt zdrowej, nawodnionej skóry. Idealna przed wyjściem! ????✨
  • 29 czerwca 2024 o 19:46
    Nawilżenie w 5 minut
    Maseczkę kupiłam w jakiejś drogerii we Włoszech. Kupiłam ją zachęcona krótkim czasem trzymania na twarzy. Po otworzeniu saszetki wyczuwalny jest ładny zapach arbuza. Płachta bardzo dobrze leży na twarzy, ma wystarczająco duże otwory na nos, oczy. Na szczęście nie zlatuje, co uważam za ogromny plus bo w tym czasie możemy coś porobić. W saszetce zostało wystarczająco dużo esencji aby nałożyć ją na szyję oraz dekolt. Po zdjęciu maseczki cera jest lekko lepka, natomiast po zaaplikowaniu reszty pielęgnacji ta lepkość nie jest już wyczuwalna. Maseczka dość fajnie zadziała na cerę - była nawilżona, miękka. Makijaż następnego dnia wyglądał bardzo ładnie. Jak dla mnie jest to fajny produkt dla osób które potrzebują szybkiego nawilżającego shota.
  • 7 maja 2024 o 8:14
    Gładka buzia
    Urzekł mnie przyjemny, świeży zapach produktu. Maska, jak każda z tej serii, świetnie trzyma się na twarzy. Dobrze przylega, nie odkleja się i nic z niej nie wycieka. To wszystko sprawia, że możemy pozwolić sobie na relaks. Po jej zastosowaniu, moja zawsze sucha skóra była gładka i przyjemna w dotyku. Maska daje poczucie nawilżenia i świeżości. Dobrze się wchłania i nie pozostawia po sobie tłustego filmu. Ampułka Garnier to fajny sposób aby szybko ożywić i odświeżyć swoją skórę.
  • 4 kwietnia 2024 o 9:57
    Zostawia po sobie lepką warstwę, która się nie wchłania
    Zdecydowałam się wypróbować tę maskę z czystej ciekawości, niestety muszę przyznać, że moje oczekiwania nie zostały spełnione. Chociaż proces nakładania maski oraz jej przyleganie do twarzy przebiegały bez problemów - maska nie zsuwała się i dobrze przylegała do skóry, co jest zdecydowanie plusem. Po zdjęciu maski zauważyłam, że moja skóra jest wyraźnie nawilżona. Efekt ten był zauważalny i można było dostrzec różnicę w porównaniu do stanu mojej skóry przed użyciem produktu. Skóra była miękka, gładka i odżywiona, co jest zawsze pozytywnym efektem w przypadku masek nawilżających. Jednakże, istnieje pewien istotny minus, który wpłynął na moją ocenę produktu. Po zdjęciu maski na skórze pozostaje lepka warstwa, która jest dla mnie dość problematyczna. Czułam się nieswojo z takim uczuciem na twarzy i czułam, że muszę umyć skórę, aby pozbyć się tej nieprzyjemnej lepkości. Dla mnie to był znaczący mankament, który wpłynął na moją ogólną opinię o produkcie. Podsumowując, chociaż maska ma pewne pozytywne cechy, takie jak łatwość nakładania i dobrze nawilża skórę, to jednak jej lepka konsystencja po zdjęciu jest dla mnie nie do zaakceptowania. Dlatego też, mimo pewnych zalet, zdecydowałam się przyznać tylko 3 gwiazdki. Mam nadzieję, że producent weźmie pod uwagę moją opinię i ewentualnie wprowadzi poprawki, które uczynią ten produkt bardziej przyjaznym dla użytkowników.
  • 31 marca 2024 o 17:08
    Niezła
    Całkiem fajny,.łatwo dostępny od ręki produkt. Maska jest materiałowa, moglabybyć lepiej nasączona, odpowiedniej wielkości. Dobrze nawilża, nie lepi się, nie zapycha porów. Skład nie różni się zbytnio od tych tańszych koreańskich. W promocji myślę że warto się skusić

Zobacz także inne Maseczki w płachcie