Masła do ciała

Sielanka Dziewczyna Jak Malina, Masło do ciała

• 16 marca 2025 o 20:36
    Nawilża, odżywia regeneruje i przepięknie pachnie
    ◾️Zacznę od tego, że jestem posiadaczką skóry suchej i odwodnionej, więc praktycznie dwa razy dziennie muszę aplikować na nią kosmetyki nawilżające i odżywiające. ◾️Powiem szczerze, że bywa to męczące, bo nie zawsze mam na to czas, ale znalazłam w końcu kosmetyk idealny, który daje długotrwałe uczycie nawilżenia i mogę go aplikować tylko raz dziennie i jest to właśnie, to Masło od marki Sielanka kosmetyki. ◾️Opakowanie: ➖️Masło zostało zamknięte w opakowaniu typu słoiczek, co ułatwia wydobycie masła do ciała, do końca. ➖️Słoiczek wykonanych z plastiku, co czyni go lekkim i łatwym do przenoszenia. ➖️Opakowanie o ciekawej kolorowej i radosnej, grafice przedstawiającej maliny, co podkreśla owocowy zapach produktu. ➖️Napisy na opakowaniu czytelne szczegółowe w języku polskim. ◾️Pojemność: ➖️Słoiczek o pojemności 250 ml ◾️Data ważności: ➖️Masło należy zużyć w ciągu 6 miesięcy od otwarcia. ◾️Skład: W składzie masła znajdziemy : ➖️Olej malinowy ◾️Konsystencja-Kolor-Zapach ➖️Masło o gęstej treściwej konsystencji. ➖️Masło w kolorze jasnoróżowym ➖️Masło o przepięknym malinowym aromacie ◾️Użytkowanie: ➖️Masło jest gęste, ale łatwo się rozsmarowuje i szybko wchłania. Nie pozostawia tłustej warstwy, a jedynie delikatny film. ◾️Efekty: ➖️Moja skóra po tym kosmetyku jest mega nawilżona, odżywiona i zregenerowana. ➖️Przy regularnym stosowaniu zauważyłam, że skóra stała się bardziej elastyczna i promienna. ➖️Masło pozostawia na mojej skórze przepiękny malinowy zapach.
    Zalety:
    • Treściwa Konsystencja
    • Przepiękny zapach
    • Nawilża
    • Odżywia
    • Wygłasza
    • Regeneruje
    Wady:
    • Brak wad
    kialacm
    16 czerwca 2024 o 17:19
    Bardzo dobry produkt ☺️
    Masło te kupiłam kiedyś podczas zakupów w Hebe. Używałam już maski z tej serii i była wspaniała ( nadal jej używam :)), dlatego zdecydowałam się również na ten produkt. Nie zawiodłam się- jest równie wspaniały i DODATKOWO tani :D Kosmetyk ten zamknięty jest w plastikowym opakowaniu o pojemności 250 ml. Szata graficzna jest ładna, prosta i przejrzysta. Opakowanie pozwala na zużycie produktu do ostatniej kropli. Część osób uzna, że jest mało higieniczne. Jednak ja mam na to rozwiązanie - nakładam produkt szpatułką. Masła tego używam po kąpieli. Ma bardzo przyjemną i lekką, różową konsystencję- trochę jak budyń. Czytając na etykiecie MASŁO myślałam, że to będzie bardzo zbita, gęsta konsystencja. Zapach jest trochę sztuczny, ale produkt nadrabia sobie działaniem. Skóra po użyciu jest miękka, gładka i elastyczna. Kosmetyk łatwo się rozprowadza, szybko się wchłania, nie klei się, nie roluje, nie podrażnia. WAŻNE : nie bieli - co często zdarza się przy produktach tego typu. Na ogromny plus jest naturalny skład tego kosmetyku, który zawiera ekstrakty roślinne i OLEJEK MALINOWY Jak za tak niska cenę to jest dobrze Polecam ☺️
    Zalety:
    • tani
    • łatwo dostępny
    • zawiera naturalne składniki
    • nie bieli
    • nie roluje się
    • nie podrażnia
    • opakowanie, które pozwala wydobyć produkt do ostatniej kropli
    • szybko się wchłania
    Wady:
    • nazwa masło może być myląca
  • 12 czerwca 2024 o 14:36
    Dziewczyna jak malina
    Kupiłam to masło do ciała na promocji w Hebe. Produkt fajnie nawilża skórę, jest ona miła i miękka w dotyku nawet następnego dnia. Kupiłabym go ponownie, jednak zapach mi nie odpowiada, typowa sztuczna malina, co sprawia, że tego nie zrobię, bo męczę się przy jego zużywaniu. Myślę jednak, że gdyby postanowili zmienić opakowanie na takie z pompką lub w opakowaniu wyciskanym skusiłabym się na kupienie go pomijając wtedy zapach, ale z własnych preferencji (długie paznokcie) opakowanie, w którym ten balsam się znajduje jest dla mnie niewygodne.
    Zalety:
    • nawilżenie utrzymujące się długi czas
    lir391
    16 maja 2024 o 13:21
    Nie polecam
    Zdecydowanie nie polecam. Maże się, potwornie długo się wchłania, a skóra wcale nie jest po nim nawilżona ani ukojona. Ponadto, robią się w nim dzieje grudki i nieprzyjemnie się go aplikuje. Zapach lekko chemiczny, ale nie przeszkadzał mi. Na pewno więcej nie kupię.
    malwi73
    12 kwietnia 2024 o 21:02
    Nigdy więcej.
    Produkt kupiłam zachecona niska ceną i obietnicami producenta m.in o pięknym malinowym zapachu. I tu zapach jest największym problemem. Dawno nie czułam nic tak okropnie sztucznego. Nie wiem czy jest to zapach malin, bo jest tak sztuczny, ze nos wykręca. Na pewno sa tam jakieś owoce. Po za tym ma to być masło. A konsystencja jest rzadkiego kremu, który lubi sobie spaść z reki wprost na dywan. Słoiczek jest dość poręczny, łatwo się produkt wydobywa z niego. Działanie średnie. Tzn za słabe jak na masło. Ale jako taki balsam czy krem do ciała ok, nawilżenie na poziomie średnim. Wydajność niestety spora. Cena bardzo niska. Podsumowujac na pewno nie kupię ponownie.