Cienie do powiek

Makeup Obsession London Bare With Eyeshadow Palette Paleta cieni do powiek

• 25 stycznia 2025 o 19:05
    Mała, ale praktyczna!
    Jeśli chodzi o kolory, mamy tutaj brązy, beże i czerń – wszystko, co potrzeba, żeby stworzyć klasyczny makijaż smokey eye. Dzięki temu, że opakowanie jest małe, łatwo zabrać ją ze sobą wszędzie, co jest dużym plusem. No i cienie trzymają się na powiekach przez cały dzień, co jest dla mnie naprawdę istotne. Ogólnie paletka jest świetna do codziennych, szybki makijaży i na pewno ją polecam, zwłaszcza jeśli szukasz czegoś kompaktowego i praktycznego!
    Zalety:
    • Poręczne opakowanie, idealne do torebki.
    atomos
    18 stycznia 2024 o 22:06
    spoko
    niewinna malutka paletka- matowe cienie mocno napigmentowane, jednak osypują się i dosyć trudno się z nimi pracuje. Co do brokatowych cieni, mocno przeciętne. Duzym plusem jest, że z tej serii jest wieleee odjechanych paletek we wszystkich kolorach, jednak co do tej nudziakowej- napewno można znaleźć lepsze pozycje w podobnej cenie ;)
    • napigmentowane matowe cienie
    Wady:
    • mocno się osypują
    • średnio trwałe
    • trudno się je blenduje
  • 24 kwietnia 2023 o 20:26
    Cienie do powiek to nie są tego typu kosmetyki, które najbardziej lubię stosować podczas wykonywania codziennego makijażu. Zazwyczaj nie sięgam po nie ze zbyt dużą radością, ponieważ nie mam zbyt dużej wprawy i najczęściej staram się stosować jedynie proste, dwuetapowe konturowanie powieki za pomocą neutralnych, brązowych oraz beżowych odcieni. Paletka cieni Bare With od marki Makeup Obsession wydawała mi się wręcz idealna na moje codzienne potrzeby, ponieważ patrząc po kolorystyce spełniała moje wszelkie oczekiwania, które mam co do tego typu kosmetyków. Zakupiłam ją na promocji podczas zakupów na stronie jednej z drogerii internetowych, kiedy to właśnie poszukiwałam dla siebie takiej neutralnej, delikatnej paletki. Kosmetyk został zamknięty w opakowaniu o formie kartonowej kasetki. Nie ma ona dużych rozmiarów, dlatego też idealnie sprawdzi się w podróże nawet do maleńkiej kosmetyczki. Kolorystyka jest neutralna, beżowa. Na wieczku umieszczono logo producenta oraz nazwę produktu za pomocą wytłaczanej, brązowej czcionki. Po otwarciu kosmetyku naszym oczom ukazuje się dziewięć podpisanych cieni w formie kwadratów o malutkiej pojemności. Paletka nie posiada lusterka, jednak dla mnie nie jest to żadna wada. Wszystkie cienie znajdujące się w paletce to idealne, naturalne odcienie brązu oraz beżu. Mamy tutaj pięć matów oraz cztery błyski. Cienie posiadają przyjemną, masełkową konsystencję, niestety jednocześnie dość mocno się pylą. Można je śmiało aplikować na bazę pod cienie, korektor czy nawet na przypudrowaną powiekę. Są dość trwałe, łatwo się blendują i łączą ze sobą. Pigmentacja także jest bardzo intensywna, co zaskoczyło mnie w przypadku tak budżetowej palety. Maty ładnie rozcierają się do poziomu chmurki. Same błyski jednak zrobiły na mnie znacznie mniejsze wrażenie. Niestety wyglądają dość brudno i dodatkowo nie błyszczą się aż tak ładnie, raczej wyglądają jak matowe cienie posypane drobną ilością brokatu. Cienie do powiek Bare With to dość dobra paletka do codziennego użytku, nawet dla początkujących. Posiada ładne, neutralne kolory, które są bardzo trwałe i ładnie się blendują. Zdecydowanie polecam, jednak warto wziąć tutaj poprawkę na błyski.
    • Konsystencja cieni
    Wady:
    Ganette
    14 grudnia 2022 o 7:55
    Urocza paleta...
    Wrzuciłam do koszyka w drogerii internetowej bo skusilo mnie opakowanie i kolory w nim schowane. Mała paletka, poręczna, zmieści się wszędzie. 9 cieni wystarcza spokojnie do wykonania makijażu, bardzo ładne brązy i blyski. Nie osupują się, ładnie się ze sobą łączą i bardzo przyjemnie się ich używa. Trwałość jest ok, nałożone bez bazy pod cienie trzymały się cały dzień i nic się z nimi nie działo. Bardzo ją lubię. Nie wiem czy kupie nowe opakowanie, bo lubie testowac nowosci ale na pewno wykorzystam do konca.Polecam.
  • 13 grudnia 2022 o 20:54
    Super na codzień
    Paletka jest naprawdę malutka co jest według mnie plusem, bo nie zajmuje dużo miejsca, a jak ktoś lubi/potrzebuje gdzieś wyjść z paletą to bez problemu powinnien ją zmieścić w torebce, a nawet kieszeni. Dodatkowym atutem jest lusterko, które mi wystarczało jak wykonywałam makijaż oka. Co do samych cieni to uważam, że są dobrze napigmentowane, ja często przesadzałam z ilością na pędzelku i robiłam sobie plamy, ale dobrze mi się z nimi pracowało. Wykonywałam nią delikatne makijaże dziennie, czasami zaszalałam z błyskiem. Cienie bardzo mało mi się osypywały, a czasami nawet wcale, wytrzymywały w ciągu dnia na oku mimo, że moja powieka potrafi się przetłuszczać, a kąciki oka łzwaić. Myślę, że to dobra paleta dla kogoś kto zaczyna przygodę z makijażem i super opcja do tworzenia makijaże dziennych. Paleta często jest na promocji, więc myślę, że naprawdę warto się z nią zapoznać.
    Zalety:
    • Wielkość, jakość cieni, lusterko, możliwość zdobycia w bardzo dobrej cenie.