Mleczka do ciała

Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray Spray do ciała do skóry suchej i podrażnionej

Eucerin Aquaphor Maść regenerująca w sprayu 250 ml
Eucerin Aquaphor

• 11 listopada 2023 o 20:51
    Świetny
    Dlugo szukałam produktu, który pomoże mi nawilżyć sucha skórę na nogach i rekach w okresie jesienno zimowym - i wreszcie znalazłam. Produkt najlepiej działa stosowany po kąpieli w połączeniu z kosmetykiem nawilżającym, bo dobrze zamyka wilgoć w skórze. Samodzielnie tez jak najbardziej daje radę, ale efekt jest wg mnie bardziej powierzchowny - na pewno daje ulgę ale nie czuję ze dogłębnie nawilża, raczej tworzy warstwę ochronną. Skóra po stosowaniu jest bardzo miękka. Formuła balsamu w sprayu jest innowacyjna i bardzo wygodna, jednak ma jedną wadę - brudzi podłogę
  • 23 lutego 2023 o 9:33
    Hit nad hity
    Chcialabym markę Eucerin ozlocic za ten produkt! To jak oni to wymyślili to czysty geniusz! Po pierwsze forma sprayu to cos rewelacyjnego. Aplikacja jest bardzo szybka, prosta i mega przyjemna. Nie ma już wymówek, że nie ma czasu na aplikacje balsamu na skórę, no pp prostu nie, bo to jest tak szybkie! Produkt jest przeznaczony do skory bardzo suchej, szorstkiej, podrażnionej. Naprawde pieknie taka skórę koi, nawilzaz odżywia. Wystarczy niewielka ilosc mgielki i skora pokrywa się niewidzialna, bardzo przyjemna warstwą, która otula i chroni skórę. Osobiście najbardziej lubię stosowac spray do stóp, szczególnie przed pójściem spać, 2x psik i stopy są zadbane na 100%. Spray zostawia taka lekko tłusta warstwę za którą do końca nie przepadam dlatego właśnie produkt stosuje na stopy, a że są silnie przesuszone to jest to produkt dla nich idealny. Już po 3 dniach skora na podeszwowej stronie stop byla o wiele bardziej miekka, gładką i zdecydowanie lepiej odżywiona. Az milo bylo dotykać stopy. A że nie muszę nakładać produktu rękoma to dla mnie dodatkowy wielki plus bo nie lubie tłustych kremow do stóp czuc pozniej na dłoniach. Również moje dzieci stosują ten preparat na przesyszone dlonie. Zima mocno odbija się na ich dłoniach, są szorstkie, zaczerwienione, łuszczą się, a dzięki temu, po kilku dniach nastąpiła znaczna poprawą. Mocna regeneracja a po tygodniu nie było widać że w ogóle coś ze skora się działo. Naprawde produkt to mega sztos. Fajny prosty sklad, opakowanie estetyczne, aplikacja rewelacja, czego więcej chcec :)
    Zalety:
    • Wszystko to jedna wielka zaleta
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 29 lipca 2022 o 22:10
    Absolutny hit i odkrycie roku
    Odkryłam Aquaphor w sprayu dzięki koleżance i uważam to za genialny produkt. Często jestem zbyt leniwa na aplikacje balsamu i borykam się z chronicznie suchą skórą nóg. Do czasu aż trafiłam na Aquaphor. Spray rozpyla maść równomiernie po dużych obszarach ciała, wystarczy lekko przycisnąć dyfuzor i mamy nawilżony np. cały tors czy plecy. Nie spotkałam się jeszcze z produktem w sprayu, którego nie trzeba rozcierać i babrać się w smarowanie całego ciała. Używam tez na usta i kości policzkowe zamiast balsamu i rozświetlacza. Skóra jest ultra nawilżona przez cały dzień, latem na taką wysyszoną i podrażniona od słońca skore działa jak marzenie, super tez nawilża po goleniu. Jednym słowem HIT
    Zalety:
    • Forma aplikacji
    • Nawilżające i łagodzące działanie
    • Brak zapachu
    • Prosty skład