Balsamy do ciała

La Roche-Posay Lipikar, Baume Light AP + M Balsam regenerujący do ciała

La Roche-Posay Lipikar Baume Light AP+M 400 ml
La Roche-Posay Lipikar Baume Light AP+M
e-ZikoApteka.pl
La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M lekki balsam do ciała dla skóry suchej i wrażliwej 400 ml
notino.pl

• 17 kwietnia 2025 o 7:40
    Odżywia i nawilża skórę na długo
    Mam bardzo wrażliwą i suchą skórę, która ma skłonność do atopii. Często jest podrażniona i swędząca. Suchość, podrażnienie i świąd bardzo często powraca. Na skórze często powstają otarcia i zadrapania. Balsam La Roche-Posay daje mojej skórze komfort. Dobrze rozprowadza się na skórze. Szybko się wchłania nie pozostawiając lepkiej warstwy na skórze. Zapewnia skórze nawilżenie, ukojenie oraz niweluje świąd. Lipikar Baume od La Roche-Posay zachęca mnie tym, że wchłania się ekspresowo i posiada przyjemną lekką formułę. Ma właściwości przeciw swędzeniu i nawracającej suchości. Przekonuje mnie tym, że przywraca funkcje bariery ochronnej skóry, zapewniając długotrwałe uczucie komfortu. Opakowanie z dozownikiem jest bardzo wygodne w codziennym używaniu.
  • 22 sierpnia 2024 o 9:16
    Najlepszy balsam do ciała!
    Balsam jest idealny, konsystencja, szybko się wchłania, nawilża na długo, skóra jest miękka i odprężona od razu. Ma jednak 2 minusy. Pierwszy to cena, obecnie około 90 zł za 400 ml. Jednak naprawdę warto. Żaden inny balsam, a używałam już sporo, nie przebija La Roche. Drugi minus to opakowanie, 1/3 balsamu pozostaje i dozownik już go nie podaje. Muszę rozcinać butelkę, żeby dostać się do reszty balsamu. Słabo jak na tak drogi produkt. Niemniej kupuję i używam tylko ten balsam, bo ma wszystko to co potrzebuje moje ciało. Nakładam go również na twarz i nie potrzebuję innych kremów.
    Wady:
    • dozownik
  • 6 sierpnia 2024 o 12:29
    Lekka Pielęgnacja dla Suchej i Wrażliwej Skóry
    La Roche-Posay Lipikar Baume Light AP+ M to doskonały wybór dla osób zmagających się z suchą i wrażliwą skórą, które preferują lżejszą formułę balsamu. Ten balsam, o lekkiej konsystencji, zapewnia intensywne nawilżenie bez obciążania skóry. Formuła wzbogacona jest o cenne składniki, takie jak masło shea i niacynamid, które skutecznie łagodzą podrażnienia, odbudowują barierę ochronną skóry i przywracają jej naturalną elastyczność. Produkt szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu, co czyni go idealnym do codziennego stosowania. La Roche-Posay Lipikar Baume Light AP+ M przynosi ulgę w przypadku suchości i uczucia napięcia, zapewniając skórze długotrwałe nawilżenie i komfort. Regularne stosowanie balsamu poprawia kondycję skóry, nadając jej miękkość i zdrowy wygląd. To świetny wybór dla osób poszukujących efektywnej, ale lekkiej pielęgnacji.
    Drogeria Cocolita.pl
  • 28 czerwca 2024 o 3:15
    Genialny!
    La Roche-Posay Lipikar Baume Light AP+M to balsam, który szybko stał się moim ulubieńcem w pielęgnacji ciała. Jego lekka konsystencja wchłania się błyskawicznie, co jest idealne, gdy się spieszę. Natychmiastowo łagodzi suchość i swędzenie skóry, co jest dla mnie ogromnym komfortem. Dzięki zawartości wody termalnej i masła shea, moja skóra jest intensywnie nawilżona i chroniona. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam, że skóra jest bardziej elastyczna i mniej podatna na podrażnienia. To produkt, który naprawdę działa, polecam go szczególnie osobom z suchą i wrażliwą skórą!
  • 22 maja 2024 o 21:43
    Regeneruje skórę
    Balsam do ciała od La Roche-Posay od kilku tygodni go stosuję. Kosmetyk ma świetną konsystencję ,która szybko naprawdę się wchłania. Nie zostawia tłustych plam. Pieknie nawilża, odżywia i przedewszystkim regenerację przesuszona wcześniej skóry. Dla skóry wrażliwej atopowej skłonnej do alergii. Polecam