Płyny do demakijażu

Dermika Luxury Placenta, Luksusowa woda micelarna do demakijażu twarzy, oczu i ust

Dermika Luxury Placenta Woda Micelarna z Francuską Wodą Termalną 400 ml
Dermika Luxury Placenta
Dermika Dermika Luxury Placenta Luksusowa Woda micelarna z francuską wodą termalną 400ml
notino.pl

• 31 marca 2025 o 20:30
    Nie jest godny polecenia.
    Ledwo wykorzystałam jedno opakowanie. Nie polecam tego produktu. Zapach przypominał mi stare babciowe perfumy, jest mega intensywne, sztuczny, chemiczny. Dodatkowo bardzo źle usuwa makijaż, pod oczami miałam efekt „pandy”. Po użyciu tego kosmetyku miałam efekt ściągniętej, wysuszonej cery. Jedyną zaletą tego produktu jest opakowanie, jest wygodne. Nie kupię ponownie tego produktu.
    • wysuszenie cery
    • brak dobrego usunięcia makijażu
  • 27 lutego 2025 o 7:39
    W promocji tak!
    Mam juz swoj hit jezeli chodzi o demakijaz i oczyszczanie ale lubie od czasu do czasu zmienić miceral i spróbować czegoś innego. Padło tym razem na Dermike wypatrzoną na półce w Rosmannie oczywiście na promocji. Opakowanie 400ml, minimalistyczne i widać ile płynu jeszcze jest. Zapach przyjemny, kwiatowy. Oczyszcza nieźle z zabrudzeń ale jeżeli chodzi o tusz do rzęs to średnio sobie z nim dał radę, dodam że próbowałam jego mocy na trzech tuszch i za każdym razem żeby zmyć trzeba było trzec kilkakrotnie. Jestem też rozczarowana w związku z tym wydajnością plynu. Zatem uważam że jest dobrym płynem do delikatnego oczyszczania codziennego ale niekoniecznie makijażu.
    • delikatność
    Wady:
    • nie daje sobie rady z moim tuszem
    • cena bez promocji
  • 14 października 2024 o 20:50
    Pięknie pachnącą woda do demakijażu
    Była dobra promocja dlatego zdecydowałam się na ten produkt. Dobrze usuwa makijaż. Pięknie pachnie, zapach długo utrzymuje się na skórze. Nie powoduje podrażnień i nieuczula. Poradzi sobie nawet z wodoodpornym makijażem. Duża butelka, produkt jest wydajny.
  • 29 lipca 2024 o 9:44
    Zdecydowanie uwielbiam
    Kupiłam ten produkt w Rossmann, ponieważ bardzo skusiła mnie promocja. Opakowanie jest bardzo duże i przy tym bardzo wydajne. Woda micelarna ma bardzo ładny zapach, który dość długo utrzymuje się na skórze. Bardzo dobrze radzi sobie z oczyszczaniem twarzy z makijażu. Radzi sobie nawet z wodoodpornymi produktami. Nazwa luksusowa woda sprawia, że produkt ten staję się prestiżowy. Ja bardzo polubiłam się z tym produktem i na pewno będę po niego sięgać często. Szczególnie, że wystarcza na bardzo długo.
  • 7 czerwca 2024 o 12:11
    Bardzo dobry produkt
    Kupiłam ten produkt na dosyć sporej promce i bardzo przypadł mi do gustu . Płyn ma delikatną dla skóry formułę , nie podrażnia , nie uczula, nie powoduje żadnych reakcji alergicznych, oczu również nie są podrażnione . Produkt po nałożeniu na skórę daje przyjemne ukojenie , jest delikatny i lekki , dokładnie zmywa makijaż nie pozostawiając żadnych niedoskonałości, radzi sobie także z wodoodpornym makijażem , nie pozostawia lepkiej warstwy na skórze czy też efektu maski lub ściągania , skóra po tym płynie jest delikatna w dotyku , wygładzona i pełna blasku , daje on także delikatne nawilżenie . Produkt ma piękny kwiatowy , intensywny i delikatnie perfumowany zapach który jeszcze przez dłuższą chwilę unosi się w łazience i utrzymuje na skórze . Opakowanie jest piękne , delikatne , bardzo kobiece i prezentujące się "luksusowo" . Płyn nawet przy codziennym stosowaniu wystarczył mi praktycznie na 2 miesiące więc jego wydajność jest rewelacyjna , jest on łatwo dostępny zarówno stacjonarnie jak i w sklepach internetowych, jego cena nie jest najniższa ale myślę że adekwatna do jakości .
    Zalety:
    • Dokładne oczyszczenie
    • Delikatność
    • Nie podrażnia
    • Delikatne nawilżenie
    • Dostępność
    • Jakość