Suszarki do włosów

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 5 maja 2025 o 14:34
    Lśniące włosy w mgnieniu oka!
    Pierwsze wrażenia? Suszarka ma elegancki design, jest bardzo poręczna i kompaktowa w użyciu, a do tego zapewnia ochronę włosów przed uszkodzeniami termicznymi. Zwróciłam też uwagę na tryb delikatny do pielęgnacji skóry głowy oraz fakt, że suszarka suszy włosy w dosłownie kilka minut. Dzięki czujnikom temperatury zapewnia mocne, lśniące i nawilżone włosy bez narażenia ich na uszkodzenia. Błyskawiczne suszenie zapewnia bezszczotkowy silnik, który generuje prędkość powietrza aż 228 km/h, dzięki czemu byłam w stanie wysuszyć włosy w zaledwie 3 minuty (zaznaczę, że mam bardzo gęste). Ponadto lekka i kompaktowa konstrukcja sprawia, że suszarka idealnie nadaje się do zabrania w podróż, na weekend czy na basen.
    Zalety:
    • Ogranicza puszenie i pomaga wygładzić włosy
    • Zużywa do 50% mniej energii.
    • Zwiększa połysk włosów.
    • Chroni pasma przed uszkodzeniami termicznymi.
    • Szybko suszy nawet bardzo gęste włosy
    • Łatwość obsługi
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 14 kwietnia 2025 o 11:24
    Innowacja w suszeniu
    Szuszarka marzenie. Lekka, mała, poręczna, wygodna w użytkowaniu. Kabel ciut za krótki ale użyłam przedłużacza. Świetnie radzi sobie z długimi włosami, które wyszydzałam w niecałe 4 minuty. Szybko a zarazem delikatnie obchodzi się z włosami. Nie elektryzują się, sa gładkie i dociążone, a to zasługa precyzyjnej końcówki. Kolor jest kobiecy, delikatny i taki jak lubię. Świetnie sprawdzi się podczas wyjazdów, bo nie lubię suszarek hotelowych. Ustawienia nawiewu, prędkości i rodzaju suszenia - rewelacyjne rozwiązanie. Jestem zachwycona i polecam każdemu ten sprzęt.
    Zalety:
    • Szybko suszy długie włosy, a moje do pasa były suche po 4 min. Delikatny nawiew, brak elektryzowania. Lekką i poręczna.
    Wady:
    • Za krótki kabel ale tylko długo, że kontakt mam przy podłodze.
  • 11 kwietnia 2025 o 22:23
    Tą suszarką suszę moje włosy w 5 minut!
    Suszarka Philips totalnie mnie zaskoczyła pod wieloma względami. Po pierwsze jej rozmiar i waga - jest to tak poręczna suszarka, że aż chce się nią suszyć! Tutaj nie ma mowy o tym, żeby bolały ręce czy ramiona od trzymania jej w górze ;) Ja akurat moje włosy wygładzam, więc jednak kilkanaście ruchów od góry do dołu muszę wykonać. Bardzo ważne dla mnie w przypadku suszarek, jest to, żeby jak najlepiej dopasować tryb suszenia do własnych potrzeb – tutaj mam aż za nadto. Tryb manualny, w którym idealnie dopasowałam do siebie temperaturę, a w dodatku można w nim regulować moc nawiewu (3 stopnie). Jeśli chcę zakończyć stylizację włączam tryb chłodnego nawiewu – i tutaj chłodny nawiew nie jest oszukany – powietrze jest chłodne, czyli takie jak powinno być. Czasami korzystałam też z trybu Fast, który jest najmocniejszy, a także ThermoShield, który ma zapewnić włosom maksymalną ochronę przed uszkodzeniami. Dostępny jest też tryb naprzemiennego zimnego i ciepłego powietrza, a także tryb delikatny do skóry głowy. Do zestawu jest dołączony dyfuzor oraz końcówka koncentryczna do wygładzania – ja używam głównie tej drugiej i sprawdza się super. Obydwie montowane są na magnes (jakie to jest wygodne!). Moc suszarki jest absolutnie wystarczająca. Wieje naprawdę mocno, a przy tym wcale nie jest głośna – można normalnie rozmawiać podczas suszenia. Czas suszenia moich włosów wynosi teraz ok. 5,5 minuty, gdzie przy mojej poprzedniej suszarce było to od 8- 10 minut. Dla mnie to ogromna różnica i chyba za to KOCHAM tą suszarkę najbardziej. W dodatku moje rozjaśniane włosy skłonne do puszenia, są po wysuszeniu wygładzone i błyszczące. Fajną sprawą jest też tryb automatycznego czyszczenia filtrów – przy innych suszarkach nienawidzę tego robić, a tutaj nie ma z tym żadnego problemu ???? Ja wiem, że ona kosztuje trochę więcej niż „standardowe” suszarki, ale dziewczyny ! Odłóżcie sobie kasę i kupujcie, bo serio warto! Ja żałuję że nie znałam jej wcześniej… Mocno polecam!
    Zalety:
    • bardzo lekka
    • poręczna
    • piękny wygląd
    • bardzo szybko suszy włosy
    • duża moc
    • pięknie wygładza włosy
    • nie zauważyłam zniszczenia włosów
    • włosy po niej się nie puszą
    • wiele trybów do wyboru
    • rzeczywisty chłodny nawiew
    • wygodna obsługa
    • wygodne mocowanie końcówek (na magnes)
    Wady:
    • Kabel zasilający mógłby być odrobinę dłuższy
    • Stosunkowo wysoka cena
  • 11 kwietnia 2025 o 22:17
    Suszarka Philips ThermoShield Advanced 8000 – cudo
    Odkąd zostałam mamą, każda minuta to waluta premium. Czas na makijaż? Rzadko. Fryzura? Raczej w stylu "cebuli" na czubku głowy. Dlatego suszarka, która potrafi wysuszyć moje włosy w 3 minuty, to dla mnie jak supermoc. I tu wchodzi cała na biało, a w zasadzie w kolorze rose gold, suszarka Philips ThermoShield Advanced 8000. Co ją wyróżnia? 1. Technologia ThermoShield Advanced To nie tylko marketingowy slogan – to realna ochrona przed przegrzaniem. Suszarka stale monitoruje temperaturę powietrza, żeby nie „ugotować” włosów. Moje końcówki są naprawdę w lepszej kondycji i nie mam tego efektu „siana”, który czasem serwują inne suszarki. 2. Suszy z prędkością 228km/h Brzmi jak bolid F1 – i trochę tak działa. Przepływ powietrza jest tak mocny, że włosy schną błyskawicznie, nawet jeśli są gęste i długie. Przy odpowiednich ustawieniach można wysuszyć je nawet w trzy minuty. 3. Jonizacja razy dwa Podwójna jonizacja to prawdziwy hit – włosy po suszeniu są gładkie, błyszczące i zero puszenia. Jak po zabiegu wygładzającym, tylko bez salonu. Nie trzeba używać nawet szczotek czy wygładzających odżywek - wszystko załatwia nawiew. 4. Kilka ustawień temperatury i prędkości Dzięki temu mogę dostosować suszenie do potrzeb – szybki turbo tryb, delikatne suszenie dla końcówek albo ciepło - zimno, żeby wygładzić włosy. 5. Elegancki design i lekkość Suszarka jest po prostu piękna! Minimalistyczna, stylowa i przede wszystkim lekka, co przy codziennym używaniu jest odczuwalne. Dodatkowo posiada długi kabel oraz magnetyczny dyfuzor i elektroniczny wyświetlacz. 6. Tryb samoczyszczenia, który usuwa kurz. Podsumowując Philips ThermoShield Advanced 8000 to nie tylko zwykła suszarka, to pomoc domowa w wersji premium, która magicznie dba o włosy. Polecam każdej mamie, każdej zabieganej kobiecie i każdej osobie, która ceni sobie świetny efekt na włosach bez zbędnego tracenia czasu.
    Zalety:
    • 1. Ekspresowe suszenie – nawet w 3 minuty
    • 2.Technologia ThermoShield Advanced - chroni włosy przed przegrzaniem, utrzymując optymalną, bezpieczną temperaturę – o daje mniej uszkodzeń włosów
    • 3. Podwójna jonizacja - neutralizuje elektryzowanie, wygładza włosy i dodaje im naturalnego blasku.
    • 4. Kilka ustawień temperatury i prędkości
    • 5. Lekka i ergonomiczna konstrukcja, długi kabel
    • 6. Nowoczesny, elegancki design i kolor
    • 7. Tryb samoczyszczenia
    • 8. Elektroniczny wyświetlacz+ łatwość obsługi
    • 9. Dysza koncentratora oraz dyfuzora w zestawie
  • 11 kwietnia 2025 o 20:15
    Philips ThermoShield Advanced 8000 – szybka, lekka i skuteczna
    Suszarka Philips ThermoShield Advanced 8000 pozytywnie zaskakuje już od pierwszego użycia. Jest niezwykle lekka (waży 395g), co sprawia, że stylizacja włosów jest komfortowa i nie męczy ręki – to ogromny plus, zwłaszcza przy dłuższych włosach. Jej moc pozwala na bardzo szybkie suszenie – strumień powietrza osiąga prędkość aż 228 km/h, dzięki czemu cały proces trwa znacznie krócej niż w przypadku standardowych modeli. Technologia ThermoShield Advanced skutecznie chroni włosy przed przegrzaniem, co ma realny wpływ na ich kondycję – są gładsze, mniej przesuszone i bardziej lśniące. Dodatkowo funkcja jonizacji, która emituje dwa razy więcej jonów, redukuje puszenie i nadaje włosom zdrowy połysk.Intuicyjne ustawienie temperatury i nawiewu pozwala precyzyjnie dopasować parametry do indywidualnych potrzeb i rodzaju włosów. W zestawie mamy także wąską końcówkę, która ma magnetyczny zaczep, dzięki niej można świetnie wymodelować fryzurę. To urządzenie, które łączy wysoką jakość, skuteczność i wygodę użytkowania. A jej design to strzał w dziesiątkę!
    Zalety:
    • lekka i poręczna,
    • ładny design,
    • różne funkcje,
    • kompaktowa,
    • można dopasować strumień powietrza oraz jego ciepło,
    • energooszczędna,
    • chroni włosy.