Tusze do rzęs

Gosh Just Click It Mascara (Pogrubiający tusz do rzęs)

Gosh Copenhagen Just Click It
Gosh Tusz Just Click It! Volume 001 Extreme Black
notino.pl
Gosh Tusz Just Click It! Volume 001 Extreme Black
GOSH Tusz do rzęs pogrubiający Just Click It!

• 9 września 2023 o 13:21
    Mieszane odczucia
    Tusz do rzęs marki Gosh kupiłam z polecenia oraz bardzo fascynowało mnie nowatorskie opakowanie na click. Bardzo ciekawe rozwiązanie szybkiego otwierania i zamykania produktu. Mam mieszane odczucia, co do tego tuszu. Mam wrażenie, że szczoteczka mimo ciekawego kształtu jest za duża, przez co również za dużo nabiera się na nią produktu, a co w efekcie daje mocno sklejone rzęsy i za każdym razem wybrudzę nim oko. Po dłuższym użytkowaniu zauważam, że należy unikać lekkich ruchów w prawo i lewo w trakcie malowania, tylko jednym ruchem nakładać produkt, wtedy unikniemy sklejania rzęs a za to ładnie je wydłużymy i delikatnie podkręcimy. Tusz ma ładny czarny kolor, niestety trwałość jest średnia, ponieważ lubi się kruszyć. Wydajność również średnia, bo jak już wspominałam, na początku użytkowania nabiera się na szczoteczkę za dużo produktu i przez to później szybko go brakuje. Uważam, że cena jest za wysoka.
    Zalety:
    • Wydłużenie i podkręcenie rzęs
    • Zamykanie i otwieranie na click
    Wady:
    • Skleja rzęsy, a nie pogrubia
    • Za duża szczoteczka
  • 20 lutego 2022 o 0:27
    Zaskoczenie po próbach
    Z tym tuszem zdecydowanie trzeba uważać, albo go pokochacie albo znienawidzicie, tusz musi lekko podeschnąć żeby miał idealna konsystencje bo na początku jest zbyt płynny i bardzo brudzi oko, także przy malowaniu trzeba uważać na ruchy aby nie posklejać rzęs i pamiętać że przy nim 2 warstwy to max! Jeżeli zastosujemy się do tych wszystkich zasad otrzymamy super efekt sztucznych rzęs, rzęsy są wydłużone aż do brwi, pogrubienia nie widać ale podkręcenie i owszem, opakowanie jest super bajerem ale myśle że można kupić tańsze tusze z dużo lepszym efektem, ale ogólnie nie jest zły.
    Zalety:
    • wydłuża
    • podkręca
    Wady:
    • może posklejać rzęsy
    • brudzi oko
    • cena nieadekwatna do jakości
  • 28 stycznia 2022 o 13:13
    Super
    Wczoraj go zakupiłam pierwszy raz, kierowałam się budową szczoteczki, gdyż do tej pory używałam produktu Loreala Lash Paradise, który ma podobną w budowie z włókna. Silikonowa struktura szczoteczki Gosh i dobry skład tuszu pozwala na piękne równomierne nałożenie tuszu bez efektu sklejania, wydłużenie rzęs delikatne ich podkrecenie daje efekt panoramy oka. Polecam gorąco
  • 1 grudnia 2021 o 11:15
    Rewelacja!
    Tusz dla mnie doskonały. Świetne opakowanie z innowacyjnym otwarciem na "click". Kupiłam go na promocji za 25 złotych i jestem zachwycona. Szczoteczka przypomina mi tusz "Better than sex". Tusz nadaje objętość, wydłuża i tworzy wachlarz nawet na moich dość opornych i prostych jak druty rzęsach. Ma kolor głębokiej czerni, nie osypuje się i nie kruszy. Na pewno jeszcze po niego sięgnę nawet w normalnej cenie. Z pewnością warto go wypróbować :)
    Zalety:
    • kolor głębokiej czerni
    • innowacyjne opakowanie
    • nie osypuje się i nie kruszy
    • wygodna szczoteczka
    • pogrubia, wydłuża nawet krótkie rzęsy
    Wady:
    • cena bez promocji
    Emiw75
    12 maja 2021 o 5:24
    Jeszcze raz koszmar!!!
    Dałam się namówić na to drogie badziewie w perfumerii. Drogi? Bo tusz za 5 zł więcej "robi" niż to coś. W skrócie, nie pogrubia, nie przedłuża. Pieniądze wyrzucone w błoto!!!
    Zalety:
    • Żadne
    Wady:
    • Brak pogrubienia
    • Wszystko