Żele pod prysznic dla mężczyzn

Adidas Active Start, Shower Gel  Żel pod prysznic (stara wersja)

4 na 51 opinię
Stara wersja produktu

• 2 kwietnia 2021 o 17:00
    Przyjemny zapach i dobre oczyszczanie
    Żel kupiłam mojemu partnerowi w jednej z drogerii, ponieważ zużywa je dość szybko, a inne wersje tego kosmetyku przypadły mu do gustu. Ja sama nie raz próbowałam tych żeli jako, że przepadam za męskimi nutami zapachowymi. Dodam że zarówno ja jak i mój TŻ mamy dość suchą skórę ciała. OPAKOWANIE Żel zapakowany jest w typowe dla marki opakowanie, wygodną butlę na zatrzask, który mocno trzyma, ja czasami musze użyć więcej siły, ale generalnie chodzi nieźle. Otwór jest odpowiedniej wielkości. Szata graficzna jest minimalistyczna, męska. Butla stoi stabilnie na półce. KONSYSTENCJA Żel ma konsystencję bardziej wodnistą niż kremową, jest dość rzadka i przez to może faktycznie szybko schodzić bo też lubi się nieco wylać przez otwór. Ma jasnozielony kolor, który jest półprzezroczyste. Żel dobrze się pieni w kontakcie z wodą, tak jak lubię. ZAPACH Jak dla mnie jest bardzo ładny, jeden z ładniejszych moim zdaniem. Co więcej czuć go i w łazience i na skórze, a także zostawia po sobie delikatny ogon. Mi i mojemu partnerowi przypadł do gustu. DZIAŁANIE Żel spełnia swoją funkcję czyli dobrze oczyszcza skórę z brudu, potu, zanieczyszczeń dnia codziennego. Pieni się przy tym dobrze, zapewnia relaks i komfort w trakcie kąpieli. Skóra jest odświeżona, czysta, pachnącą. Nawilżenie jest średnie, ale kosmetyk nie wysusza bardziej niż zwykle. To co ma robić to robi prawidłowo. W prawdzie nie myłam włosów czy twarzy więc ciężko mi powiedzieć jak sobie radzi w tej kwestii, ale z higieną ciała daje radę. Skład może jest nieco bez szału. NIEPOŻĄDANE Żel mnie nie uczula, nie podrażnia, nie powoduje pieczenia, swędzenia skóry, żadnych nieprzyjemnych doznań. Nie zapycha skóry, nie wyskoczyły żadne krosty. WYDAJNOŚĆ Mój TŻ sobie nie żałuję, przy tym i mi zdarza się użyć i schodzi więc szybko, około miesiąca max. CENA Można znaleźć w promicji za ok 8 zł i to jest nieźle jak za 400ml.