WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kredki do brwi

Neo Make Up Pro Eyebrow Designer Kredka do brwi

• 3 kwietnia 2023 o 11:01
    Może być
    Kredka jest wykręcana, a z drugiej strony mamy coś w stylu małego, białego pędzelka. Nie wiem co prawda do czego mógłby mi się on przydać, ale jest. Zdecydowanie wolałabym spiralkę na końcu. Kredka należy bardziej do tych twardych i ma pudrową konsystencję. Mój odcień to dark brown 02. Pigmentacja jest średnia - trochę trzeba się napracować. Nie należy do zbyt precyzyjnych i raczej ciężko nią domalować pojedyncze włoski. Sprawdzi się jedynie do wypełniania kształtu brwi przez co wszystko wygląda bardzo naturalnie i nie jest przerysowane. Nie zastyga, ale dosyć długo utrzymuje się na brwiach. Wydajność jest w porządku. Jest to moje pierwsze spotkanie z tą marką, ale na pewno nie ostatnie. Co do kredki to jeśli potrzebujecie tylko wypełniać brwi to się sprawdzi w innym wypadku niekoniecznie. Może być.
  • 16 sierpnia 2021 o 22:53
    Gdyby tylko była trwalsza
    Trzeba przyznać, że kredka ma ciekawe opakowanie. Jest wykręcana, nieco grubsza ale na końcu posiada małą temperówkę dzięki, której możemy ją zaostrzyć. Posiada też malutką, miękką, plastikową szczoteczkę. Przyznam, że pierwszy raz widzę takie rozwiązanie, a okazało się bardzo pomysłowe. Możemy nią rozmyć namalowane włoski i nadać im jeszcze bardziej naturalny i delikatny wygląd. Posiadam kolor Soft Black i na początku trochę się go bałam bo wpada w typową czerń. Mam czarne brwi ale obawiałam się, że efekt mimo wszystko będzie przerysowany. Okazało się, że kolor owszem jest w czarnej tonacji ale ie jest ona mocna - bardziej pudrowa. Przez to ładnie podkreśla czarne brwi ale przy tym nadal wyglądają naturalnie. Szczoteczka ładnie rozmywa domalowane włoski co szczególnie się przydaje w przypadku wypełniania brwi. Jedyne zastrzeżenie mam co do trwałości, mogłaby być lepsza. Bardzo lubię tą firmę i kredkę również polubiłam. Można ją kupić w bardzo dużej promocji - w granicy 20 złotych, warto wypatrywać promocji.
    Zalety:
    • Pomysłowe opakowanie
    • Ładny , pudrowy odcień
    Wady:

Zobacz także inne Kredki do brwi