Płyny do demakijażu

L'Oreal Paris Skin Expert, Płyn micelarny dla skóry normalnej i mieszanej

• 5 maja 2025 o 14:24
    Zdecydowanie najlepszy z najlepszych
    Radzi sobie świetnie z codziennym makijażem. Co ważne, nawet wodoodporny tusz do rzęs, który zwykle wymaga więcej zachodu, poddaje się po chwili przytrzymania nasączonego wacika. Nie muszę mocno trzeć, co dla mnie, osoby z wrażliwymi oczami, jest ogromnym plusem. Skóra po demakijażu jest czysta, bez śladu kosmetyków czy zanieczyszczeń. Formuła płynu jest delikatna i nie podrażnia. Nie czułam pieczenia ani ściągnięcia, co zdarzało mi się przy innych płynach
  • 19 grudnia 2024 o 19:05
    Skuteczny i delikatny demakijaż
    L'Oreal Paris Skin Expert, Płyn micelarny dla skóry normalnej i mieszanej, to jeden z tych produktów, które wkrótce po pierwszym użyciu stają się stałym elementem codziennej pielęgnacji. Płyn micelarny bardzo dobrze oczyszcza skórę, skutecznie usuwając zarówno makijaż, jak i zanieczyszczenia dnia codziennego. Nawet wodoodporny tusz do rzęs nie sprawia mu problemu. Skóra po użyciu jest świeża i czysta, nie pozostaje uczucie lepkości ani tłustego filmu. Co ważne, produkt nie wysusza skóry, a wręcz nawilża ją w delikatny sposób. Płyn ma łagodny zapach, który nie jest nachalny i nie podrażnia wrażliwych oczu. Jest też delikatny, co sprawia, że nadaje się do codziennego stosowania, nawet w przypadku wrażliwej cery. Jedynym minusem, który zauważyłam, jest to, że przy stosowaniu w okolicach oczu, trzeba dłużej przytrzymać wacik na powiece, by usunąć cały makijaż oczu, szczególnie jeśli używam wodoodpornych kosmetyków. Zdecydowanie mogę go polecić
    Zalety:
    • Skutecznie usuwa makijaż, w tym wodoodporny.
    • Działa łagodnie, nie podrażniając skóry ani oczu.
    • Nawilża skórę, nie pozostawiając tłustego filmu.
    • Przyjemny zapach i wygodne opakowanie.
    Wady:
    • Wymaga dłuższego przytrzymania na oczach, aby usunąć makijaż wodoodporny.
  • 15 października 2024 o 19:26
    Element codziennej pielęgnacji bez wad
    L'Oreal Paris Skin Expert, Płyn micelarny dla skóry normalnej i mieszanej to produkt, który zdecydowanie zasługuje na najwyższą ocenę. Spełniał wszystkie moje oczekiwania i nie mam żadnych zastrzeżeń. Świetnie radził sobie z usuwaniem makijażu, zarówno twarzy, jak i oczu, bez konieczności intensywnego pocierania. Skóra po jego użyciu była oczyszczona, odświeżona i co ważne – bez uczucia przesuszenia czy ściągnięcia. Działał delikatnie, ale skutecznie, idealny dla mojej skłonnej do trądziku cery. Nie zauważyłam żadnych podrażnień ani nieprzyjemnych reakcji, co zdarzało się przy innych płynach micelarnych. Płyn nie pozostawiał tłustej warstwy na skórze, co również uważam za duży plus. Ogólnie rzecz biorąc, to prosty, skuteczny i niezawodny produkt, który robił dokładnie to, co obiecuje – nic dodać, nic ująć!
    Zalety:
    • nie podrażnia
    • dokładnie oczyszcza
    • delikatnie działa
    azileiz
    26 sierpnia 2024 o 5:37
    Płyn Micelarny który nie przesusza mojej skóry !
    Produkt, który na stałe zagościł w mojej codziennej rutynie pielęgnacyjnej! Szukałam czegoś, co nie tylko skutecznie usunie makijaż, ale także odświeży skórę, nie powodując uczucia ściągnięcia czy przesuszenia. Ten płyn spełnia wszystkie moje oczekiwania. Jego formuła oparta na micelach działa jak magnes, przyciągając zanieczyszczenia, sebum i resztki makijażu, pozostawiając skórę idealnie czystą i świeżą. Co ważne, płyn radzi sobie nawet z wodoodpornymi kosmetykami, a jednocześnie jest na tyle delikatny, że mogę używać go do demakijażu oczu, nie odczuwając pieczenia czy podrażnień. Jednak to, co wyróżnia ten produkt według mnie, to fakt, że po jego użyciu skóra jest nie tylko oczyszczona, ale także nawilżona i zbalansowana. Płyn micelarny L'Oreal Paris nie pozostawia tłustej warstwy ani lepkiego filmu, co sprawia, że jest idealny zarówno na rano, jak i na wieczór. Zawsze mam poczucie, że moja cera jest dobrze przygotowana na kolejny krok pielęgnacji lub nałożenie makijażu. Dodatkowym plusem jest to, że produkt jest bardzo wydajny – wystarczy niewielka ilość, aby dokładnie oczyścić całą twarz. Używam go od kilku tygodni i zauważyłam, że moja skóra stała się bardziej promienna, mniej się przetłuszcza i jest wyraźnie bardziej miękka w dotyku. Idealnie sprawdza się w pielęgnacji cery mieszanej, pomagając utrzymać jej równowagę, a jednocześnie dba o jej nawilżenie i świeży wygląd...
    Zalety:
    • nie podrażnia
    • nawilża
    • wygładza
    • daje uczucie świeżości
    • skóra jest idealnie oczyszczona
  • 8 lipca 2024 o 19:49
    Super produkt
    Stosuję już 3 opakowanie tego płynu. Bardzo go lubię, bo świetnie radzi sobie ze zmyciem makijażu, ma fajny delikatny zapach. Skóra twarzy jest fajnie oczyszczona, nawet jak nie mam makijażu to używam go do przemycia twarzy z nadmiaru sebum.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Świetnie radzi sobie z makijażem
    Wady: