WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Cienie do powiek

Affect Affect x Pro Make Up Academy, In The Spotlight Eyeshadow Palette Paleta 12 cieni do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

asia_mm
    21 lipca 2023 o 15:33
    Prawie idealna
    Kolorystyka paletki jest przepiękna, idealna na okres wakacyjny i nie tylko. Cienie są super napigmentowane i miękkie. Najważniejsze jest to, że nie osypują się, a blendują się bardzo łatwo. Dodatkowo są trwałe i utrzymują się na każdej zastosowanej bazie czy korektorze. Korzystanie z tej palety to sama przyjemność. Najtrudniejszy w tej palecie jest fiolet, bo nie pracuje się z nim najłatwiej.
    Zalety:
    • kolory
    • pigmentacja
    • łatwość blendowania
    Drogeria Cocolita.pl
  • 2 marca 2023 o 14:13
    Koniec końców nie dla mnie
    Bardzo długo zbierałam się do zakupu tej palety. Obejrzałam niezliczone filmy na youtube, przeczytałam opinie na blogach, szukałam zdjęć na Instagramie. Paleta wygląda bardzo ładnie, jest dłuższa niż standardowe palety tej marki. Całość jest kartonowa, zamykana na magnes. Bardzo podoba mi się ombre na opakowaniu. Pigmentacja jest zgodna z oczekiwaniami, Konsystencję matowych kolorów określiłabym jako kredową, błękity błysk typowo masełkowo a złoto takie pół na pół. Niestety kolorystyka na żywo mi nie odpowiada. Paletka stworzona jest do odważnych, okazjonalnych makijaży, cienie są tak skoncentrowane, że często nałożone na skórę dają inny odcień niż w palecie. Pierwszy matowy beż jest niestety za różowy i za mocno napigmentowaby żeby używać go pod łukiem brwiowym. Jasny brąz znowu podbity różem, nie pasuję do reszty palety. Fioleto burgundy przez ten mocny kredowy pigment dają efekt podbitego oka gdyż w ciągu dnia nieco się rozlewają. Żółty jest dość wypłowiały. Błękit to 100% lata 90. Tak naprawdę lubiłam tylko kasztanowy brąz i to złotko. Tak jak pisały dziewczyny wyżej. Makijaże zawszę wychodziły jakieś za mocne i za brudne wg mnie Generalnie coś było z nią dla mnie nie tak, poza kolorystyką część matów zwłaszcza bordowych była aż za kredowa. To jednak nie był aż taki hit jak twierdzi YouTube
    Skibi89
    20 lipca 2022 o 15:22
    Fantastyczna paleta
    Ta paleta skusiła mnie swoim wyglądem. Kolorystyka jest przepiękna i choć z pozoru wydaje się mocno wakacyjna, to jest to całkiem uniwersalna paleta. Brązy i rudości sprawiają, że paleta fajnie sprawdza się do klasycznych makijaży, a kolorowe akcenty jak niebieski czy fiolet wnoszą możliwość poeksperymentowania z kolorem. Warto zwrócić uwagę na to, że większość cieni jest utrzymana w ciepłej tonacji, więc dla osób, które lepiej czują się w neutralym i chłodnym makijażu może nie być to najlepszy wybór. Jakość cieni jest fantastyczna - są super napigmentowane, mięciutkie, a błyszczące cienie są przepiękne. Mam jedynie zastrzeżenia do fioletu, bo nie pracuje się z nim najłatwiej. Jeżeli miałabym coś w tej paletce zmienić, to zmieniłabym złoty cień na wpadający bradziej w odcienie różowego lub białego złota - odcień w paletce jest naprawdę piękny, ale jest dość ciepły i ciemny (przypomina odcień starego złota), a to niekoniecznie współgra na oku z pozostałymi cieniami. Sama paleta prezentuje się bardzo ładnie - design jest nienachalny i elegancki. Do tego jest cienka i zajmuje mało miejsca, mimo że w środku jest lusterko. Podsumowując - świetna paletka dla osób lubiących trochę poszaleć z makijażem.
    Zalety:
    • jakość cieni
    • stosunek ceny do jakości
    • kolorystyka
    • lusterko w palecie
    Wady:
    • trudny we współpracy fiolet
  • 10 maja 2022 o 16:06
    Rewelacyjna jakość, ale kolory nie moje
    Dostałam tą paletkę w prezencie na święta w 2020. Cienie są dobrze napigmentowane, nie osypują się, łatwo się blendują. Korzystanie z tej palety to sama przyjemność. Błyski, ten złotawy i niebieski, są mięciutkie, dość intensywne, bardzo ładne. Jedyne zastrzeżenia mam do fioletu, słabo się nabiera na pędzel i może plamić. No i dziwaczny odcień brązu, niby kakaowy, ale ma w sobie coś z herbacianego różu, średnio mi się to podoba. Ale sama nie kupiłabym tej palety ze względu na kolorystykę, są tu same zgaszone, złamane odcienie, wolałabym bardziej czyste barwy. Chociaż pewnie to plus dla osób, które lubią makijaże podkreślające urodę - ja wolę większe szaleństwo, i kolory których używam nie muszę mi pasować, tylko pasować do mojej koncepcji makijażu. Jeśli kolory komuś odpowiadają, to niech bierze w ciemno. Ogólnie myślę, że to najlepsza pod względem formuły paletka, jaką posiadam.
  • 27 marca 2022 o 23:57
    Genialna
    Jestem ogromną fanką kolorów, które znalazły się w tej palecie, ponieważ jestem w stanie wykonać nią zarówno lekki, dzienny makijaż, jak i coś mocniejszego i szalonego. Jestem też bardzo zadowolona z ułożenia kolorów w paletce, jest w pewien sposób inspirujące. Maty są naprawdę genialnie napigmentowane, każdy kolor nadaje się do wykonania nawet precyzyjnej kreski na oku czy łączenia z Duralinem by uzyskać płynny eyeliner. Oczywiście w przypadku tak mocnego pigmentu należy uważać na osyp, ale moim zdaniem w przypadku tej palety nie jest on duży. W palecie są dwa błyszczące cienie o zupełnie innym wykończeniu i kolorze, co dla mnie jest kolejnym plusem. Są bardzo ciekawe i trwałe (przy użyciu kleju lub bazy do brokatu to już w ogóle kosmos), a do tego przepięknie błyszczą. Turkus jest dość odważnym kolorem, ale złoto jest niesamowicie użyteczne. Cienie są bardzo trwałe. Testowałam je na kilku sprawdzonych korektorach i bazach i zawsze utrzymują się niesamowicie dobrze. Do tego świetnie się ze sobą łączą, blendują i co najważniejsze nie robią plam. Bardzo cieszy mnie fakt, że Affect od jakiegoś czasu tworzy palety z lusterkami w środku.
    • kolory
    • pigmentacja
    • łączenie się cieni ze sobą
    • lusterko w palecie