Suszarki do włosów

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 15 grudnia 2022 o 14:55
    Bardzo dobry pordukt za niewielkie pieniądze
    Suszarko lokówkę kupiłam o dziwo w hipermarkecie Biedronka. Mam włosy do ramion są bardzo rzadkie I pozbawione objętości. Suszarko loowka posiada 3 Wymienne końcówki. 2 szczotki do unoszenia i krecenia włosów o średnicy 38 mm, i 22 mm oraz jeden koncetlator powierza. Lokówko suszarka posiada moc o 800w. Suszarko lokówkaposiada 3 stopniowa regulację temperatury oraz zimny nawiew. Suszarko lokówka posiada przewod 1.8 metrowy. Przewód jest obrotowy dzięki czemu użytkowanie jest lepsze . Suszarko lokowka unosi włosy od nasady a mniejsza końcówka idealna do krencenia włosów. Szczotki mają metalowe włosie które które nie wyrywa włosów i nie szarpie. Szczotki wysuwają się z włosów nie niszcząc włosów . Suszarko lokówka bardzo lekka dobrze trzyma się ją w dłoniach . Włosy wyglądają jak po wyjściu z salonu .
    Zalety:
    • Lekka i wygodna
    • Posiada 3 Wymienne końcówki
    • Nie wplątuje się we włosy
    • Nie wyrywa włosów
    • Włosy uniesione i pełne objętości
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    • Łatwość obsługi
  • 16 stycznia 2021 o 19:56
    Fajna sprawa z tą suszarko-lokówką
    Bardzo fajne i wygodne urządzenie, szczególnie dla osób, które często modelują sobie włosy. Jest to wygodne rozwiązanie dla tych bardziej leniwych. (czyli na przykład dla mnie). Urządzenie łatwe w użyciu, ale przede wszystkim wygodne. Zamiast męczyć się z suszarką i szczotką do modelowania, to tutaj mamy dwa w jednym. Mi to szczególnie ułatwia sprawę, ponieważ czasami ciężko mi manewrować dwom przyrządami, chyba że miałabym więcej rąk... no ale nie mam, więc ten patent jest moim małym wybawieniem. Na dodatek jest leciutka. Rączka mimo większych rozmiarów, dobrze leży w dłoni, nie wyślizguje się. Włosy nie wplątują się w szczotkę, a ta ich też nie wyrywa z czego się cieszę, bo nie mam na swojej głowie ich aż tyle :D Robi fajny, naturalny skręt dodatkowo je rozczesując i susząc (jeśli są wilgotne) Chociaż nie modeluje sobie włosów jakoś szczególnie często to cieszę się, że mam ją w domu. Jeśli miałabym narzekać, to może jedynie na to, że szczotka się nie obraca, co jeszcze bardziej ułatwiłoby sprawę. :)
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    • Łatwość obsługi

Zobacz także inne Suszarki do włosów