WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Odżywki do włosów

Eveline Cosmetics Bio Organic, Biodżywka przeciw wypadaniu włosów do włosów suchych i osłabionych

Ata77
    2 października 2022 o 8:48
    Polecam
    W związku z osłabionymi, wypadującymi włosami stosuje pielęgnację odpowiednio dedykowaną ich potrzebom. Lubię zmieniać produkty, przyznam , że w zależności od zasobów w danym momencie sięgam po zarówno te droższe jak i tańsze marki. Jedną z ulubionych moich marek jest bezapelacyjnie Eveline zarówno jeśli chodzi o kosmetyki kolorowe jak i pielęgnację. Na tę odżywkę (razem z szamponem) trafiłam już jakiś czas temu, to moje drugie opakowanie i staram się używać je jednocześnie: szampon+odżywka.
    Zalety:
    • zapach: podobnie jak szampon pachnie dla mnie zielonym jabluszkiem, choć pewnie jest to aromat w kierunku aloesu, to jednak wybrzmiewa dla mnie wspomniane zielone jabłuszko, co jest bardzo przyjemne, bo w dzieciństwie używalam szamponu o takim zapachu
    • wydajność: duża, ponieważ wystarczy niewiele, ja staram się w wolne dni, podtrzymać odżywkę dobre pół godziny (wykonując w tym czasie inne czynności), w tygodniu przed pracą to oczywiście krócej, nie należę jednak do osób, które trzymają odżywkę parę sekund (mija się to z celem)
    • włosy po użyciu: miękkie, uniesione u nasady, pięknie pachną, dobrze się rozczesują, są zauważalnie nawilżone, sypkie, błyszczące
    • butla 400ml za niewielkie pieniądze
    • vegan friendly
    Wady:
    • jedyne zastrzeżenie to tylko do opakowania: mogłaby być pompka, bo butelka jest twarda i pod koniec ciężko wybrać produkt
  • 3 listopada 2021 o 13:41
    mój hit
    Moje suche włosy ją kochają. Piękny zapach, dobrze się rozprowadza na włosach. Moje włosy ją wypijają, widać, że wchodzi we włosy, dobrze nawilża. Włosy się błyszczą, łatwo rozczesują, są sypkie i miłe w dotyku, wyglądają zdrowiej. Jedyny minus to opakowanie z którego pod koniec ciężko wydobyć produkt.
    Zalety:
    • nawilża
    • przepiękny zapach
    • dobra cena
    Wady:
    • słaba dostępność w sklepach