Balsamy do ciała

Soraya Water Bomb, Supernawilżający melonowy sorbet do ciała

Bodyland.pl
Soraya Water Bomb Sorbet melonowy 200 ml
HOBB
Soraya Supernawilżający melonowy sorbet do ciała
Soraya Water Bomb Sorbet do Ciała Melonowy 200ml

Summer
    21 kwietnia 2024 o 13:59
    Przyjemna rzecz
    Pachnie bardzo autentycznie melonowo. Nawet kolor ma stosowny: bardzo jasna, pastelowa zieleń. Jak to sorbet - podczas nakładania daje początkowo bardzo przyjemne uczucie delikatnego chłodzenia, jakby skóra została spryskana mgiełką, a potem osiada nieco lepką warstewką, która ostatecznie wchłania się, także jest dobrze. Konsystencja bardzo lekka, aplikacja przebiega szybko. Nawilża skórę, ale nie wiem, czy aż tak super (jak w nazwie). Na tą porę roku jest wystarczający; jesienią/zimą - mógłby być za słaby. Opakowanie bardzo proste, mało efektowne. Zatyczka u mnie nie domyka się. Tuba jest miękka, więc łatwo wydobyć zawartość. Polecam i chętnie wypróbowałabym inne wersje zapachowe, gdybym trafiła na dobrą cenę.
  • 1 kwietnia 2024 o 14:12
    Nie dla mojej skóry
    Jako posiadaczka skóry bardzo suchej, jestem bardzo na nie. Niestety produkt w żaden sposób mnie nie nawilżył, po pierwszych użyciach nadal czułam mocne ściągnięcie, później stosowałam już tylko jako serum pod lżejszy balsam. Dla mnie produkt bardziej jako baza pod budowanie nawilżenia, albo dodatkowe nawilżenie w trakcie dnai np. podczas upalnych dni. Na plus zapach produktu + cena.
    Zalety:
    • Zapach, cena
    Wady:
    • Znikome nawilżenie skóry
  • 22 listopada 2023 o 19:34
    Zapach lata :)
    Po melonowy sorbet do ciała sięgnęłam we wrześniu. Moja skóra nie potrzebowała wtedy silnego nawilżenia, więc szukałam czegoś lekkiego. Balsam marki Soraya przypadł mi do gustu ze względu na lekką konsystencję, piękny letni zapach i szybkość wchłaniania :) Nawilża wystarczająco jak na lato czy początek jesieni. Zimą poszukam czegoś o bardziej bogatej konsystencji ale latem może do niego wrócę :) Polecam wypróbować :)
    Zalety:
    • piękny zapach
    • szybkość wchłaniania
    • lekka konsystencja
    • dobra dostępność
    • korzystna cena
  • 25 sierpnia 2023 o 23:19
    Fajny balsam
    Tego sorbetu do ciała od Sorayi używam dopiero od niedawna, ale już mogę powiedzieć, że jestem zadowolona. Jest to fajna lekka, letnia formuła, jednocześnie dobrze nawilżająca. Nie lubię, gdy balsamy lepią się i są ciężkie, dlatego ten produkt przypadł mi do gustu. Oprócz tego, że nawilżenie faktycznie utrzymuje się dość długo, zapach jest cudowny. Opakowanie jest dość wygodne, używam go z przyjemnością.
    • nawilżenie
    • lekka formuła
  • 3 sierpnia 2023 o 14:53
    Jestem zakochana!!
    Ten sorbet do ciała to coś wspaniałego. Super nawilża, a ten zapach nie do opisania. To mój wakacyjny faworyt! Na początku troszkę się klei, jednak mi to nie przeszkadza i po czasie pięknie się wchłania.
    Zalety:
    • Super nawilża
    • Przepięknie pachnie
    Wady:
    • Na początku lekko się klei