Płyny do demakijażu

L'Oreal Paris Hyaluron Specialist, Replumping Moisturizing Micellar Water Płyn micelarny do demakijażu

Loreal Hyaluron Specialist Płyn Micelarny 200ml
Loreal L'Oreal HYALURON SPECIALIST PŁYN MICELARNY 200 ML
L’Oréal Paris De Hyaluron Specialist Cleansers Woda micelarna 200 ml
notino.pl
Loreal L'Oreal HYALURON SPECIALIST PŁYN MICELARNY 200 ML

Izqu123
    2 października 2024 o 19:21
    Rewelacja!
    Woda micelarna od L'Oreal Paris z linii Hyaluron Specialist świetnie sprawdza się u mnie. Mam cerę wrażliwą, skłonną do zaczerwienień od stosowania różnych specyfików. Ta woda jest dla mnie zbawieniem. Stosuję ją wieczorem jako pierwszy krok przed wieloetapowym oczyszczaniem twarzy. Buzia po niej jest idealnie oczyszczona, dogłębnie nawilżona i gładziutka. Zmywanie makijażu z tą wodą to bajka. W końcu nie muszę pocierać oczu, żeby dokładnie zmyć tusz do rzęs. Wystarczy chwilę przytrzymać nasączony wacik i wszystko samo schodzi. W dodatku nie podrażnia oczu. Rewelacja!
    Zalety:
    • Nie podrażnia
    • Idealnie oczyszcza
    • Dogłębnie nawilża
    • Wygładza
    Wady:
  • 12 października 2023 o 12:11
    Nic specjalnego
    Plyn micelarny z Loreala chcialam wyprobowac juz od dawna, ale zawsze jak sobie o nim przypomnialam to kosztowal cos okolo 25 zlotych, wiec nie chcialo mi sie wydawac tyle kasy. Ostatecznie udalo mi sie go kupic w promocji bodajze za 19 albo za 18, co uwazam wciaz za przesade jak za taka mala pojemnosc. Ale chcialam wyprobowac, wiec ok. Opakowanie przypomina designem linie Hyaluro, jednak nie ma sie czemu dziwic, bo to przeciez jest skladowa tej linii. Butelka jest fioletowa, ale tez przezroczysta, wiec dokladnie widac, jak szybko ubywa nam produktu - a zaznacze, ze ubywa go w zastraszajacym tempie, jest okropnie niewydajny. Zakretka dziala bez zarzutu. Zazwyczaj na zmycie makijazu potrzeba mi okolo 2, czasem 3 wacikow. Niestety plyn nie jest jakis super skuteczny. Makijaz twarzy zmywa w porzadku, natomiast z oczami nie radzi sobie az tak dobrze pomimo tego, ze nie uzywam wodoodpornego tuszu. Musze miziac i miziac te oczy, zeby wszystko sie zmylo. Jak sie odpowiednio dlugo namacham, to ten makijaz jest zmyty, ale niedokladnie, bo wciaz widze tusz pomiedzy nasada rzes i w kacikach oczu, przecieram ponownie i to sie zmywa, ale np budze sie rano i znowu pomimo wieczornego upewnienia sie ze wszystko jest dokladnie zmyte to rano znowu mam jakies brudne plamy tuszu pod oczami. Wiec skuteczny jakos super to on nie jest. Wydajny jak wspomnialam tez nie. Bo trzeba wziac sporo, zeby w ogole cokolwiek sie domywalo. Nie wiem, ile moje opakowanie juz uzywam, byc moze miesiac albo 1.5 (nie dluzej) i juz jestem przy dnie, takze troche slabo. Zuzyje, ale nie uwazam, ze minusy tego produktu przewyzszaja plusy, do tego cena jest stanowczo za wysoka a wydajnosc za niska, wiec ponownie na pewno nie kupie.
  • 26 marca 2023 o 17:53
    Sprawdził się w codziennej pielęgnacji
    ...ale niestety z utrwalonym i wodoodpornym makijażem miał trochę problemów! Płyn micelarny do demakijażu z serii Hyaluron Specialist wrzuciłam do koszyka razem z tonikiem z tej serii. Dobrze sprawdziły mi się w codziennej pielęgnacji, ale do perfekcji troszkę obu produktom brakuje :) Z najważniejszych cech - płyn nie szczypie w oczy i nie podrażnia. W przypadku zmywalnego standardowego makijażu bez problemu domywał tusz w kilka sekund. Skóra po jego zastosowaniu była widocznie odświeżona. Tusz wodoodporny musiałam domywać innymi produktami, ale na jego obronę powiem że większość tego typu produktów też nie radziła sobie z tym kosmetykiem. Wystarczył mi na kilka miesięcy codziennego stosowania, polubiliśmy się, ale wciąż jestem na poszukiwaniach idealnego płynu micelarnego!
    Zalety:
    • nie podrażnia
    Wady:
    • nie radzi sobie z mocnym wodoodpornym makijażem
  • 7 marca 2023 o 22:13
    Szczypie w oczy i jest bardzo niewydajny
    Płynów micelarnych używam głównie do oczu no i ten niestety potrafi w oczy szczypać. Używałam również do twarzy i był okej, jednak jest strasznie niewydajny - niecałe 3 tygodnie stosowania.
  • 2 listopada 2022 o 22:13
    Fajny, ale...
    Robi co ma robić, dobrze sobie radzi z kosmetykami wodoodpornymi. Plus, że nie zostawia tłustej warstwy. Ale żeby miał jakikolwiek doskok do płynów eveline, to nie powiem. Cena spora, do tego mała pojemność. Raczej nie kupię ponownie, chyba, że nie będę miała wyjścia.