WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Róże do policzków

Ingrid Cosmetics Satin Touch Blush Róż do policzków

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 października 2020 o 15:07
    Anty łowca niskich cen
    Nie spodziewałam się wiele po takiej cenie, ale rzeczywistość jeszcze bardziej sponiewierała moje oczekiwanie. Mam kolor numer 13 i zwyczajnie ani trochę mnie nie zadowolił. Róż okropnie się osypuje, a po strzepnięciu z pędzelka nadmiaru produktu, zostaje kompletnie nic. Nie ma intensywnego pigmentu. Według mnie jest to bardziej rozświetlacz niżeli róż, zdecydowanie więcej w nim blasku. Nie chcę kleić się do skóry. Próbowałam go użyć jako cień do powiek i pomijając straszne osypywanie to trzeba go użyć dużo, żeby cokolwiek było widać. I sam kolor szybko znika, może nałożony na bazę dłużej by trzymał, ale już można sobie odpuścić ten kosmetyk zamiast musieć dodatkowo z nim kombinować. Opakowanie z początku jest bardzo ładne, wiadomo, że z czasem stosowania już takie nie jest, kwiatek namalowany się rozciera. Podejrzewam, że ten plastik nie jest zbyt trwały, ale o dziwo jeszcze mi nie pękł. Małe opakowanie, ale różu nie używamy tak wiele, więc na trochę starczy. Niestety, ja już nie będę z niego korzystać.
    Zalety:
    • Niska cena
    Wady:
    • Osypuje się
    • Słaby pigment
    • Nie da się go stosować jako róż
    Drogeria Jasmin
  • 19 września 2020 o 12:21
    Cena kusząca ale jakość słaba
    Muszę przyznać że do zakupu namówiła mnie mega niska cena myslam że może jakoś się obrani ale wielkie rozczarowanie Produkt bardzo się sypie w kontakcie z pędzlem kruszy i szybko się kończy dzięki temu produkt jest wszędzie tylko nie na pędzlu Kolor jest bardzo delikatny prawie niewidoczny Trzeba się mocno napocić żeby coś z tego stworzyć Opakowanie całkiem ładne i w dobrej cenie Jeżeli już uda nam się nanieść róż na poliki To jest mega nie trwały nagle w magiczny sposób znika trwałości jest żadna
    domkep
    13 września 2020 o 10:59
    Slaby
    Róż kupiłam że względu na cenę i kolor produktu. Nie spełnił on moich oczekiwań. Kolor jes słabo napigmentowany. Róż przy kontakcie z pędzlem rozsypuje się na wszystkie strony. To samo przy nakładaniu na twarz. Źle się nim maluje. Opakowanie jest słabej jakości, szybko urywa się górne wieczko, więc do podręcznej kosmetyczki trzeba kupić inny róż. Nie uczula i nie zapycha skóry.
    KiciaBP
    19 kwietnia 2020 o 16:34
    Średni produkt
    Róż do policzków z opakowania wygladał bardzo zachęcająco choć nie wymagałam za dużo od ceny to jednak nie sprawdził się u mnie albo trafiłam na felerną jednostkę. Pudełeczko okazało sie bardzo mało wytrzymałe i juz po krótkim czasie starł sie napis a plastik mi pękł, poza tym bardzo twardy róz który nie dawał odpowiedniego efetu ani koloru ani wymodelowania odpowiedniej smugi na twarzy, jesli juz cos z niego wykrzewiłam co mnie zadowolało to niezbyt długo mozna sie było tym nacieszyć bo znikała gdzies w otchłani dnia. Jednym słowem średni
  • 13 kwietnia 2020 o 19:57
    Choćbyś go skrobała, koloru nie wydobędziesz
    Ogromna kosmetyczna pomyłka! Kolor wydawał się być piękny w opakowaniu, dodatkowo to śliczne tłoczenie i cena jak za wodę... Cóż jednak z tego, jak w praktyce wykorzystanie tego produktu jest zerowe. Początkowo myślałam, że to tylko wierzchnia warstwa, a jak się dokopię głębiej, to wydobędę z tego produktu jakiś kolor. Nic jednak z tego, choćbym go zeskrobała i nałożyła na glitter primer, to nie będzie zauważalny na policzku. Może i kosztuje parę groszy, ale totalnie wyrzucone w błoto
    Zalety:
    • chyba nadaje się jedynie do postawienia na półeczce i wyglądania ładnie w nietkniętym stanie
    Wady:
    • słaba jakość
    • słaba pigmentacja, zero efektu różu
    • słaba jakość opakowania