Płyny do demakijażu

Eveline Cosmetics Różany płyn micelarny 3 w 1

• 8 stycznia 2025 o 21:58
    Fajnie się sprawdza
    Płyn w bardzo przystępnej cenie, dużej buteleczce i o ładnym zapachu. U mnie sprawdza się dość dobrze przede wszystkim dlatego, że nie szczypie mnie w oczy. Używam go od dłuższego czasu i muszę przyznać, że jest też naprawdę wydajny. Moja skóra również się z nim polubiła, nie podrażnia jej i nie powoduje "wysypu" wyprysków. Makijaż na skórze zmywa fajnie i sprawnie. Jedyny minus to fakt, że na rozpuszczenie tuszu do rzęs potrzebuje troszkę więcej czasu, ale możliwe, że to ze względu na to, że staram się zbytnio nie pocierać rzęs żeby ich nie osłabiać. Z eyelinerem, który oceniam jako bardzo trwały radzi sobie bez zarzutu ;) Polecam, bo właśnie kończę swoje opakowanie i pewnie kupię kolejne
    • Nie podrażnia
    • Dobrze zmywa
    DianaR
    25 lipca 2023 o 19:53
    Super wydajny płyn micelarny
    Płyn micelarny jest wydajny, znajduje się w butelce 500 ml, która wystarcza na długi okres czasu. Piękny różany zapach. Płyn ma płynną wodnistą konsystencję. Dobrze usuwa nawet wodoodporny makijaż, jednakże nim nie mogę zmywać oczu ponieważ mi je podrażnia, do twarzy i ust nadaje się idealnie. Nie wysusza skóry, jest delikatny i przyjemny w użytkowaniu.
    Zalety:
    • wydajny,
    • ładny zapach,
    • nie wysusza,
    • usuwa makijaż,
  • 2 lutego 2023 o 14:04
    Nie domywa makijażu
    Kupiłam go w biedrze za mniej niż dychę. Ma fajne opakowanie, dużą pojemność i przyjemny zapach. Nie podrażnia, nie uczula i nie szczypie w oczy. Co z tego skoro nie spełnia dobrze swojego zadania. Nie domywa resztek makijażu. Stosuje go aż do uzyskania czystego wacika a rano i tak budzę się z pandą pod oczami. Nie mam tuszu wodoodpornego a on i tak sobie nie radzi.
  • 27 października 2022 o 17:53
    Delikatny i skuteczny
    Płyn znajduje się w plastikowej, przezroczystej butelce o pojemności 500 ml. Szata graficzna jest przyjemna dla oka i ładnie wygląda na półce. Otwór dozujący zabezpieczony zamknięciem typu klik jest malutki, co zapobiega wylaniu zbyt dużej ilości produktu na raz. Zapach produktu jest różany. Nie czuć w nim syntetycznych nut, ale jest trochę mdły. Ogólnie nie należę do fanów aromatu róży, jednak woń jest prawie niewyczuwalna, przez co nie przeszkadza mi tak bardzo. Płyn jest bezbarwny i ma oczywiście konsystencję wody. Z pomocą płynu micelarnego szybko i skutecznie możemy pozbyć się makijażu - zarówno twarzy, jak i oczu. Nie podrażnia oczu, nie trzeba pocierać skóry. Po użyciu pojawia się uczucie niesamowitego odświeżenia - wręcz czuć, że zostały usunięte wszelkie zanieczyszczenia. Płyn nie zostawia żadnej warstwy ani nie wysusza skóry. Produkt jest łagodny, nie wpływa negatywnie na kondycję skóry. Jestem zadowolona z tego produktu. Jest skuteczny i dobrze spełnia swoje główne zadanie, jakim jest usunięcie makijażu. Jednak nie zauważyłam deklarowanego przez producenta nawilżenia czy zmniejszenia zaczerwienień, chociaż przyznam, że nie oczekiwałam tego. Mogę spokojnie polecić ten płyn.
    Zalety:
    • szybko i skutecznie usuwa makijaż,
    • cudownie odświeża,
    • delikatny dla oczu,
    • nie wysusza,
    • nie zostawia żadnej warstwy,
    • przyzwoity skład,
    • wydajność,
    • cena.
    Wady:
    • brak nawilżenia czy ukojenia.
  • 13 października 2022 o 13:11
    szczypie
    Fajny płyn o pięknym zapachu przyjemnie się go używa jeśli chodzi o twarz bo nie ściąga nie wysusza. Bardzo dobrze domywa makijaż. Jest wydajny i łatwodostępny ale ma ale bo mnie osobiście szczypie w oczy. I tylko dtalego więcej go nie kupię.
    • skuteczność
    Wady:
    • mnie) szczypie w oczka